- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #33.161
deniz cim şimdi vergi dairesindeki, arkadaşmla konuştum yılbaşında af çıkıyor bigin olsun
bütün borçlar askıya alınmış vergi daireleri hiçbir işlem yapmıyor afı bekliyorlar bilgin olsun güzelim
deniz cim şimdi vergi dairesindeki, arkadaşmla konuştum yılbaşında af çıkıyor bigin olsun
bütün borçlar askıya alınmış vergi daireleri hiçbir işlem yapmıyor afı bekliyorlar bilgin olsun güzelim
canım üniversite kredi ödemesi de var mı bu afta ???
betüşşşş eee hediyen ne kızz
hoşgeldin betül dogum günün kutlu olsun saglıklı huzurlu mutlu bir ömür geçir sevdiklerinle
Betül geçmiş doğum günün kutlu olsun canım :118:
betülcüm geçmiş doğum günün kutlu olsun
Neksscim hayatın karşımıza ne çıkaracağı belli olmuyo gerçekten
hayırlı olsun
betül geçmiş dogum günün kutlu olsun bebemmm
İnşallah canım ya.
Daha herşey o kadar yeniki.
Sıfırdan başlıcaz.Şimdiki düşüncemiz mutfak eşyaları dışında olan herşeyi peşin almak.
Bu konuda ailemde büyük destek saolsunlar.
Mutfak kısmınıda ben halledicem.Günlük yemek takımı,misafir yemek takımı,çatal kaşık takımı,ve kahvaltı takımını alıcam bu ay sonunda.
Ama nerden almalıyım ne yaplamıyım bilmiyorum.
kızlar şeffaf odadayım oylarınızı beklioruzzz
dilekcim öğrenim kredileri canım işte 31 temmuz öncesindeki borçları kapsayacak
Öyle oluyor canım benim içinde çok stresli bi dönemdi çok üzülmüştümde
ama şimdiki aklım olsa hayatta üzülmem
düğünümde nasipse 3 maymunu oynuycam zaten
pandoşummm bnm yaaa yirim seniiiBen oyumu sana verdim cicim zaten
evet canım var bizde onu bekliyozcanım üniversite kredi ödemesi de var mı bu afta ???
sözlenecek bi arakadaş gördüm sanki :)
hayırlı uğurlu olsun..
neler var neler yok bakalım
kızlar hepinize çook teşkkr ederim..
kızlar doğum gnm dün yani pzar gnydü.. cumartesi buraya uğramıştım kayınwalideme gdicektm nişanlımn dedesi geldi köyden onu grmeye akşam üzeri 6 gbi erkek kardeşimle brlkte gttm meğer herşey çoook önceden planlıymş.. gittim kayınwalidem bn dedesi nişanlımn babası oturuorz erkek kardeşim bnmle brlkte grdi 5 dk içinde kayboldu ortadan nişanlım odaya grip çıkıo yanmzda oturmuo neyse yarım saat filan geçti nişanlım geldi hadi kalk gdelm dedi nereye gdioruz dedim çıkalım dolaşalım braz dedi neyse çıktık dışarı sahile gdelm dolaşırız ddi otobse bndk tarabyaya gttik orada arkadşnn bi cafesi var gdip bişeyler içelimmi hemde onu görürz dedi grdik bomboş cafe.. 5 dk filan oturdk nişanlm lavaboya dye kalktı ışıklar kapandı elnde pasta arkada bisürü kişi üniden arkadşm kardeşim nişanlımn kardeşleri amcam yengem filan toplamş btn gençleri (amcamla yengemde genç daha yeni evlendler) bn tabi şok ışıklar bi açıldı nişanlmn üzernde ikimzn resmnn olduğu tişört neyse pastamızı filan yedk hediyeleri aldım hadi sahile gdelm dediler kalabalıkla brlkte gttik sahilde yürüyoruz birden havai fişekler patladı nişanlım yanıma geldi elinde yüzük herkes bze bakıo benimle evlenir msn dedi (daha önce teklf etmemşti :)) ben bikez daha şok :) bnde "üçüncü yüzükte evet" dedim snra braz daha dolaşıp eve geldik çok gzeldi çok mutlu oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?