- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.601
eminim onada uygun bi cevap verirsin zuzuuuu :113:
olabülür hiç dikkat etmedim :))
Hem olsun kız yamalarım ben herüfümün donlarını
DENİZKOYDUMADIMI+,superisi88,ykyy,cimcime eses+,hlmbtl+,sulkor,EftelyaSanem+,kradese,
slmmm
kaynatmışsınız ayollll maşallahhh
hoşgeldinnnn bebişşşşş
hoşbuldum tatlımm
kopardınız beniii yaaaa
benim herifin hiiiç donu yok
donsuz kaldıı
vahhh vahhh olmazz dıddosss ne yap ne etttt temınn etttdonsuzz kocayaa kızz vermıyoruzzzz
hoşbuldum canımmmhoşgeldin didoşcummm
adam giyincee şokla beraberrr bayramda ediyorr oalbilirrryamalama kızz bırakk evdee giysinnn bişi olmazz
aaaaaaaaaaaaaaay zuzuuuuuuuu yeter :)))))))adam giyincee şokla beraberrr bayramda ediyorr oalbilirrryamalama kızz bırakk evdee giysinnn bişi olmazz
hoşbuldum tatlımm
kopardınız beniii yaaaa
benim herifin hiiiç donu yok
donsuz kaldıı
Ben düğmeli olanlarıda gördüm kız önü fileli olanları hava alsın diye bırakmışlar galiba çamaşırcı var bir tarafı erkek bir tarafı bayan insan çekiniyor bişey almaya düşün geziniyorsun adam bakınıyor şöyle seksi donlara hemen görür görmez bırakıyor elinden hahahahahaha
Birgün bende kzımıştım, kasaya koymuşlar adamı alacağım çamaşırdanda vazgeçtim onun yüzünden...
Kızlarada kızdım kasaya neden erkek kokuyorsunuz diye, o yıllardır orada diyo :))
Dedim müsteri için caydırıcı bir neden...
Birgün bende kzımıştım, kasaya koymuşlar adamı alacağım çamaşırdanda vazgeçtim onun yüzünden...
Kızlarada kızdım kasaya neden erkek kokuyorsunuz diye, o yıllardır orada diyo :))
Dedim müsteri için caydırıcı bir neden...
ay ewt.. Kızlar nişanlılarınz sze iç çamaşırı alırmı szce şimdi yada evlendkten snra alablrler mi :)
ay ewt.. kızlar nişanlılarınz sze iç çamaşırı alırmı szce şimdi yada evlendkten snra alablrler mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?