- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.541
aynen valla bi tanıdık bulamadık. ama nişanlım diyor ki ağzımız tatlı olsun huzurlu olalım sen evde beni bekle diyor. içime su serpiyor biraz
kızlar düğünleriniz nerde olcak?biz havuzbaşı düşündük ama yağmurdan korktuğumuz için salonda yapmaya karar verdik..
benimki açık açık özelde çalışamazsın diyooo
anca kpss ile olurmuş
çalşmsznda sorun yok diyor
bende bütçeye katkıda bulunmk istiyorm hayırlısı artık
bizde salon düşünüyoruz. sonbahar olacağı için havanın ne olacağı belli olmaz. boşuna yağacak yağmayacak gerginliği olmasın diye salon garanti
aminn canım
bizim aramızda 3 yaş var :))
2yıllık maliye okudum
4.sıınf maliyedeyim şimdi :99
bizim temmuzda olcak ama benm doğum günm de temmuzda ve mutlaka doğum günmde yağmur yağar..aslında temmuz olmasını hiç istemedim bu yüzden ama kısmet böyleymiş:)
düğünde yağmur yağarsa gelinin gözü pek yaşlıymış derler. ağlaya ağlaya gitti gibisinden. :) e insan ağlar tabi annesinden ailesinden ayrılıyorum diye.
bak o zaman benmki kesin yağmurlu olur:)annemle evimizin arasında 10 dk mesafe olcak ama ona rağmen çok zor geliceksen ailenden uzakta mı olcaksın canım
evet canım ben ankara'da yaşıyorum. nişanlım istanbulda.orada oturacağız.birde ben evin bi kızıyım annem çok üzülüyor napıcaz bilmiyorum. kınada ağlamam dedim. görümcemde bende ağlamadım ağlayım diye cimciklediler yalandan ağlayıver diyor.şaka bi yana bi annemden ayrılmak dokunuyo o kadar
aynen canım bende evin bi kızıyım o yüzden benm gitmem herkese çok dokuncak..ne kadar yakında da olsan bambaşka bi hayatın oluyo..umarım yeni yuvamız çok ama çok huzurlu olurda baba evimizi aramayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?