2011 gelin adayları buyrun sohbete

güle güle kullan cnm hepsi de çok güzeller

betülcüm evet ceyizlerini gördüm canım güle güle kullan kalpli tabaklarımız aynı :))

teşekkr ederm kızlar hepinize hepimz çk gzel gnlerde kullanalım inşallah aldklarımızı,

kızlar bnm çıkmam gerek gdip çayın yanına bişiler hazrlayayım öpüorm hepinizi grşmek üzere ii geceler

nişanlımla konuştum geldiiiimmm
emla kremi bende deneyeceğim
acıtmıyormuş epilasyon sırasında

İyigeceler kızlar. Kardeşim uyumuşken bende bi geleyim dedim.
Benim nişanlımda kıskanç esasında ama biraz düzeldi galiba bazı konularda.
En son bayram öncesi alışverişte tartıştık. Söz için mini etek aldırmıştı.
Bayram için yine mini etek alcaktım köpürdü.
Şimdi canımı sıkan gelinlik mevzusu var. Tamam ben zaten straplez istemiyorum benim vücut tipime yakışmıyor.
Ama kalın askı veya yuvarlak yakalı gibi istiyorum. Onada yok diyo. Koltuk altı görünmücek şekilde olucakmış.
O yüzden hevesim falan yok.

evet gercekten bazen kıyafet konusunda benim de canım sıkılıyor özellikle gelinlikse durum degisir sonucta benim günüm benim istedigim olucak o konuda karısamaz :))

Bizimkine noktayı koyamadım inat ya keçi keçi.
Kandırabilirim inşallah. Zorla istediğimi yaparsam yaparım ama tatsızlık olur düğün günü.
İnşallah tatlılıkla ortak yol buluruz.

nişanlımla konuştum geldiiiimmm
emla kremi bende deneyeceğim
acıtmıyormuş epilasyon sırasında

canım emlayı kullanan biri olarak ve burdaki konuşmalarımızdan dolayı
yoksa öle herkese sölemem yani yanlı olmasın diye yavsiye ederim ben memnunu onun sayesind eçok
yol katettim tavsiyem kullannn

kızlar ben yatıyorummm
hepiciğinize ii geceler.yarın spora gidicem 10da.ordan 1 saat şubede işim var.ordan lazer akşam da aşkım bize gelecek kalmaya

oy oy oyy:)
benim de yarın sporum var ama üşeniyorum muhtemelen gitmeyeceğim, zaten bugünde bi saat erken çıktım sporda fazla durmadım, biraz dinlensem güzel olur. haftasonu lazer dktor işlerimi halledeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…