2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kıslar nasılsınız nasıl gidiyorr
cimcime çok sevindim canım düğün tarihinin kesinleşmesine darısı burdaki diger kıslara inş.

hoşbulduk canım nasılsınızz neler yaptınız bakim dün eşimin arkadaşı geldi kız arkadaşıyla
çaya kıslar çok güsel bir fincan takımı getirmiş çok begendim yaaa sonra size resim çeker eklerim

kızlaaaaaaaar bn geldm sabah bnkada işlerm vardı tüm geçmşi okdumda geldm
tanyel istediğin gbi gnlnce olr inşallah herşey..
esracm tarhn kesnleşmesne sevndm aynı gn evleniorz galiba 19 hazirandı değil mi?
yasemin merve üzülmeyn esrannda dediği gbi ebedi mutluluğa atılmş bir adım kısa bi ayrılık inşallah..
aslıcım bnde beyaz olanı çk beğendm fyatını alırsan bzede yazarsn hayatım..

kızlar bliosnz dün doğum gnmdü ve cumartesi nişanlıma gtmştm gtmeden çnce uğramştım buraya.. aşkım sevgilm çk gzel bir gn yaşattı çk gzel kutladı doğum gnümü

elçincim selam canım seni gördükçe şu dilekçeyi hep sorasım geliyor bir gelişme yok değil mi bizde bekliyoruz öyle :84:

merhaba canım hayır şuan bir gelişme yok canım ya olacagınıda sanmıyorum ama bugün bir vergi dairesindeki arkadaşımla konuşim durumu sana sölerim tatlıım

slm kızlarrrr
geçmişe göz attım geldim
düğün tarihi belli olan arkadaşlarımız varr hayırlı olsunnn darısı belli olmayanlara inş.
asker yolcu eden güzeller Allah sabrını veriyoo merak etmeyin
Allah kavuştursun

en son olarak nişanlımada geldi öğrenim için ödeme emri
vergi dairesini aradım
af çıkacağı için beklemeye almışlar bütün ödeme emirlerini:81:

Merhaba hanımlar...

2011 gelin adayıyım.
Herşey çok hızlı ilerledi aslında.

Kardeşim askere gidicekti ve biz 2012 de düğün yapıcaktık.
Kardeşim askere gitmeden önce söz ve izne geldiğinde nişan.
Ama kardeşimin geçirdiği bir motor kazasından dolayı şimdi allaha şükür çok iyi.
Askerliği bir yıl ertelendi.Hani her şerde bir hayır vardır derler ya gerçekden doğru.

Ve bizim planlar tamamen değişti.Bu hafta pazar sözüm var.
Nisan,mayıs gibi nişan.Eylül ekim gibide düğün.
Şaka gibi bir yıl geçmeden evli olucam.Ve o kadar hızlı gelişti ki hala inanamıyorum.

ayyyy dıdosummm bu bela bizim başımızda da var inşallah canım beklemeye aldık diyeee kazığaa oturtmazlar bizi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…