2011 gelin adayları buyrun sohbete

ay demek farklı modeller gelecekmiş çocuktaki rahatlığa bak
benimkiin bana çamasır alacagını sanmam evlendikten sonra alayım diyor ama alamaz biliyorum:76:
deniz sende son dakika haber bülteni gibisin bugünn yurttan haberler

bnmkide neler istedğini söler :)) normalde almaz tek başına ama gece wardyasndaydı çalştığı avm de iç gyimde arkdşı çalışıo ordan almştı bkaç bişii

kızz neremem giysemmm ancaa ondann lastikk olurrr teekk çizgii diyomm sana konuşturma şimdi beni

olsn zuzuu noolcak ay sze bişii anlatym gülermsnz ağlarmsnz :)

hani nişan alşwerşnde iç çamaşırı alınıoya bz dkkandayz kaynwalidem yengem bn nşanlım gttk nişanlm kapıda beklio bn iç çamaşırı beğeniorm yengem işte fkr filan werio kayınwalidemde elnde zuzunn bahsettiğine bnzer iplerden oluşan bi iç çamaşırı bu ne böle bu nasl gyilir dedi glerek satıcı kızda dediki aman abla onn zaten üstnde duracağı ne ki 5-10 dk bişey bn kıpkırmızı oldm renkten renge grdm resmen :))

tecrübelerini aktarmış hatunnn

betüşşş benim kaynana kesin hiç görmemiştirr:)) aldığı donlarda herbirtarafımı kapatıyor zaten nişanlım ne var işte üşüme diyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…