2011 gelin adayları buyrun sohbete

Benzin parasıyla aynı fiyata gelmez mi ki?
Benim gönlümde pierre cardin kırmızı siyah olandan yana ama 269 da çok yani veremem.

o da var ama çk uygn die okudum orayı kk da herşeyimi ordan alırsam eğer uyku seti bornz takımı yatak örtüsü nevresmler filan belki uygn olr 50-100 liralık bnzn konlsa her aldığım yarı yarıya uygn olsa yne kar olur herhalde

Ne haberler ya neler kayanttınız bakayım

esra nasıl oldun varmı acı canımcım

hoşgeldin şekerüm.
Yok acı canım çok şükür ucuz atlattık, bide karnımdan aşağı döküldü, sıcak olaydı yanmıştım...

Lodostan mı nedir başım çatlıyor hissetmiyorum artık ya sinislerlede alakalı mı doktora gitmek istemiyorum artıkkk (((((((((

Ne o sinirlerinmi gergin yoksa, karanfilli çay iç canımcım, bana Zuhal önermişti iyi geliyor...

Gergin değilde yorgunluktanda olabilir biliyorsunuz dedem hala hastanede yatıyor durumu ağır bu yüzden şehir dışından halamlar amcamlar ve dedemin kardşeleri gibi yakınlar geldi bayramdan bu yana kalıyorlar bizde sormak için gelen gidenler çok yoruldum geç yatmak zorunda kalıyorum uykusuzluk da zorlamış olabilir ama çekilir gibi değil çok fenayım ilaç alıcam

geçmiş olsun arkadaşım.
çok zor öle kalabalıkla uğraşmak.
bayada zaman olmuş.

Çok geçmiş olsun canımcım, Rabbim şifalar versin...
Dikkat et kendine

geçmş olsn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…