2011 gelin adayları buyrun sohbete

aynen valla bi tanıdık bulamadık. ama nişanlım diyor ki ağzımız tatlı olsun huzurlu olalım sen evde beni bekle diyor. içime su serpiyor biraz

benimki açık açık özelde çalışamazsın diyooo
anca kpss ile olurmuş

çalşmsznda sorun yok diyor
bende bütçeye katkıda bulunmk istiyorm hayırlısı artık

benimki açık açık özelde çalışamazsın diyooo
anca kpss ile olurmuş

çalşmsznda sorun yok diyor
bende bütçeye katkıda bulunmk istiyorm hayırlısı artık

devlet iyi tabi sağlam.bir girdinmi bi suç işlemediğin sürece kimse çıkaramaz seni. ama özelde neler ediyolar insana.hemde bi borç altına giremiosun kredi çekemiosun yarın öbür gün çıkarırlarda napıcam korkusuyla

bizde salon düşünüyoruz. sonbahar olacağı için havanın ne olacağı belli olmaz. boşuna yağacak yağmayacak gerginliği olmasın diye salon garanti

bizim temmuzda olcak ama benm doğum günm de temmuzda ve mutlaka doğum günmde yağmur yağar..aslında temmuz olmasını hiç istemedim bu yüzden ama kısmet böyleymiş:)

bizim temmuzda olcak ama benm doğum günm de temmuzda ve mutlaka doğum günmde yağmur yağar..aslında temmuz olmasını hiç istemedim bu yüzden ama kısmet böyleymiş:)

düğünde yağmur yağarsa gelinin gözü pek yaşlıymış derler. ağlaya ağlaya gitti gibisinden. :) e insan ağlar tabi annesinden ailesinden ayrılıyorum diye.

düğünde yağmur yağarsa gelinin gözü pek yaşlıymış derler. ağlaya ağlaya gitti gibisinden. :) e insan ağlar tabi annesinden ailesinden ayrılıyorum diye.

bak o zaman benmki kesin yağmurlu olur:)annemle evimizin arasında 10 dk mesafe olcak ama ona rağmen çok zor geliceksen ailenden uzakta mı olcaksın canım

bak o zaman benmki kesin yağmurlu olur:)annemle evimizin arasında 10 dk mesafe olcak ama ona rağmen çok zor geliceksen ailenden uzakta mı olcaksın canım

evet canım ben ankara'da yaşıyorum. nişanlım istanbulda.orada oturacağız.birde ben evin bi kızıyım annem çok üzülüyor napıcaz bilmiyorum. kınada ağlamam dedim. görümcemde bende ağlamadım ağlayım diye cimciklediler yalandan ağlayıver diyor.şaka bi yana bi annemden ayrılmak dokunuyo o kadar

aynen canım bende evin bi kızıyım o yüzden benm gitmem herkese çok dokuncak..ne kadar yakında da olsan bambaşka bi hayatın oluyo..umarım yeni yuvamız çok ama çok huzurlu olurda baba evimizi aramayız

aynen canım bende evin bi kızıyım o yüzden benm gitmem herkese çok dokuncak..ne kadar yakında da olsan bambaşka bi hayatın oluyo..umarım yeni yuvamız çok ama çok huzurlu olurda baba evimizi aramayız

amin canım inşallah. tatlı üzüntüler bunlar. biz evimizde yuvamızda mutlu olalımda hayırlı haberlerimizle sevinir aileler.tek çocuk musun sende?

Aynı anda bitirdik aysun geçmişi okumayı heralde gündüz giremiyorum yogunum sizlerden de uzak kalmayım die geçmişi okuyorum ...
Esracımm Allah kavustursun canım cok sevindim
Nesrin ve Mervecim hayırlı teskereler olsun kızlar sizlere de..
Aslı devam ettir egitimini ara verme ara verince zorlanırsın ...
Zuhalcimm her zamanki gibi kıpır kıpırsın ...
Yeni gelen kızlar da hosgeldiniz Deniz,Aysun sizi de

hoşgeldin kleooo
süpürgem kargoya verilmiş canım.ama diğerleri tedarik sürecinde daha.hepsi bir gelmiyor yani.görünüş açısından yorumlarım fikir olur sana.
ctesi hem lazerli varis tedavisine hem de lazer epilasyona başlıyorum.bi de onu soktum araya bu sıkışıklıkta

hayırlı olsun canım çok uyguna aldın sen ...
lazer epilasyon ben de istiyorum ama su sıralar durumum yok gidemem sen ne kadar anlastın aleksandro mu makinaları?

canım doktor kontrolünde bi güzellik merkezine gidicem.varis tedavimde orda yine doktor tarafından yapılacak.varis tedavisine 500$ vericem.lazer için bikini ve koltukaltı için 200 tl dediler seans başına ama indirim için tekrar konuşucam

3-4 çeşit lazer makinası varmış canım ama hangisini kullanır bilmiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…