- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #33.081
Aklına getirme aksilik falan canım en azından tarihin belli olması güzelgizzzz şuan kesin canım bir aksilik çıkmaz umarım
işte sürekli kullanılmıcak ancak çok misafirin geldğinde düz renkli tabaklardan alıp çatal bıçakları aynı renkte alsam hepsini takım yapsam diyorum bilmiyorumBende almamıştım ama güzel modeller görünce dayanamadım aldım ayrı bir hava katıyor
işte sürekli kullanılmıcak ancak çok misafirin geldğinde düz renkli tabaklardan alıp çatal bıçakları aynı renkte alsam hepsini takım yapsam diyorum bilmiyorum
belkide alırım hiç belli olmaz
esracım zuzucum hayırlı olsun tarihleriniz
bizimde en geç iki hafta içinde kesin tarihimiz belli olucak sanırım
tahmini listede nisan sonu yazıyo ama sanırım mayıs başı falan olucak bizimki
7 mayıs sevgilimin doğum günü belki o zaman olur ben öyle olmasını istiyorum ama bakalım kısmet
evet kızlar:)
tüm almıcam dediklerimin hepsini aldım zaten
Herşey gönlünce olsun
Aklına getirme aksilik falan canım en azından tarihin belli olması güzel
ben 2011'i bırak 2111 de evlenicem herhalde :96:
kızlar günaydın. şimdi otogardan geldim nişanlımı yolculadım. öyle zordu öyle zordu kii anlatamam. kendimi garip kalmış gibi hissediyorum
Günaydın kızlaar, nasılsınız...
Aslı'cım düğün tarihim belli oldu, bende kırmızıyım artık
listedeki tarih aynı sadece kırmızı olcek...
kızlar günaydın. şimdi otogardan geldim nişanlımı yolculadım. öyle zordu öyle zordu kii anlatamam. kendimi garip kalmış gibi hissediyorum
allah kavustursun yaseminn..bende yolladım biliyosun 1 hafta sonra baslarız senle safak saymaya basladıgımız gibide bitrrz inşallah hayırlısıyla gider gelirler üzülme yalnız degilsin
esracım zuzucum hayırlı olsun tarihleriniz
bizimde en geç iki hafta içinde kesin tarihimiz belli olucak sanırım
tahmini listede nisan sonu yazıyo ama sanırım mayıs başı falan olucak bizimki
7 mayıs sevgilimin doğum günü belki o zaman olur ben öyle olmasını istiyorum ama bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?