- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.121
selinemre benimde tam tersi ankara'da yaşıyorum istanbula gelin gidicem:2:
Arkadaşım öncelikle hoşgeldin Rabbim hayırlı uğurlu eylesin. Bende istanbuldan ankaraya gelin gideceğim inşallah. sen neresine gidiyorsun canım
orası zor tabi güzelim yaaaaaa
eee hem ağlarım hem giderim olayı
bu arada tanyelden hiç ses çıkmıyo kızlarr
Ağlamak istiyorum yaZaten 1 Aydır Ankaraya her hafta sonu gitmek beni yordu İstanbul yaşanıcak yer şanslısın Ankara bana sıkıcı geliyor
Teşekkür ederim güzel dileklerin için Eryaman'a gelin gidiyorum göksu parkının oraya sen ?
ankara ufaktır istanbul gibi değil ama heryeri hemen öğrenirsin seversin inşallah
arkadaşım komşu geleceğim sana inşallah :)) bizde orada ev tutacağız Allah nasip ederse
Kızlaar benim durumum hepinizden zor, gideceğim yer Iğdır.
Düğüne kadar 3 şehir arasında kalıcaz, inşallah en ufak sıyrıklarla atlatırız bu dönemi...
hoşbuldummm alena :)didoss hoşgeldin :)
Kızlar kayınvalidem karnıbahar kızartmasını sevdiğim için koymuş kaba öğlende yersin diye şimdi anca yedim
dün bizdelerdi mesaj atsam ayıp olurmu aramasam ??
Kızlaar benim durumum hepinizden zor, gideceğim yer Iğdır.
Düğüne kadar 3 şehir arasında kalıcaz, inşallah en ufak sıyrıklarla atlatırız bu dönemi...
Aaaa çok mutlu oldum benim evim tam göksu parkının karşısındaKomşu oluruz inşallah
vallahi bende çok mutlu oldum yaa görüşmeye devam edersek canım oluruz komşu inşallah :))) tabi ekim kasım ayından sonra :78:
Bende nereye gideceğimi yazmayayım :))))
sonra gırtlağımı felan sıkarsınız
:82:
atlatılır be esram o kadar zaman sevdiklerimizin yolunu bekledik hasret kaldık Allah nasip ederse herşeyimiz düzene girecek iyi düşünelim arkadaşlar aaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?