- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.201
güzel kısır yapmayı bilen varmı arkadaslar
İnanmıyacakasınız 120 tane kenarı yapılmış havlum var ne yapcaksam olmazsa olmazmış :)
güzel kısır yapmayı bilen varmı arkadaslar
üzme anneyi.bende ben evlenmicem bana ne oya ne havlu kenarı ne lif yapın diordum.sonra nişan bohçası hazırlamaya bi başladık.nası sevindim herşey elimin altında var hemde bolca.bi bildikleri oluyor mutlaka.bırak içinden geliyorsa yapsın yaptırsın.elbet kullanacağın bi gün olur canım :))
selin ne yapacaksın kız 120 havluyu seninkide benim çorap işine dönmüş :86:
evnizi ne renge boyamak istiyorsunuz renk fikri istiyorum
ben vanilya çiçeği vey kum beji düşündüm sizce nasıl renkler
120 tane kenarlı havlu mu çokmş selin yaa cdden :)) bn zaten danteli pek sevmem az olsn öz olsn bn dantelsz bambu havluları seviorm
Kızlar kayınvalidem karnıbahar kızartmasını sevdiğim için koymuş kaba öğlende yersin diye şimdi anca yedim
dün bizdelerdi mesaj atsam ayıp olurmu aramasam ??
Br bilsem :) bende de çorap takıntısı var alırım saklarım giymeye kıyamam :)
Bende sevmiyorum ama ben istemiyorum bu kadar çok dedim kırıldı ben emek verdim dedi annem
kıyamadım mecbur alıcam hepsini :)
selin patiklerimi saklıosun yoksa normal çorap takıntısı mı bende patiklere kıyamıyordumda
tüm teyze dayı hala amcalara önce nişan bohçasında sonrada düğünden sonra dürü (bizde dürü deniyor) verince kendine üç beş bişi anca kalır zaten.
Al canım, sizde varmı bilmiyorum ama bizde el öpmeye giderken havlu lif falan konulur.
Hemde misafir gelen olursa onlara verilir, o şekilde de değerlendirebilirsin...
evelsi gn bnde çorap aldm zuzu grnce hemen sen geldn aklıma sana yetşemem bn ama 10 tane aldım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?