2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar hiç konumuzla ilgisi yok ama sizlere birsey rica edecegim ben 8 aydır bi firmada calışıyorum ve hiçbir zaman zamanında maaş almadım ama su son 3 aydır hiç maas alamadım ve daha ne zaman alacagımda belli degil siz olsanız hala bu şirkette calısırmıydınız?

Öyle oldu canim
sende biliyorsun az cok ümitsizdim artik
Ama Rabbim öyle birini cikardiki karsima,
Kalbimin sahibi ama ne sahip yani Deli gibi asigim

Sende nasil gidiyor bu arada dügün nezamandi ?

Vay vaay durdurn durdun turnayı gözünden vurdun gibi bişey olmuş :))
Hayırlısı olsun canım.
Benim iyi gidiyor çok şükür, haziranda düğünümüz nasipse...

Tabiki hayır canım, ne lakayt bir şirketmiş orası...

canım bu zamanda iş bulmak zor işsizlik daha da zor ama seni sömüren bi kurumda çalışmanda doğru değil.birde saan bişi söyleyeceğim sigortanı yapıorlarmı onu kontrol ediyormusun.mutlaka bi bak derim çok önemli

Kesinlikle calismazdim, bedavaya calisinirmi ??

Vay vaay durdurn durdun turnayı gözünden vurdun gibi bişey olmuş :))
Hayırlısı olsun canım.
Benim iyi gidiyor çok şükür, haziranda düğünümüz nasipse...

Öyle oldu be kuzum :)
diyorum ya rabbime sükürler olsun, öyle mutluyum öyle cok seviyorumki. Oda öyle, cok seviyor eminim. Insallah hep böyle devam eder, tabi cümlemizinki.
Seninde ne güzel haziranda dügünün az kaldi sayilir :) Ramazandan önce yapcaksiniz yani. Hazirliklara basladinmi bile ? Gerci daha ceyizden baska hazirlik olmuyor herhalde, daha cok var zaten ama ev filan ? nebilim
Bizde ramazandan sonra istiyoz dügünü bakalim hayirlisi :)

sigortam yapılıyor muhasebede ama sigorta primlerimmiz yatmıyor sgk ya 2aydır prim ödenmiyor

Çalışmazdım canım
kolay değil çünkü para kazanmak bedavaya olurmu yani ne kötü

Öyle oldu be kuzum :)
diyorum ya rabbime sükürler olsun, öyle mutluyum öyle cok seviyorumki. Oda öyle, cok seviyor eminim. Insallah hep böyle devam eder, tabi cümlemizinki.
Seninde ne güzel haziranda dügünün az kaldi sayilir :) Ramazandan önce yapcaksiniz yani. Hazirliklara basladinmi bile ? Gerci daha ceyizden baska hazirlik olmuyor herhalde, daha cok var zaten ama ev filan ? nebilim
Bizde ramazandan sonra istiyoz dügünü bakalim hayirlisi :)
[/QUOTE]

bizde ramazan bayramı sonrası canım temmuz için uğraşıcaz ama büyük ihtimal bayram sonrasına olur

yok canım 5 ay Allahtan. öğretmen benim nişanlım kısacık yapcak gelcek hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…