2011 gelin adayları buyrun sohbete

herkes gitmiş ben anca geldim

bugün pek gelemedim ya

azçok geçmişe baktım kızlar korkutuyorsunuz beni bende uzağa gidicem ailemin tek kızıyım ve hiiiççç ayrılmadık en fazla 10 gün ayrıldık okumak için bile aynı şehirdeydim korkmaya başladım cidden
bilmiyorumkismile

cnm benim bugüne kadar hep tarihim zaten değişti
o kadar alıştımki tarihin değişmesine artık öyle bi tarih vermek istiyrm ki tam kesin net.
10 nisan gibi düşünüyrz aslında ama yine kesin değil aileler eylül sonu konuşacak artık kesinleşir inş.
o zaman yazalımm tarihi.ama o listede yer almak için can atıyorumm

Son düzenleme:
topicde sadece sonbahar ve ben varız. Fırsattan istifade çeyiz resimlerinize baktım, hepsi de tahmin ettiğim gibi çok güzel miş.güzel günlerde kullanın

geldim kizlar geldimmmmmm!!! bu ara isler cok yogundu internete girip size yazmaya hic vaktim olmadi kusuruma bakmayinn!! Pandomimcim beni sormussunnn zemuszemus geldimm canimm. Nasil gidiyor hersey kizlar.. yavas yavas okuyorum ben yokken yazdiklarinizi..

kesinliklee katiliyorummm. ilk once benim dugunumu gorucez ama galiba kizlarrr listenin en ustunde benim!! hehehe

Kizlarr 2 gun once balayi rezervasyonlarimizi yaptirdikkkk!!! erkencikten yaptiralim dedik ucuza gelsin diyeee. 7 mart-13 mart arasi Antalya Rixos Lares te kocisimlee sakin bi balayi geciricezzzz hihoyyyt

bebk kafa canım sne nisanlısın en azından bilmiyorumkismile

evet de canım düğün seneye kaldı...kışa falan diyoduk ama kimse kış taraftarı değil,nişanlımda dahil:) aslında düşününce banada kış güzel gelmiyor...çünkü böyle dışarda doğal fotolar falan bile çektiremiycez kış olunca....hayırlısı bakalım...nisan mayısa falan kalıcaz gibi görünüyor....

canimm senin nisanin nasil gectiiii.. fotolari goremedimmm bi yerde. eminim super gecmistirrr amaaa!!!

güzeldi canım....:)) foto eklemedim ondan görmedingamyoncuiremsu

pastada büyük hayal kırıklığı yaşadık....verdiğimiz siparişle hiiiiç alakası olmayan bambaşka bi pasta geldi.....akannehir tek benzerlik beyaz istemiştik gelen pastada beyazdı...ama model olarak falan uzaktan yakından alakası yoktuuu...pasta gelirken şoka girdik hatta videoada falan bakıyorum benim surat böyle :1shok: bu bizim pastamı demişti nişanlım...üfff hatırlamak bile istemiyorum......

onun dışında iyiydi güzeldi herşey...

topicde sadece sonbahar ve ben varız. Fırsattan istifade çeyiz resimlerinize baktım, hepsi de tahmin ettiğim gibi çok güzel miş.güzel günlerde kullanın

sğl canım

canım nazarınız olsun pastada.
oluyor aksilikler illaki. yeni nişan yaptınız sanırım

olsun canim benimmm gonuller bir olsunnn nisanlinla mutlu ol sen, varsin pasta sectigin model olmasin... herseyin bir nazari oluyor.. o da sizin nazar boncugunuz olmus o gun.. hic bir gunumuz zaten aksilik olmadan gecmiyor onemli olan yinede tadini cikartabilmekkk.. cok sevindim senin adinaaa.

papatya hayırlısı olsun nereye gidiosunuz balayına erken rezerv. fiyatlar nasıl

sagol tatlim..6 geceligine Rixos Lares Antalyada kalicazz.. Vallah erken rezervasyon fiyatlari superrrr canimmm.. Biz 6 geceligini 800 verdik canim.. dusun ne kadar dusuk.. gecenlerde balayi topiklerinin arasinda Rixos Lares te kalan bir ciftin yazdigini okudum.. 6 geceligine 3100 tl vermis ucak biletleri dahil.. biz daha ucak biletlerimizi almadik tabiki onlarida ekledikmi bi 1000 i gecer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…