- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.101
Teşekkür ederim belli Bahçelievler evlendirme dairesinde olucak nikahım ondan sonra yemek ve eğlence
Tebi şekerüm aa seni benimi var kıss :))
Recep İvedik gibi toplarım kamyoncu arkadaşları dağıtırım
cnm bn markafoni ve evtekstilibul dan alşwerş yaptım memnn kaldım bgnde limangodan aldm kızlar memnn inşallah bndede bi sorun çıkmaz için rahat olsn
hayrlı olsn cnm çk az kalmş bahçelievlerde mi oturuosn piramtn orada mı kıyılacak nkahınz
Canım çokmu stresli bu dönem, benim henüz tam tarih belli olmamakla birlikte yaklaşık 7 ayım var, hiçbişey hissetmiyorum...
Sağol betülcümm
Selin nazıl heyecan durumları
Sende bizim gibi düşünüyorsun :))
Bende son 2 aya kadar hiç bişey hissetmiyordum nişanlı olduğumun bile tam farkında değildim ama son 2 ay nasıl geçti anlatamam
tatlı telaştırr
Allah bizede nasip etsin inşş
şimdi rahat davranıyoruzz ya hadi hayırlısı:18:
İçin rahat olsun herşey güzel olurİnşallah önümüzdeki dönemi sıkıntısız atlatırız, bazen korkutuyor beni bu dönem...
Teşekkür ederim canım Bağcılarda oturuyorum fakat ben piramitte olmasını istediğim için orda nikahım olucak
Ara bence :)))))Kızlar kayınvalidem karnıbahar kızartmasını sevdiğim için koymuş kaba öğlende yersin diye şimdi anca yedim
dün bizdelerdi mesaj atsam ayıp olurmu aramasam ??
Çok heyecanlıyım bir o kadar da üzülüyorum ailemden ayrılıcam diye İstanbul da yaşıyorum ve Ankara 'ya gelin gidicem
Çok heyecanlıyım bir o kadar da üzülüyorum ailemden ayrılıcam diye İstanbul da yaşıyorum ve Ankara 'ya gelin gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?