- 22 Kasım 2010
- 514
- 1
- 68
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #33.361
amin canım nereye gidecekleri belli olunca haberleşelim.bakarsın aynı yer olur kısmet ne olcağı belli olmaz
bizde ramazan bayramı sonrası canım temmuz için uğraşıcaz ama büyük ihtimal bayram sonrasına olur
yok canım 5 ay Allahtan. öğretmen benim nişanlım kısacık yapcak gelcek hayırlısıyla
tabi o işler hiç belli olmaz inş. Rahat biyere düşerde baska bi dilegim yok asırı streste psikolojisi bozuldu 15 günde yeşil receteli ilaçlar kullanmaya baslaadı çok endişeleniyorum onun için
OO bakarsin ayni zamanlarda olur dügünlerimizKismet bu isler ya insallah bi sorun cikmaz..
Bak buna cok sevindim iste 5 ay gene okadar uzun degil, 15 aydan iyidir en azindan :)
Ay ben ve evlenmek :) bu cümleyi kurmak bile garip geliyor bana, bi heycan basiyor. sanki hic olmiyacakmis gibi oluyorum
hic evlenmiyecekmisim gibi. nebileyim inanamiyorum herhalde
acemilik biraz zor geçer usta birliğinde biraz daha rahat olurlar diyor bilenler ama allah yardımcıları olsun.sende destek oluyorsundur zaten.bu kadar yıpratmasın kendini
sonra birden bi bakıcaksın evindesin gelin olmuşsun bile.
ya bende nişana hzırlanirken falan sanki başkasınınmış gibi hissediodum.nişan günü böle biraz ayıldım.sonrasında bi garip oluyor insan.sonraları farkına varıyor değişik bişi
benımde pek destek olabildigim söylenemez ayrı sehirlerdeyiz elimden geldigi kadar konusurken sıkıntı yapma desemde
pek faydalı oldugunu düşünmüyorum
Cok degisik bisey :) yeni bir hayat resmen
Yeni bir sayfa, hersey bambaska..
Bakalim hele bi o zamanlar gelsinde hayirlisiyla
duygularimizi anlatiriz, neler hissediyoruz diye :)))
seneye zaten 2011de evlenen hanımlar nerdesiniz başlığında buluşucaz
inş. walla bunu becerebilirsem ozaman ev hanımı olmuşum dicerm
kıslar tatlı olarak ne yapim sizce ben tiramusu yapmayı düşünüyorum
selam kızlarr
geçmişi okumak istedim ama o kadar uzunkii okurken gözlerim yoruluyor yarıda kesiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?