2011 gelin adayları buyrun sohbete

oo çok iyi gerçekten yaa.
insanın gözünde büyüttüğüne değmez.
ama 3.000 tl çok bi balayı için ya

gercektende cok tatlim.. ama onlar tam sezonun ortasinda kalmislar herhalde sanirim ama yinede 3100 tl cok geliyor bana.. biz sozlumle en fazla 1000 ayirmistik otel icin kenariya 800 e ayarladik iyide oldu.. kardayizz kaydirigubbakcemile3

cnm uygun oteller var yaa.
ama biz balayını hiç hesaplamıyrz kaydirigubbakcemile3
gitmeyiz büyük ihtimal

tatlim 2-3 gunlugunede olsa bence gidilmeli.. hafta sonu icin bile olsa... insan inanki dugun hazirliklari falan derken o kadar yoruluyor geriliyor ki.. iyi geliyor.. bizim dugunumuz 5 martta ve 2 gece biz Izmirde Crowne Plaza otelinde da kalicazz cunku sozlum Ankarali ve onun Ankaradan akrabalari Izmirde olucakk o yuzden hemen Antalyaya gitmek istemedik.. 2 gece Izmirde kalicazz ordan da Antalyaya gidicez 6 geceligine.. Antalyadanda Eskisehire evimize gidicez.. yani 8 gecelik bi balayi olucak aslinda heheh sabirsizlikla bekliyorummm!!! :dance:

sğl canım

canım nazarınız olsun pastada.
oluyor aksilikler illaki. yeni nişan yaptınız sanırım

yeni sayılır canım 2 ay olacak 5 ağustosta...

sağol canım..evet nazarlık olduopuyorumnanaktan
Allah korusun daha büyük nazarlardannn...

öyle tabi canım onunla mutlu olmak herşeydenn önemli benim için...:asigim:

seninde martta ha düğün...hayırlı olsun canım...balayı şart bencede...

aynen oyle canim.. evet yaaa aranizda ilk once evlenen ben olucam kizlarr artik size gizli tiyolari ben veririm hehe balayi konusuna gelince.. kesinlikle sartt!!!! :asigim:

hayırlısı olsun cnm seninde.
papatya cnm aslında bende martta istiyrmda
mart soğuk olmaz mı
ya hatırlıyrm yeğenim 14 mart doğumlu doğduğu gün kar yağmıştı
cesaret edemiyrm marta ben

hayırlısı olsun cnm seninde.
papatya cnm aslında bende martta istiyrmda
mart soğuk olmaz mı
ya hatırlıyrm yeğenim 14 mart doğumlu doğduğu gün kar yağmıştı
cesaret edemiyrm marta ben

tatlim bizim dugunumuzu martta yapmamizin tek nedeni su. Islerimiz nedeniyle biz Turkiyede sadece 6 ay yasayabilicez.. En gec Ekim gibi Amerikaya gitmemiz gerekiyor.. Vize olaylari yuzundende 6 ay oncesinden evlenmemiz gerekiyor.. en gec Mart yani.. Isler biraz karisik bizim.. Bana kalsi Haziran, Temmuz istiyordum ama ne yapalimmm Martta olucak dugunumuz.. Erkencikten kavusucaz birbirimize o ayri konu. alkisalkisalkis Mart ayinda Izmir pek soguk olmuyor.. bizim dugunumuz izmirde olucak ya.. Zaten dugun salonumuzuda kapali salon tuttuk. Artik ne yapalimm birazcik sogukla bas ederiz sevdigimiz icin.. Nikahim 26 Subatta Ankarada olucak dugunden 1 hafta once.. ben asil ondan korkuyorum Ankara acayip soguk olur yaa Subat ayinda.. kicim donucakkkkkkk!!! delikafadulden

anladım cnm.aslında en güzel aylar mayıs haziran ama benimkide nisan başı olucak sanırım
çünkü çok bekledimm artık beklemek istemiyrm
nisanda bile bazen soğuk olabiliyor yaa.mart başı die konuştuk nişanlımla ama olmaz ya çorapta giyemem ben iyice donarım.

olsun canimmm bi kuaforden arabaya binerken, arabadan salona girerken donarimm artikkk :a015: ben dis mekan cekimi istiyordum izmirde soyle deniz kenarinda ama ondan vazgectim artik mart ayi olunca.. benim tek korkumm soguk degilde yagmur yagmasinn yaaaa. Ama iyki salonu kapali ve klimali tutmusuzzz.. salonun kaporasini verirkenn ozellikle yazdirdimm klimalari lutfenn acin sicacikkk tutun salonuu diye heheheh onlarda zaten sen oynamaktan zaten sogugu hissetmezsin dedilerr.. orasida dogru ama davetlileri dusunuyorummm a.s birde tuttugumuz dugun salonu o kadar merkezdekii 2 adim gerisinde otobus duragi falan var.. karisinda taksi duragi var yani anlicagin davetlilerimizde pek donmicaklar.. kapidan cikicaklar hop arabanin icineeee.

iyi düşünmüşsünüz cnm.
yaa aslında yağmur yağarsa olmaz ama biraz güneşli fln olursa dış çekim olabilirr
bende istiyrm dış çekim. yeri bile ayarladım çok aceleciyim sanırım

iyi düşünmüşsünüz cnm.
yaa aslında yağmur yağarsa olmaz ama biraz güneşli fln olursa dış çekim olabilirr
bende istiyrm dış çekim. yeri bile ayarladım çok aceleciyim sanırım

evet galiba o gun ben bi fotorafci ayarlicamm ve eger gunesli olursa kesinlikle dis cekim istiyorum Konak ta deniz kenarinda.. Zaten studyo cekimlerimizi nikah gunumuzde yaptiricaz Ankarada.. Izmirdede dis cekim istiyorum dugun gunumuz.. Aceleci degilsinn canimmmm kadinlara dugun dedilermii heyecanlaniyoruz herseyimiz hemen planlansin hemen olsun isitiyoruzz bende oyleyim inan ki.. daha 7 ay var dugune herseyi planliyorum ayrintisina kadarr heeheh Allahim insallah bu butun planladiklarimizi hayata gecirmeyi nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…