2011 gelin adayları buyrun sohbete

Yok mervecim biz yerli olduk artık
kpss dende bir şey çıkmıyor bize ki tayin gidelim
ben özel nişanlım bankada çalışıyor inş. Birgün memur oluruzda gidilmesi gerekirse de gideriz ama şuanda yok öyle bir durum

Kızlar annemde pike takımı yaptırıyo, ablamınki çok güzel oldu, yatak örtüsünden çok farkı yok, tek farkı kenarlarında dantel olması.
Danteli lale, örtününü sateninide lale yaptı pikocu bence harika oldu.
Banada iki tane yaptırıyor annem.

annenin dediği benimkinden farklı bişi o zaman onun yerine şu gelin yatağı diyorlar ya her rengi var tüllü falan yatak örtüsü, yastıkları var.ondan düşünebilirsin

evet o yatak örtüleride çok şık
sesimi çıkarmıyorum artık üzülüyo
ama bende üzülüyorum yaahuu
belki zaman içinde fikrim değişir

hayırlısıyla hemen kavuşun inş.bizimde ramazan bayramı sonrası olacak gibi gözüküyor.bi askerden gelsinde önce

inşallah canım cümlemiz kavuşalım sevdiklerimize. hadi inşallah canımm ayy şunlar bi gideydi hayırlısı ile bi geleydiler

evet o yatak örtüleride çok şık
sesimi çıkarmıyorum artık üzülüyo
ama bende üzülüyorum yaahuu
belki zaman içinde fikrim değişir

üzme anneyi.bende ben evlenmicem bana ne oya ne havlu kenarı ne lif yapın diordum.sonra nişan bohçası hazırlamaya bi başladık.nası sevindim herşey elimin altında var hemde bolca.bi bildikleri oluyor mutlaka.bırak içinden geliyorsa yapsın yaptırsın.elbet kullanacağın bi gün olur canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…