- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.001
Benzin parasıyla aynı fiyata gelmez mi ki?
Benim gönlümde pierre cardin kırmızı siyah olandan yana ama 269 da çok yani veremem.
ooohh ohhh döktürürüz birbirimizn düğününde tatlımbu arada sen kaçlısın ??
betülcümm hayırlı olsun battaniyen
Ayy yine yidimde yidim, 54,5 kilo olmuşum bayramdan bu yana bee, 2,5 kilo almışım vermem gerekirken
Ne haberler ya neler kayanttınız bakayım
esra nasıl oldun varmı acı canımcım
Lodostan mı nedir başım çatlıyor hissetmiyorum artık ya sinislerlede alakalı mı doktora gitmek istemiyorum artıkkk(((((((((
afiyet olsun fıstığıma yarasın
esroooo karanfilll oylumm oylummm geliyorr selvii boylummmm:78: iyi tiryaki oldun ha sen :86:
Gergin değilde yorgunluktanda olabilir biliyorsunuz dedem hala hastanede yatıyor durumu ağır bu yüzden şehir dışından halamlar amcamlar ve dedemin kardşeleri gibi yakınlar geldi bayramdan bu yana kalıyorlar bizde sormak için gelen gidenler çok yoruldum geç yatmak zorunda kalıyorum uykusuzluk da zorlamış olabilir ama çekilir gibi değil çok fenayım ilaç alıcam
Gergin değilde yorgunluktanda olabilir biliyorsunuz dedem hala hastanede yatıyor durumu ağır bu yüzden şehir dışından halamlar amcamlar ve dedemin kardşeleri gibi yakınlar geldi bayramdan bu yana kalıyorlar bizde sormak için gelen gidenler çok yoruldum geç yatmak zorunda kalıyorum uykusuzluk da zorlamış olabilir ama çekilir gibi değil çok fenayım ilaç alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?