2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben de öleyim kleo yaa.nişanlımla kötüyüz.
dün onların şubesine gitmiştim.üzerimde kalın kilotlu çorapla elbisem vardı.elbiseyi de kısa diye sevmio.dizlerimdeydi boyu.normalde öle kısa giyen birisi diilim ama kalın çorap olunca giyiyorum.benimle muhattap olmadı bile.dışarı çıktı iş için kapıyı çarptı gitti.o kadar kötü oldumki yani orda insanlar belki anlamadı ama ben salak diilim.kendi şubeme dönünce mesaj attım bıktım bu tavırlarından diye.akşam msnde çok kötü kavga ettik.ayrılmayı bile istedim.bu takıntıları artık beni çileden çıkardıçok fedakarlık ettim artık dayanamadım yani.bu yaz denize girmeme bile izin vermedi.tatillerde beraber girebilirmişiz.sesimi çıkarmadım hiç dayanamadım dün akşam.
şimdi o iyi davranıyor ama ben hala sinirliyim.hiçbişeye kızmıyorumda o kapıyı çarpıp gitmesi beni deli eden.yüz vermiyorum artık sallamıyorumda ne yaparsa yapsınnnnnnnnnnnnn:84:

zaman zaman böyle şeyler yaşanabiliyor.
sabredin arkadaşlar
birbirimizin kıy*****i i bilelimmm

kimi zaman karşılıklı düşüncelerimize göre davranmamız gerekiyo
çoğu şeyi yutuyoruz sesimizi çıkarmıyoruz
ama aşk işte fedakarlık istiyoooo
hiç bişey kolay değil bu hayatta

Son düzenleme:
ben de bu yaz tatile gittim ama tatil burnumdan geldi ne denize ne de havuza girebildim sadece yattım güneşlendim ve kitap okudum denize ya da havuza giremezdim çünkü 5 dk'da bir arıyordu bi kere kardesimi yanıma aldım sabah 6'da denize gittim tlfon etti hayırdır neden tlfonu kapattın die aynen dedigin gibi ancak onun yanında girebilirmisim aksamları da saat 6'dan sonra dısarı cıkmam yasaktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…