- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.201
2011 Gelin Adayları Tahmini Düğün Listemiz
04.03.2011 - papatyam2011 - Kına:teytey:
05.03.2011 - papatyam2011 - Düğün
23.04.2011 - Ayten_s - Kına:teytey:
24.04.2011 - Ayten_s - Düğün
13.05.2011 - Ece - Kına:teytey:
14.05.2011 - Ece - Düğün
20.05.2011 - Pandomim - Kına:teytey:
21.05.2011 - Pandomim - Düğün
04.06.2011 - Speddy Gonzales - Kına:teytey:
05.06.2011 - Speddy Gonzales - Düğün
17.06.2011 - Cimcime eses - Kına:teytey:
20.06.2011 - Cimcime eses - Nikah
24.06.2011 - latinsugar - Kına:teytey:
25.06.2011 - latinsugar - Düğün
dugiii, sonbahar, ammanya sizinde isterseniz tahmini tarihlerinizi ekleyeyim. Kesinleşirse değiştiririz. Zaten hiçbirimizinki %100 kesin değil. :jeyyar:
bu arada papatyayla ayten ortada yoklar ne zamandır...
benimde belli olsa tarihte girsem şu listeye... bayanssulusmile
aynen kızlar düğünlere daha uzunnn zaman olduğu için çok uzun süre
birlikteyiz burda
birbirimize yeri gelicek teselli edicez yeri gelicek fikir vericez
sevnçlerimizi paylaşıp çoğaltıcaz üzüntülerimizi sıkıntılarımızı paylaşıp rahatlıcaz
ama hep beraber olucaz :lepi:
benimde
bebk kafa canım sne nisanlısın en azından bilmiyorumkismile
canimm senin nisanin nasil gectiiii.. fotolari goremedimmm bi yerde. eminim super gecmistirrr amaaa!!!
topicde sadece sonbahar ve ben varız. Fırsattan istifade çeyiz resimlerinize baktım, hepsi de tahmin ettiğim gibi çok güzel miş.güzel günlerde kullanın
evet de canım düğün seneye kaldı...kışa falan diyoduk ama kimse kış taraftarı değil,nişanlımda dahil:) aslında düşününce banada kış güzel gelmiyor...çünkü böyle dışarda doğal fotolar falan bile çektiremiycez kış olunca....hayırlısı bakalım...nisan mayısa falan kalıcaz gibi görünüyor....
güzeldi canım....:)) foto eklemedim ondan görmedingamyoncuiremsu
pastada büyük hayal kırıklığı yaşadık....verdiğimiz siparişle hiiiiç alakası olmayan bambaşka bi pasta geldi.....akannehir tek benzerlik beyaz istemiştik gelen pastada beyazdı...ama model olarak falan uzaktan yakından alakası yoktuuu...pasta gelirken şoka girdik hatta videoada falan bakıyorum benim surat böyle :1shok: bu bizim pastamı demişti nişanlım...üfff hatırlamak bile istemiyorum......
onun dışında iyiydi güzeldi herşey...
evet de canım düğün seneye kaldı...kışa falan diyoduk ama kimse kış taraftarı değil,nişanlımda dahil:) aslında düşününce banada kış güzel gelmiyor...çünkü böyle dışarda doğal fotolar falan bile çektiremiycez kış olunca....hayırlısı bakalım...nisan mayısa falan kalıcaz gibi görünüyor....
güzeldi canım....:)) foto eklemedim ondan görmedingamyoncuiremsu
pastada büyük hayal kırıklığı yaşadık....verdiğimiz siparişle hiiiiç alakası olmayan bambaşka bi pasta geldi.....akannehir tek benzerlik beyaz istemiştik gelen pastada beyazdı...ama model olarak falan uzaktan yakından alakası yoktuuu...pasta gelirken şoka girdik hatta videoada falan bakıyorum benim surat böyle :1shok: bu bizim pastamı demişti nişanlım...üfff hatırlamak bile istemiyorum......
onun dışında iyiydi güzeldi herşey...
papatya hayırlısı olsun nereye gidiosunuz balayına erken rezerv. fiyatlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?