2011 gelin adayları buyrun sohbete

bir sitemde benden gelsinn sevdiceğimee
ben malum çalışmıyorum kızlarr
dışarı çıksam çnce ona sormamı istiyo
bakkala gitsem haber vereyim istiyoo
özellikle tek gitmeme kızıyo
annemle gitsem bile haber vermemi istiyo

bazen haber vermiyorum sanki içine doğuyo arayıveriyo
yavaş yavaş düzeliyo ama inş abartmaz artık

sağol didemciğim iyiyim tatlım
güzel gidiyor.
heycanlıyım nedense bu aralar.
arkadaşlarımda benimle birlikte heycanlı
kına için keseler
atılcak bozuk paralar fln ayarladım.bu arada aslında önemli bir gelişmem var ama şimdilik söylemek istemiyrm
iyice bir belli olsun paylaşıcam sizlerle.
özledim sizleri giremedim nete ne zamandır
geçmişide okuyamıyrm hayırdır meltemciğim aysuncuğum nişanlınızla tartışma fln mı olduu.
ahh bu erkekler.bu kadar kıskanç olmasalar ne de iyi olurr.
ama ben biraz vurdum duymazım galiba.
baştan çk alıştırmadım bana karışmasına.karıştığında da dinlemedim zaten o da alıştı benim bu halime

slm zeynep hosgeldin benim erkek calısma arkadaslarımın olmasına bile karsı daha ne diyim ki kameramanla nasıl cekime gidermisim bu kıskanclıkmıdır nedir anlamadım her tartısma anımda bu dile geliyor ...

hepsi aynı demekki kleo.benim nişanlımın kıskançlığı bu yönde.başka hiçbişeyi yok.
hoşgeldiniz kızlarr

aa kleo süpürgem geldi

hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlarrr
kınayı bile düşünmeye başlamışşın biçok şeyi halletmişsin canım sen
zeynepcim hayırlı bi haberdir inş..

kızlar valla hayırlı bi hbr aslında bizim için ama düğün tarihi ile ilgili değill.düğün tarihim değişmez artık çünkü ben daha ileri alınsın istemiyrm artık. mayıs ayı iyidir dedik kapattık konuyu.
ay evet kınayıda çıkarı verim gelinliğin ardından aradan dedim.

ben lazere başladım bugün.koltukaltımı aldırdım.reglden sonra genitale gidicem.aynı zamanda da varis tedavim başladı.o biraz daha acıo sankim.yarın emla kremi sürüp gidicem giderken

kızlar valla öyle çok önemli bişiy değil
sadece tam oturmadığı için söylemiyrm.

yrn nişanlım gelcek ne zamandır görmüyrmm.
biran önce yuvamızı kursak artık yaa

kızlar bi bakayım dedm ne var ne yok die. nişanlım gelecek şimdi bze işten çıkıp.. çay koydm onn gelmesni bekliorm szler naslsnz seastar kleo üzülmeyn herşey yoluna grer erkekler inatlaşmayı pek sewmiolar bnun için kıskançlıkları abartabliolar ama dzelr herşey dert etmemeye çalışın kızlar

hoşgeldin.çeyizlerini görmek için arkadaşlık teklifi etmiştim sana kabul eder misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…