- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #33.341
iyiyim canım, tam gaz devam.
Sende kalbinin sahibini bulmuşsun ne güzel...
neyse oralarada ugrar elbet yakinda ki$ :)
benim iyi gidiyor cok sükür hersey yolunda
Sevgilim uzakta okuyor. yilbasinda yanima gelcek, onun günlerini sayiyorum
bizde burda asker göndericez kızlarla gün sayıyoruz
Öyle oldu canim
sende biliyorsun az cok ümitsizdim artik
Ama Rabbim öyle birini cikardiki karsima,
Kalbimin sahibi ama ne sahip yaniDeli gibi asigim
Sende nasil gidiyor bu arada dügün nezamandi ?
kızlar hiç konumuzla ilgisi yok ama sizlere birsey rica edecegim ben 8 aydır bi firmada calışıyorum ve hiçbir zaman zamanında maaş almadım ama su son 3 aydır hiç maas alamadım ve daha ne zaman alacagımda belli degil siz olsanız hala bu şirkette calısırmıydınız?
hiç sorma canım ya acayıp moralım bozuk ne yapacagımı sastımtabiki hayır canım, ne lakayt bir şirketmiş orası...
kızlar hiç konumuzla ilgisi yok ama sizlere birsey rica edecegim ben 8 aydır bi firmada calışıyorum ve hiçbir zaman zamanında maaş almadım ama su son 3 aydır hiç maas alamadım ve daha ne zaman alacagımda belli degil siz olsanız hala bu şirkette calısırmıydınız?
Vay vaay durdurn durdun turnayı gözünden vurdun gibi bişey olmuş :))
Hayırlısı olsun canım.
Benim iyi gidiyor çok şükür, haziranda düğünümüz nasipse...
canım bu zamanda iş bulmak zor işsizlik daha da zor ama seni sömüren bi kurumda çalışmanda doğru değil.birde saan bişi söyleyeceğim sigortanı yapıorlarmı onu kontrol ediyormusun.mutlaka bi bak derim çok önemli
evet canım 12sinde teslim olacak
evet canım 12sinde teslim olacak
Ayrilmak ne zor iyi bilirimseninki bide uzun süreligine gidiyor
15 ay sanirim dimi ?
Insallah hayirlisiyla hemen yapar gelir canim. Allah büütn askerlerimizi korusun.
Sag saglim kavusmani diliyorum.
Sabiirr sabiir.. baska yapcak bisey yok
benım nişanlımda 12 sınde teslim olacak allah tüm askerlerimizi sevdiklerine kavustursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?