- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.281
Arkadaşlar çoğalınca yetişemiyorum ay okumaya
bende sereceğim ne var ne yok da toplaması nasıl olur bilemem düğün gününe kadar duruyor bizde hepsini toplar bir odaya atarım sonra işime bakarım .)))))))))))))
boncuklu bir takımda ben aldımm çok şık duruyo gerçektenn
annem gelince ördüğü dantelleri sererim sonra boncukları :)))))
maksat gönlü şen olsun :))
tatlı da yenirse daha ne yicez patlarız valla bana bişe kalmadı neyse saglık olsun
ayyyyy yatsınlar dinlensinler bakalımm ne yaptılar yau bunlar bizim sevdiklerimize :88:
mervoşşş kaçamazsın yivrummm haşlanmışş mısırcıı varr kapnın önündennn bayılırrımmm mısırlardaa sendenn :86:
msırmı tüm bunların üztünemii ay ne midesizsin zühoşşşşşşşşşsaka saka canın sagolsun gülümmmm feda olsun sana haslanmış mısırr yanında ne istersinnn
mantık genel kültürler ilgili sorular sordular dedi pek bişi alamadım ağzından.bide giderken üzüldüklerini belli etmemeye çalışan ahlleri var ya iyice kötü oluyorum
kı neyin kaldıki nerdeyse tamam gerilmee sennn yavru kuşş
ykyy+sulkor nişanlım sınavdan çıkıp gelmiş eve aradı az önce.çok yorulmuş keyfide yoktu akşam uzunca anltırım dedi.hepsinde aynı durum söz konusu sanırım
Annemde bana iş olduğunu bilsen karnımdan hiç çıkmayacaktın galiba der bazen:)
Tamam Merve yaa senimi kırcaz kızım mısırı geç, dondurma ısmarla
amann işteee çeyizzz sermekkk kocaa filannn kaçasııı geliyorr insanınn :86:
aynen bukett yaaa şöylee kalkıpppp rüzgarımdaa nişanlımın kalacağı günlerr olmayacakk çok ağırr kanlıyımm
msırmı tüm bunların üztünemii ay ne midesizsin zühoşşşşşşşşşsaka saka canın sagolsun gülümmmm feda olsun sana haslanmış mısırr yanında ne istersinnn
amann işteee çeyizzz sermekkk kocaa filannn kaçasııı geliyorr insanınn :86:
Üzülmeyin kızlaar, şu yazdıklarımızı anlatsanız gülmekten ölürler zaten.
Bu kadınlar neler konuşuyorlar derler
Onlar için daha zor, şuan motivasyona ihtiyaçları var.
Ayy şimdi aklıma geldi, hepimiz msj atsak sevdiklerimize "Seni çoook seviyorum" diye, motive olurlar ne dersiniz?
askerlik psikolajisi gercekten çok zor askerliği sadece sıra olmak diye özetledi bizimki
kızzz öyle böylee değill haşlanmışş mısırıı çayınnn üstüneee bisküviii niyetine yermmm ooo biçimmm hastayım yaniii ahhh seninle bir mısırcımı tanıştırsamda anlatsa sana:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?