2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya kızlar o ne rezil bi şey nişan alışverişi ,,,,ben hayatımda oo kadar utandığı mı hatırlamıyorum .... birde benim görücü usulü ben bursalıyım nişanlım gebzede ama o kadar utandım ki anlatamam

Kadeh pek kullanacağımı sanmıyorum da diğer meşrubat bardağı meve suyu ve su bardağı düşünüyorum yemek takımıma uygun sofrada uyum olsun kaçık lar çatallar uygun bardaklarda olsun :))))

Züloş canımcım düğün cd'si konusunda uzamn oldum artık :))
Her düğünde cd ve müzik işleriyle ben ilgilenirim...
Kendi düğünümde de hazırlıcam inşallah, önceden gelini ağlatacak en duygusal parçayı bulurdum, kendimde yüksek yüksek tepeleri çalıcam :))

Ben o ayaklı şarap bardaklarını çok seviyorum.
Ama evde şarap filan içemeyiz
O şarap bardaklarında kola meyvesuyu içmek istiyorum masada
Diğer viski bardağı rakı bardağı filan bana gereksiz geliyor ama bilmiyorum.
Şarap bardağıyla meşrubat bardağı sürahilerini istiyorum.

esra madem uzmansn bzede örnekler verrmsn bn düğün kına falan çk gtmem gttiklerm sayılıdır

bnde sewiorm aslı illa üretldiği amaçla kullanmak gerekmio o bardakları :)

Biz daha çıkamadık nişan alışverişine nişandan 6 ay geçmesine rağmen
Ama çıkınca hiç utanıcağımı sanmıyorum :78:

benide bi çıkaran olsa hiç utanmayacağım ama nişanlım düğüne yakın ne eksikse alacağız dedi onlarda galiba düğüne sırasında yapılıyor:26:çamaşırların alasını aldırcam ama :86:

Bizim yine alışverişten sonra bize gelindi sütyen de kutuda en küçük kardeşi neler aldıız diye bakayım dedi anlamadı kutuya bir baktı oboo kızardı bozardı
sabahlığı denedim küçük gelmesin diye aynaya gçi,cem kayınbaba orda allah bende ondan çekindim sonra bakmadım aynaya felan oldu bu tamam :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…