2011 gelin adayları buyrun sohbete

Benim nişanlım uzun dönem yaptı, ama çok rahattı yaa, yatarak para kazanıyordu :))
İyikide uzun dönem yapmış, askerlikte tanıdım onu...

benim kardeşim de şuan o durumda :) dün diyoruz paran varmı diye bizle dalga geçiyo sizin yoksa ben gönderiyim diye asker gardaşım bnm

hayıırlı olsun canım görebilecek miyiz yoksa sende üzerinde mi görmemizi tercih ediyorsun

hazır değil alt kısmı şunun gibi

üstüde özel taşlarla yapılmış straplez(yalnış yazdıysam özür) ve kollarında süslü aşağıya sarkmış beyaz taşlar aksesuar gibi..duvağıda simli istiyorum ayrıyetten gelin teli buldurcam nişanlıma annem çok özeniyor bende onun isteğini kırmıycam...

Son düzenleme:

bizim burda yok kız esroş bende bi sorun çıkarsada dağıtırmısın orayı :76: :76:

cnm bn markafoni ve evtekstilibul dan alşwerş yaptım memnn kaldım bgnde limangodan aldm kızlar memnn inşallah bndede bi sorun çıkmaz için rahat olsn

Teşekkür ederim belli Bahçelievler evlendirme dairesinde olucak nikahım ondan sonra yemek ve eğlence

hayrlı olsn cnm çk az kalmş bahçelievlerde mi oturuosn piramtn orada mı kıyılacak nkahınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…