2011 gelin adayları buyrun sohbete

aman boşver ya
şimdi yazmıyım burdan zaten
ama şu kadarını söyliyim
nişanlılık dönemi hayatımın en zor dönemi olarak geçiyo

sıkma fıstık canını boşver takma kafana sen düğünden sonraki hayatı düşün ve mutlu ol. Bende aslında biran önce istesinler beni istiyorum ama böyle nişnalılık döneminde genelde sorun olduğunu duyunca korkuyorum galiba en iyisi nişan ile düğün arasını kısa tutmak

anladm cnm bn 2 ayda br gdiorm normalde 4-6 seans aralığında btio diolar senn gbi olmazsam eğer 6 seans gttiğimde düğün tarhmde 5.seansma gtmş olucam o zmn tamamen btmş olsa keşke

Ben 10 da bitse onada razıyım:) Daha öncede 3 sene iğneli epilasyona gitmiştim hiç bir işe yaramamıştı

Aylincim o yüze hiç üzülmek yakışmıyor ya
sıkma canını bırak nasıl gidiyorsa öyle alsın yol
zaten şurada ne kadar kaldı bak 2011 yılına 29 gün var sonra alış veriş o bu şu derken zaman gelecek sen elinden geleni yaptın

Ben 10 da bitse onada razıyım:) Daha öncede 3 sene iğneli epilasyona gitmiştim hiç bir işe yaramamıştı

gerçekten mi? neden öyle olduki aslnda iğneli lazer epilasyondan daha garanti diolar seyrek mi çıkmştı yksa hç mi faydası olmamştı iğnelinn yada gttiğin merkezle alakalı bi durummuydu

bnde okurken gzlerim doldu düşünsene söyleyecek kmse yok bnm etrafmda ama blgsayardan diilde brnn canlı ağıt gbi söylediğini düşün yannda ölürüm herhalde

en yakın üni.arkadaşımın öyle oldu istanbuldaydı düğün
canlı ağıt yaktılar ayyyyyyyyy çok kötü oldum ben yaa
gelinin annesi fenalaşmıştı

:85: :85:

canım bizimki herkesin yaşadığı sorunlar değil
herkeste yaşanmaz yani bu kadarını
o yüzden korkma hele annen baban senin her kararında yanındaysa hiç korkma
kendim için evlendikten sonrasını düşündüğümde çok huzurlu ve mutlu olucamı biliyorum
ama ardımda bıraktıklarım için sorunlar devam ediyo olursa o zaman eşim beni ne kadar mutlu ederse etsin
nasıl huzurlu olabilirim ki

evet 2011 e az kaldı ama daha bahara çoook var denizcim yaa
koca bi kış geçer mi

buket kızz valla ne güzel bitmiş tüylerr artık gögsünnn geree gereeee dolasabilirsin:)))

zuzucum göğsünü gere gere değil bence
anladın sen onu

gerçekten mi? neden öyle olduki aslnda iğneli lazer epilasyondan daha garanti diolar seyrek mi çıkmştı yksa hç mi faydası olmamştı iğnelinn yada gttiğin merkezle alakalı bi durummuydu

ben iğneli epilasyona çenem için lisedeyken gitmiştim küçükken düşüp çenemi yarmıştım yarılma sırasında 2 tane tüy kopmuş onlar diri çıkmaya başlamıştı onun için gitmiştim 2 tane tüyüm bitmediği gibi kadın sarı ve uzun tüylerimide yaktığı için (dakika başı para alıyorlar çünkü) onlarda karardı böylece 2 tüyüm 15-20 tüye çıktı 2 dk süren epilasyon 15 dk ya uzadı biter diye 3 yıl gittim Allahım kabus gibiydi şimdi lazerle o iki tüyden kurtuldum ama çevresindeki ince tüyler pek biteceğe benzemiyor:s

cnm yaa zor bi durum ama diri olan tylerden kurtlmşsn incelerde bter belki zamanla sen ne kadar weriosn bkini+koltkaltına

Bende çenemdeki az tüyler için gdiiyorum.
4-5 seans oldu. 35 tl hala.
Bidahaki sefere uygulama değişicek.
Artık tüyleri görmüyomuş makine. başka makineye gircem.

Bende çenemdeki az tüyler için gdiiyorum.
4-5 seans oldu. 35 tl hala.
Bidahaki sefere uygulama değişicek.
Artık tüyleri görmüyomuş makine. başka makineye gircem.

yüzümdeki ince tüyler için banada makina görmüyor dediler iğneli yapalım dedi aman aman kalsın dedim kabusum geri dönüyordu az kalsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…