2011 gelin adayları buyrun sohbete

haşalanmış mısıra bende hastayımmm çok severim ah olsada yisekkkkkk..herkese benden mısırrrrrrrr

eftelyasanem söz ver sonra bizlerede ısmarla.benim bayramdan beri iştahım hiç yok.günden güne eridim desem yeri.mecburiyetten biraz yiorum valla.sizleri okuyunca hoşuma gitti güzel güzel yemek sohbeti valla

ben attım esra :))

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 0 ziyaretçi)

Pandomim cimcime eses+ hlmbtl+ northstar didoss+ ykyy+ alena EftelyaSanem+ selinemre DENİZKOYDUMADIMI+ sulkor+ kradese+ superisi88+ spicy_+

:119::118:

Sipic canıkom
hafta sonuna denk gelir yakın ark topluyorum bir kaç yakın akraba nişanlımın da annesi hazırlık hapıyor çeyiz serilmede eğlenceli seriliyor müzik yeme içme bizlerde öyle

görmeye gelincede zaten çeyiz almaya geldikleirnde hayırlı olsuna gelirler konu komşu serilme işlemi bitincede toplanılır bakılır ev gezilir uzak olmadığı içinde onlarında konu komşu gelir bakar

ben çıkıyorum canlarrr
görüşmek üzereeee
afiyet olsun mısırlar künefeler
pizzalarrr ohhhhhhhhhhhhh misssss

Imzamı ismimi ve soy ismimi kullanıyoum nişanlımda artık yavaş yavaş elini alıştır diyor soyadıyla atmaya :))

bu erkekler amma detay iniyorlar yahu

eftelyasanem söz ver sonra bizlerede ısmarla.benim bayramdan beri iştahım hiç yok.günden güne eridim desem yeri.mecburiyetten biraz yiorum valla.sizleri okuyunca hoşuma gitti güzel güzel yemek sohbeti valla
canın sagolsun alena sen gel ellerimle yedireyim beni görünce iştahın acılır merak etme

Imzamı ismimi ve soy ismimi kullanıyoum nişanlımda artık yavaş yavaş elini alıştır diyor soyadıyla atmaya :))

bu erkekler amma detay iniyorlar yahu

bnde ismm we soyadmla atarm imzamı ewlendkten snra kendi soyadımı kullanıcam inşallah ama kullanmyanlar imzasını mı değştrcek :S

kızlar bigün buluşalım yaa dünya gözü ile birbirimizi görsek ne olurki sanki

görüşelimm :)

esroş bende atamıcam bugün gidecek habire arkadaslarını geziyor kızdım ona belki askere gitmeden son günümüz su saat oldu beyefendi veda turlarında daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…