2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bende de bazen çok heves oluyor. bazen olmuyor.
inşallah uygularız istediklerimizi.
Allah herkesin kalbine gönlüne göre versin.

bende resimlerin hiç biri açılmıyor artık serverdan engellemişler eklediklerinizi hiç göremiyorum

Kötü olmuş ya

betülcüm geçmişi okumadım ama aslı dedi :)) nerden nereye canım işte.. sen kaç yılı mezunuydun betül

Iş yerinden kaynaklanıyor world yapıştırıyorum beğendiğim resimleri felan yani yapacak bişry yok engellimi ne ise olmuyuor tamirden geldikten sonra

emel örgün yaz gooogleye çıkıyor altın tas içinde kınam ezilir

gerçi içinden bir kaç yerlerinin kaydırcam kardeşim yapıyor öyle şeyleri
mesela el evine giden kızlar kül olur yani farklı anlaşılır birde millete gazetelik olmayalım

Aylin'cim aslında bende zaman zaman öyle düşünüyorum, canım çook sıkılıyor.
Ama keşke yapsaydık dememek için sadece pşlan...

Bende de bazen çok heves oluyor. bazen olmuyor.
inşallah uygularız istediklerimizi.
Allah herkesin kalbine gönlüne göre versin.

Kötü olmuş ya

keşke sıkıntılarım nişanlımla ilgili ufak tefek şeyler olsa
o zaman hiç düşünmez uygulardım
ama dünde başka şeyler öğrendim (gene babamla ilgili)
iyice moralim bozuldu kalbim kırıldı
şu an tek istediğim bi an önce sevdiceğime kavuşup ona sarılmak
başka hiçbi isteğim yok
o yüzden bu süreçte ekstra bişeyler yapmaya hiç niyetim yok
sadece olsun bitsin

bende nikah şahidimin patronumun olmasını istiyodum önce
ama patronum babam gibi oldu o yüzden o olmasın diyorum artık
ist de oturan bi abim var annemin teyzesinin oğlu
ama öz abim kadar yakın ve çok severim onun olmasını istiyorum
inşallah bi sorun çıkmaz da o olur

cnm emel örgün yazdm dnledm ama bnm okudğm sözlerden daha farklı sözleri bnm okuduğum şu

Altın tas içinde annem kınam ezilir,
Gümüş tarak ile annem saçım çözülür.
Çeyizlerim birer birer hepsi dürülür.

Ağlama diyorlar annem nasıl durayım,
Ellerin kahrını annem nasıl çekeyim.

Bir elbise diktim annem uzun dediler,
Bir yemek pişirdim annem tuzlu dediler,
Evleri süpürdüm annem tozlu dediler.

Ellerin kahrını annem nasıl çekeyim.

Babama mektup yazdım,cevabı gelmez,
Kardeşlerim küçük annem,halimi bilmez.
Gurbet elde kimsesizim hiç yüzüm gülmez.

Ellerin kahrını annem nasıl çekeyim

hayırlı olsun canım çok uyguna aldın sen ...
lazer epilasyon ben de istiyorum ama su sıralar durumum yok gidemem sen ne kadar anlastın aleksandro mu makinaları?

Bende koltuk altıma ve bikini bölgeme lazer yaptırıyorum 8 seans oldu sarı sarı tüy şeklince azıcık birşey kaldı tez zamanda onlardanda kurtulsam süper olacak:)

kız gözlerim doldu ben hayatta bunu söyleyemem hüngür hüngür ağlarım kayınvalidemi iter anneme sarılırım kınada olay olur:)

Son düzenleme:
Bende koltuk altıma ve bikini bölgeme lazer yaptırıyorum 8 seans oldu sarı sarı tüy şeklince azıcık birşey kaldı tez zamanda onlardanda kurtulsam süper olacak:)

bnde yaptırıorm aynı koltk altı ve bkini bölgesine haftaya pazartesi 2.seansıma gdicem koltk altı hiiç yok gbi nerdeyse en sn 2 ay önce lazer yaptrdm o gnden beri doknmuorm..

buketcm sana kaç seansta bter dediler ne zamndr gdiosn

kız gözlerim doldu ben hayatta bunu söyleyemem hüngür hüngür ağlar kayınvalidemi iter anneme sarılırım kınada olay olur:)

bnde okurken gzlerim doldu düşünsene söyleyecek kmse yok bnm etrafmda ama blgsayardan diilde brnn canlı ağıt gbi söylediğini düşün yannda ölürüm herhalde

3 ayda 1 gidiyorum betül toplam 8 seans oldu 5 seansta biter demişlerdi benim tüyler biraz inatçı çıktı 10 da biter diyorlar şimdi göreceğiz bakalım

Son düzenleme:
3 ayda 1 gidiyorum betül toplam 8 seans oldu 5 seansta biter demişlerdi benim tüyler biraz inatçı çıktı 10 da biter diyorlar şimdi göreceğiz bakalım

anladm cnm bn 2 ayda br gdiorm normalde 4-6 seans aralığında btio diolar senn gbi olmazsam eğer 6 seans gttiğimde düğün tarhmde 5.seansma gtmş olucam o zmn tamamen btmş olsa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…