2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kızlar ben şunu anlamıyorum, facebook sütten çıkma ak kaşık değil evet ama insanların hiçmi suçu yok?
Evli adamın bir kere eski sevgilisi ile ne işi var, eski sevgilinin evli adamla ne işi var?
Şahsen nişanlımla face ile ilgili hiç tartışmamız olmadı, inşallahta olmaz, tek resim eklememe kızar o kadar.
Çok güzel paylaşımlar görüyorum ben, uzakta arkadaşlarımı gelinlikleriyle çocuklarıyla görüyorum mutluluklarını paylaşıyorum...
Bende face'de yapan adam reelde de eline fırsat geçerse pekala yapar, yani facebook'u günah keçisi yapmanın bir alemi yok diye düşünüyorum...

Ii esroş yanıgını sordum ama sen mutlulktan yandıgını unutmuşsun acınıda tabii ne güzell

Canım büyük bir yanık olmadığı için büyütmedim.
Ultrason tahlilim temiz çıktı ona seviniyorum, kistten korkuyordum, bugün annem kan sonuçlarımı alacak inşallah oda temiz çıkar.
Aslında çokta mutlu olduğum söylenemez, ayda birkez ağlayınca rahatlıyorum :))

Aynen sana katılıyorum :78:

Bugün nişanlım bir olay anlattı
arkadaşının çalıştığı yerdeki patronu çok iyimiş maaşını zamanında verirmiş işinin başına saatinde gelrimiş disiplinliymiş yani.
Sonra bu adam ters olmaya günlerdir maaş vermez omuş değişiklik olduğunu fark etmişler ama soramıyorlarda e oldu diye tabi doğal olarakta.
Sonra patronu yokken bir arkadaşı glmiş işte arkadaşla konuşmuşlar adamda anlatmış işte eşini aldatmıış eşide duymuş iş yeride eşinin üzerine banka hesapları da kadın herşein başında duyduğunda şoke oluyor
adamda bir ev tutmuş diğer kadında çocuğu felan varmış yani boşanmış muhtemelen adamın parasını yiyormuş eşinden boşan diye söylüyormuş adamda herşey karısının üstünde bişeyde yapamıyor aylar sonra karın ağrısı çıkmış anlayacağınız

iki kadın bir adam arasında sıyırmış

İnşallah onlarda temiz çıkar esracım. :81:

Çok kötü şeyler ya. Allah kimseye yaşatmasın.

insan evi yuvası varken başkasında ne arar anlamıyorum valla

İnşallah kızlaar...

Artık öyle şeyler duyuyoruzki hiçbirine şaşıramıyorum.
Rabbim kimseyi şeytana uydurmasın, adam bir zevk uğruna tüm hayatını mahvetti.
Rabbim evliliğimizde yaşatmasın bize bu zorlukları eminim çok zordur...

nişanlım sınavdan geldi halini sordum girdik çıktık işte hayatım dedi ve yattı. çok mu yordular acaba off konuşamadık konuşsaydık iyi olurdu içim huzursuzlaştı

allah sabır versin.hayırlısıyla gidip dönmeyi nasip etsin tüm askerlere.nası geçecek bu aylar bilmiyorum

aminnnn allah bütün askerlere sabır versın
biz nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz
tek baglantımız telefondu simdi çok kötü olacak
allah bize dayanma güçü versin

Kızlaar askerlerinizin yemin törenini düşünün, sevinç, gözyaşı ve gurur bir arada oluyor.
Tüm asker aileleri elleri patlayana kadar alıkışlıyor evlatlarını, bunu görmek kadar güzel şey varmı yaa...
Harika oluyor yemin törenleri.
Kardeşimin 15 ayı bitiyorsa sizin 5 ayınız biter yaa, inşallah sağ salim yuvalarına dönerler...

amin canım Allahım herkese mutlu huzuru bozulmayan bir yuva versin

canım zaten ben anca düşünmekle kalıcam yanında olamayacaım sanırım yemin töreninde.doğru diosun 15 ay olanlara kat kat daha zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…