- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.301
haşalanmış mısıra bende hastayımmm çok severim ah olsada yisekkkkkk..herkese benden mısırrrrrrrr
Üzülmeyin kızlaar, şu yazdıklarımızı anlatsanız gülmekten ölürler zaten.
Bu kadınlar neler konuşuyorlar derler
Onlar için daha zor, şuan motivasyona ihtiyaçları var.
Ayy şimdi aklıma geldi, hepimiz msj atsak sevdiklerimize "Seni çoook seviyorum" diye, motive olurlar ne dersiniz?
canın sagolsun alena sen gel ellerimle yedireyim beni görünce iştahın acılır merak etmeeftelyasanem söz ver sonra bizlerede ısmarla.benim bayramdan beri iştahım hiç yok.günden güne eridim desem yeri.mecburiyetten biraz yiorum valla.sizleri okuyunca hoşuma gitti güzel güzel yemek sohbeti valla
Imzamı ismimi ve soy ismimi kullanıyoum nişanlımda artık yavaş yavaş elini alıştır diyor soyadıyla atmaya :))
bu erkekler amma detay iniyorlar yahu
kızlar bigün buluşalım yaa dünya gözü ile birbirimizi görsek ne olurki sanki
kızlar bigün buluşalım yaa dünya gözü ile birbirimizi görsek ne olurki sanki
Yasemincikim ne iyi olur
beklerim hepinizi bursaya :)) ortak nokta konya ama git gel konya altı saat demişler .)))
bnde ismm we soyadmla atarm imzamı ewlendkten snra kendi soyadımı kullanıcam inşallah ama kullanmyanlar imzasını mı değştrcek :S
görüşelimm :)
canın sagolsun alena sen gel ellerimle yedireyim beni görünce iştahın acılır merak etme
esrooooo kontörümm yokk benimkineee atıverrrrr altına zuhall yazzdaha bi sevapp olurr sana
Yasemincikim ne iyi olur
beklerim hepinizi bursaya :)) ortak nokta konya ama git gel konya altı saat demişler .)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?