2011 gelin adayları buyrun sohbete

Evnizi ne renge boyamak istiyorsunuz renk fikri istiyorum
ben vanilya çiçeği vey kum beji düşündüm sizce nasıl renkler

Bizim evimiz yeni olduğu için rengini değiştirip masraf yapmak istemiyorum canım müteahit krem rengine boyamış bana kalsa ben salonun 1 duvarını gmüş duvar kağıdı diğer duvarlarını lila istiyordum yatak odamıda kırmızı:)

Ben sericem neden diye sorarsanız, bizim komşular gelip eksikleri sorarlar hep birlikte kızın eksikleri tamamlanır, tabi ufak tefek eksikleri. Yakın akrabalarda bazı eşyalarını tamamlar...

canım güzel düşünmüşsünde yatak odasında hafif renkler kullanın diyorlar hep tasarımcılar.uykuyu etkiliyor diye.yumuşak tonlar yatak odasında huzuru sağlıomuş

benim annemde bir gökdelene yetecek kadar dantel yaptırmış ama artık dantel mi kaldı ya 1 ini bile istemiyorum dedim ama kırıldı birazcık:S

Ben sericem neden diye sorarsanız, bizim komşular gelip eksikleri sorarlar hep birlikte kızın eksikleri tamamlanır, tabi ufak tefek eksikleri. Yakın akrabalarda bazı eşyalarını tamamlar...

ne güzelmiş öyle eksiklere yardım etmeleri.ben bide tek çocuğum annem yıllardır yaptı durdu çeyizleri seresiz heralde bilemedim şimdi

canım güzel düşünmüşsünde yatak odasında hafif renkler kullanın diyorlar hep tasarımcılar.uykuyu etkiliyor diye.yumuşak tonlar yatak odasında huzuru sağlıomuş

zaten mecburen açık olacak canım belki sonraki boyada değiştirebilirim. Kırmızınında sağladığı şeyler var diyor uzmanlarda neyşe şimdi burda söylemiyeyim:)

benim annemde bir gökdelene yetecek kadar dantel yaptırmış ama artık dantel mi kaldı ya 1 ini bile istemiyorum dedim ama kırıldı birazcık:S

İyikide zamanında bana yapmamış annem, hepsi ablama gitti..
Bende yatak odası ve misafir odası için boncuk takımı yapıyorum, başka istemiyorum zaten, yeterli bu kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…