- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.221
bizim yöredede çok çeiyiz yapılır kıza ve düğünden sonra bir çoğu hediyelik gider. aynı şey nişanlımın tarafındada var
Şu kadar kişi bi cafede otursak adamlar sesten kaçar sanırım
canım istedi yapayımda yiyeyim akşama ekşili ekşili üstünede bi etimek tatlısı ohhh..zaten kilo aldım göbek aldı başını gidiyor
Evnizi ne renge boyamak istiyorsunuz renk fikri istiyorum
ben vanilya çiçeği vey kum beji düşündüm sizce nasıl renkler
sermeyi düşünüomusunuz kızlar çeyizlerinizi?birde öyle bir adet varmış bizimkilerde ama bilmiyorum naparım?
esra varya çok doğru söyledin :90:
sermeyi düşünüomusunuz kızlar çeyizlerinizi?birde öyle bir adet varmış bizimkilerde ama bilmiyorum naparım?
Bizim evimiz yeni olduğu için rengini değiştirip masraf yapmak istemiyorum canım müteahit krem rengine boyamış bana kalsa ben salonun 1 duvarını gmüş duvar kağıdı diğer duvarlarını lila istiyordum yatak odamıda kırmızı:)
biz sereceğiz canım:119::119::119:
üzme anneyi.bende ben evlenmicem bana ne oya ne havlu kenarı ne lif yapın diordum.sonra nişan bohçası hazırlamaya bi başladık.nası sevindim herşey elimin altında var hemde bolca.bi bildikleri oluyor mutlaka.bırak içinden geliyorsa yapsın yaptırsın.elbet kullanacağın bi gün olur canım :))
birbirimizi teşvik ediyoruzz ne güzelll
Ben sericem neden diye sorarsanız, bizim komşular gelip eksikleri sorarlar hep birlikte kızın eksikleri tamamlanır, tabi ufak tefek eksikleri. Yakın akrabalarda bazı eşyalarını tamamlar...
biz sermicez çünki burdan kimse Ankara ya çeyiz görmeğe gitmez(((((((((
canım güzel düşünmüşsünde yatak odasında hafif renkler kullanın diyorlar hep tasarımcılar.uykuyu etkiliyor diye.yumuşak tonlar yatak odasında huzuru sağlıomuş
benim annemde bir gökdelene yetecek kadar dantel yaptırmış ama artık dantel mi kaldı ya 1 ini bile istemiyorum dedim ama kırıldı birazcık:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?