2011 gelin adayları buyrun sohbete

oy oy geçen günde bizim oralarda davul zurna çalıyordu ama çok duygusaldı galiba o anda gelin çıkıyordu.
Zor tuttum kendimi...

dur pandomimcim tarih net olmasada uygun olsun en azından.20 si p.tesiye denk geliyor. 17 haziran kına 19 haziran dügün olsun..

Ayy ben niye 20 yazmışım yaa, benimde pazar olması gerekiyor :))
Aynı gün ammanya zemuszemus

Aynennn benim patronda oyacak sabahtan beri sadece telefonlara baktım onun dışında sadece kk'deydim Çok saol Pandomimcim ellerine sağlık ve hoş sohbetinize (herkezin) teşekkür ediyorum.. opuyorumnanaktan

Aynennn benim patronda oyacak sabahtan beri sadece telefonlara baktım onun dışında sadece kk'deydim Çok saol Pandomimcim ellerine sağlık ve hoş sohbetinize (herkezin) teşekkür ediyorum.. opuyorumnanaktan

dugii bende teşekkür ederim hoş sohbetin için. herzaman bekleriz topiğimize. burası 2011 gelinlerin hepimizin topiği =)) Düğüne kadar neler paylaşıcaz bakalım hep birlikte =)

aynen kızlar düğünlere daha uzunnn zaman olduğu için çok uzun süre
birlikteyiz burda

birbirimize yeri gelicek teselli edicez yeri gelicek fikir vericez

sevnçlerimizi paylaşıp çoğaltıcaz üzüntülerimizi sıkıntılarımızı paylaşıp rahatlıcaz

ama hep beraber olucaz :lepi:

inşallah canım..:enbuyukkk::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…