2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar...
ohh listede adımı gördüm ya pek keyiflendim haa

bu akşam kayınıma söz yapıyoruz..öğleden sonra yokum telaş telaş :)
vay be 12 gün olmuş bizim nişan olalı yaa eskidik bee

seçimmne ne zamandı kızz esroooo birde eylülde herhangibir durum yok değil mii :86:

Olmamı kız, bir kahin 2011 eylülde 3. dünya savaşı çıkacak demişti, siz düğünü temmuza falan alın :))

Okullar kapanıncada millet yazlığa gidiyor canım ya bizim buralar bomboş oluyor vallahi:)

Ona mecburuz yaa, hemen okullar tatil olduktan sonraki hafta yada okullar cuma tatil olur bizde pazar yaparız.
Çünkü teyzemler falan hem İstanbul'a hem İzmirê gelecekler, okul olursa gelemezler..

bizimkilere de kalsa belki okulların kapanmasını beklerler ama
bunca sıkıntının arasında bide okulların kapanmasını bekleyemicez yani
gelmek isteyen ne yapar eder gelir
gelmeye niyeti olmayan da herşeyden bi bahane bulur
o yüzden kendimize göre ayarlıcaz
tabi bizim baba ne der bilemiyoruz

ya okulları kapandığı hafta olsun demiştik bizde ama babam dedi ki amcanlar karne gününde çıkması gerek dedi..
o da hoş olmaz yaa
ama 19u olsa fena olmaz isteme günümüz bizim o

betüşşşş ikitane mi aldın hayırlı olsunn içinde yumuşş yumuşşş tepininn :86:

Yok balım iki saattr uğraşıorm yaa 3d secure kaydı falan filan daha önce markafoniden falan almştm onları istememşti limangodan ilkkez aldım inşallah sorun olmaz 2. battaniyeyi aldm yumuş yumuş tepiniriz :)))

bnmde 19 hazirana tutuldu esra okllar kapanıo hemen o hafta bir hafta önce olacaktı ama seçime denk geliodu bncede 19 hazran iyi hayrlı olr inşallah hepmz için
seçimmne ne zamandı kızz esroooo birde eylülde herhangibir durum yok değil mii :86:

zuzu seçm 12 hazranda :)) eyllde bişii yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…