- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.621
kızz benimkii görsee utanırdıı yılbaşında online siteden almış göndermişş tek çizgi halinde birşeyy başıma lastik olur o ancaabeceremiyorrr
ay ewt.. kızlar nişanlılarınz sze iç çamaşırı alırmı szce şimdi yada evlendkten snra alablrler mi :)
Valla radyo dinliyorum iki şarkı arası reklam yada haber malesef
Valla radyo dinliyorum iki şarkı arası reklam yada haber malesef
hahaaaaa olsn gyersn sen yne zuzu :))
kızz neremem giysemmm ancaa ondann lastikk olurrr teekk çizgii diyomm sana konuşturma şimdi beni
Kızlar bişi sorucam.
Bardak Kadeh takımı aldınızmı veya almayı düşünüyomusunuz???
olsn zuzuu noolcak ay sze bişii anlatym gülermsnz ağlarmsnz :)
hani nişan alşwerşnde iç çamaşırı alınıoya bz dkkandayz kaynwalidem yengem bn nşanlım gttk nişanlm kapıda beklio bn iç çamaşırı beğeniorm yengem işte fkr filan werio kayınwalidemde elnde zuzunn bahsettiğine bnzer iplerden oluşan bi iç çamaşırı bu ne böle bu nasl gyilir dedi glerek satıcı kızda dediki aman abla onn zaten üstnde duracağı ne ki 5-10 dk bişey bn kıpkırmızı oldm renkten renge grdm resmen :))
tecrübelerini aktarmış hatunnn
olsn zuzuu noolcak ay sze bişii anlatym gülermsnz ağlarmsnz :)
hani nişan alşwerşnde iç çamaşırı alınıoya bz dkkandayz kaynwalidem yengem bn nşanlım gttk nişanlm kapıda beklio bn iç çamaşırı beğeniorm yengem işte fkr filan werio kayınwalidemde elnde zuzunn bahsettiğine bnzer iplerden oluşan bi iç çamaşırı bu ne böle bu nasl gyilir dedi glerek satıcı kızda dediki aman abla onn zaten üstnde duracağı ne ki 5-10 dk bişey bn kıpkırmızı oldm renkten renge grdm resmen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?