2011 gelin adayları buyrun sohbete

Gelinlik modelinizi seçerken fiziğiniz, karakteriniz, düğün mekanı dikkate alınarak uygun tarzı belirlemelisiniz.
Gelinlik modeli belirlerken damat adayı ile yan yana durduğunuzdaki fiziki görünüm uyumu dikkate almalısınız.
Gelinlik tarzınızı belirlerken mevsimi de göz önüne alabilirsiniz. Bahar gelinlikleri; cıvıl cıvıl çiçekli, ince kumaşlar, uçuş uçuş tüller, hafif renkli süslemelerden oluşabilir. Yaz gelinlikleri; ince tüllü kumaşlardan, çiçek aksesuarlı, straplez dekolte gelinlikler tercih edebilir. Sonbahar gelinlikleri daha romantik soft bir hava vermeli, dantel ve krem rengi ağırlıklı olabilir. Kış gelinlikleri; kumaş tercihleri saten, tafta, ziberlin, biraz daha ışıltılı ve pırıltılı gelinlik tercih edebilir.
Gelinlik alırken mümkünse katalogdan model seçerek değil üzerinizde deneyip beğenerek karar vermenizde fayda vardır. Yakın çevreden etkilenmek yerine uzman kişiden fikir almak daha doğru tercih yapmanızı sağlar.

İnce ve uzun boylu gelinler kat kat volanlı etekler, boydan bütün drapeli ve büstiyerli iki parçalı gelinlik tercih edebilirler.
Orta ve kısa boylu gelinler gelinlikte kabarık olmayan hafif kuyruklu evaze etek modelleri, süslemeli motif seçimlerinde küçük ve uzunlamasına tasarımlar seçmeli.
Kilolu büyük beden gelin adaylarının gelinlik modeli kulptan açılımlı parçalı ve evaze etekli olmalı. Kesinlikle belden kabarık gelinlik modellerinden kaçınmalılar. Olabildiğince evaze hatları belli etmeyen hafif dökümlü kumaşlarla hatlar gizlenmeli. Etekler A formda olmalıdır.
Dolgun ve büyük göğüslü olan gelinler için gelinlik modeli straples açık olmamalı, dekolte gelinliklerden kaçınmalılar. Süsleme ve aksesuarlarla hafif kruvazelik verilerek göğüsteki belirgin görünümden azaltılmalı.Gelinlik bakmaya ve provalara toparlayıcı sütyenleri ile gitmeliler.
Küçük göğüslü gelinlerin, gelinlik modeli ; balenli, göğüs cub'ı sütyen kesimli, göğüste hafif drape, göğüste hafif kabarık aksesuarlar ve büstiyerler tercih edilmeli. Göğsü basan gelinlik modellerinden ve göğüsün küçük olduğunu vurgulayan derin dekoltelerden kaçınmalılar.İhtiyaç duyuyorlarsa gelinlik bakmaya ve provalarına giderken sütyen içine yerleştirilen desteklerden temin edip gitmeliler.
Gelinlik aksesuar seçiminde fiziğe göre seçim yapmak gerekmiyor. Kilolu gelinler de çiçek seçebilir zayıf gelinlerde, yalnız dikkat edilmesi gereken husus gelinimizin karakteri ile aksesuarların bütünleşmesi.
Neşeli sempatik karakterdeki gelin adayı cıvıl cıvıl, uçuk renklerde çiçekler, aksesuarlar, kristaller tercih edilebilir

Klasik bir fiziği olduğunu düşünen gelinimiz dantel ağırlıklı gelinlik seçebilir.
Modern en son trend gelinliği kendine yakın gören gelin adayları, aksesuar olarak gelinliklerinde ötriş, tüy, kelebek, değişik tasarımda tokalar ve asimetrik süslemeleri kendi tarzlarına uygun kullanabilirler.
Törenin yapılacağı mekanda gelinlik tarzının belirlenmesin de çok önemli.
Havuz başı, kır düğünü, bahçe düğünü gelinleri hafif soft gelinlikler, çiçekler uçuş uçuş etekler volanlar tercih edebilir.
Balo otel düğünlerinde ışıklar ve gece loşluğunu göz önüne alarak daha ışıltılı daha belirgin çizgileri olan işlemeli dantelli gelinlikler düşünülebilir.
Sade çizgileri olan gelinlikler de bu senenin masum çizgileri arasında. Burada dikkat edilecek en önemli husus gelin başı ve aksesuarlarının çok şık ve tamamlayıcı olması.

Günaydın kızlar, bugün doktora gidiyorum sonunda gitmişken kafamada bi baktırsam iyi olacak :))
Belirsizlik kadar kötü bişey yok yaa...
Nikah şahidim kuzenim olsun istiyorum ama duruma göre değişebilir...

Son düzenleme:
ELMA TİPLİ DOLGUN YUVARLAK HATLI GELİNLER
Özellikleri:

Bedeninizin üst kısmı, altına göre daha geniş
Büyük dolgun göğüslere
Genelde karın bölgesinde kilo almaya meyillisiniz.
Övünülecek yanlarınız :Harika göğüs dekoltenizde boynunuzu sergilemekden çekinmeyin.
Gizlenmesi gereken yanlarınız : Karın ve bel gibi sıkıntılı bölgelerinizde ekstra dikkat gösterip ince gösteren çizgiler tercih edin.
Sizin için en uygun dekolte : Sizin göğüs dekolteniz diğer vücut tiplerine göre çok daha hoş bir görüntü vereceği için kapalı modellerden uzak durun omuz yuvarlaklığınızı vurgulayan ama kollardaki hafif topluluğu kapatan aksesuar ve kol uygulaması ile derin V yakalar sizin ideal dekolte tipidir.Yuvarlak yaka dekolte şekillerinden uzak durmalısınız.
Size en uygun etek modeli: Kıvrımları ve karın bölgenizi vurgulayan etek modellerinden kaçının, grek tipi etekler , A tipi tek parça kulptan açılımlı gelinlikler vücudunuza harika bir şekilde oturur.
Size en uygun gelinlik modeli : Kulptan açılımlı tek parça boydan inen bir gelinlik modeli , 6 parçadan oluşan kulplu kesimli, yumuşak kumaşlar dantel detaylarla hatların gizlenmesi üst kısma uygulanan birkaç ışıltı ile göz yanılsaması ile çok hoş bir gelin olabilirsiniz.
Uzak durmanız gereken modeller : Dar oturan deniz kızı tarzındkai gelinlikler , enine drapeli gelinlikler , kat kat volanlar ve belden kabarık gelinliklerden kaçının.

ya kızlar kına gecenizde değişik bişeyler dağıtmayı düşündünüzmü ben düşnüyom bulamadım

Ben ayna dağıtmayı düşünüyorum canım. resim eklerim birazdan.

nikah şahidi birinci derece akraba oluyormu ?
ben olmuyor diye bliyorum bende annemin dayısının oğlunun oğlunu istiyorum

Dayımla soy adımız tutmuyor.
Bende emin değilim ama eğer olursa dayım.
Olmazsada yakın arkadaşlarımdan biri olur.

MİNYON TİPLİ GELİNLER
Özellikleri:

Küçük ve hafif kıvrımlı zayıf bir bedene sahipsiniz..
“ Giyinmiş” hissedebilmek için yüksek topuklara ihtiyaç duyuyorsunuz.
Övünülecek yanlarınız: Her zaman narin bir görünüme sahipsiniz.Bu yüzden süslü püslü ve fırfırlı ağır gelinlikle giyinmek yerine şık bir sadelik size daha çok yakışır.
Gizlenmesi gereken yanlarınız: Küçük bedeninizi daha da kısa göstermeyecek ve daha uzun bir izlenim verebilecek olan bir gelinliğe ihtiyacınız var.
Sizin için en uygun dekolte: Daha uzun bir görüntü vermek için boyundan askılı olan gelinlikleri tercih etmelisiniz. Bu tarzlar boyundan yukarı doğru gelinliğin devam etmesini sağlayarak boyu uzun gösterir.
Size en uygun etek modeli: Grek tipi çizgiler kısa boylu gelinler için idealdir, kabarık olmayan etek modelleri tercih etmeliler gelinliğin eteği kabarık oldukça boyu daha basacak ve kısa gösterecektir.
Size en uygun gelinlik modeli: Minyon vücut yapısına sahip olan gelinler için her şeyi sade tutmak her zaman avantajdır. Kumaş seçimlerinde kalın kumaşlardan ağır, kalın tafta ve satenlerden kaçınmalılar.Olabildiğince ince kumaşlar organze , şifon , tül kumaşlar tercih etmeliler.
Uzak durmanız gereken modeller: Bedeniniz ne olursa olsun gelinlik üstünüze otursun.Büyük kabarık eteklerden kaçının bunlar sizi toplu ve kısa gösterecektir.Yüksek topuz ve yukardan takılan büzgülü kabarık duvaklarla boyunuzu daha uzun gösterebilirsiniz

KUM SAATİ VUCUT TİPİNDE GELİNLER
Özellikleri:

Klasik kadın formuna sahipsiniz.Biçimli bir vücudunuz var ve belinizin ince hatları belirgin.
Elbisenizin alt tarafı ile üst tarafının ölçüleri aynı ve omuzlarınız basenlerinizle aynı orandadır.
Övünülecek yanlarınız :Harika bir kum saati tipinde vücuda sahipseniz, kadınsı kıvrımlarınızı ön plana çıkartın.
Gizlenmesi gereken yanlarınız : Pek yok.Problemli olduğunu düşündüğünüz bölgeyi danteller ve boncuklarla detaylandırıp rahatlıkla gizleyebilirsiniz.
Sizin için en uygun dekolte : Hoş bir kadın silueti yaratmak için straplezi tercih edebilirsiniz. Böylece bedeninizin üst tarafıyla alt tarafı arasında ideal bir denge yaratırsınız.Basen bölgesindeki kıvrımlarınızı gizlemek istiyorsanız, kol da bazı detaylar ekleyerek alt ve üst arasında orantıyı sağlayabilirisiniz.
Size uygun etek modeli : Balık kuyruğu ve A kesimi etekler, kum saati şeklindeki vücüda sahip olan gelinlerde büyüleyici durur.Bu tarz etekler, adeta göğüs, bel ve kalçanın tamamlayıcısı olarak tasarlanmıştır.
Size en uygun gelinlik modeli: İnce belinizi sergileyin ve asla seksi kıvrımlı bir figür sergilemekten korkmayın.Korseli balık kuyruğu şeklindeki model üzerinizde nefes kesici görünür.Kıvrımları kuvvetlendirir ve bedeninizin alt ve üstü kısmını dengeler.
Uzak durmanız gereken modeller: Grek tipi ya da düz bir gelinlikten kaçının.Altın kural, bel kısmının üzerinize oturmasıdır.

ayyyyyyyyyy aslıcım yaa koysana resimleri
değişik bişey olsun istiyorum
arkadaşım diğer oynayan kızlara kına gecesinde
küçük küçük çok şirin beyaz duvak dağıtıcakmış

Ben Aslı'nın paylaştığı resimdeki gibi herkesi etrafa oturtmayı düşünüyorum, bide çok güzel dekoratif mumlar görmüştüm hem kokulu hemde güle benziyor, arkadaşlarıma onlardan vermeyi düşünüyorum...
Kızlaar birde ben gelin arabasının arkasına harflerimizi taşlı koydurmak istiyorum.
Bunu kendim yapıcam inşallah, gri parlak taşlardan oluşacak birde simle süslemeyi düşünüyorum, onu yapıştırsınlar camın arkasına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…