2011 gelin adayları buyrun sohbete

Selammmmmmmm
geçmişe bakıyordum betüşcük yemek takımı güzel netten sipariş vereceksin sanırım bi kampanyada kütahya yapıyor 12 kişilk takımın yanında 6 kişilk takım heiye reklamlardada gösteriyor hatta onada bak istersen

kız buldum sonunda kk de yapan birini
çeyiz evinden alışveriş yaptım 2 yıl önce, kargo 2 gün içinde geldi, içinde hediye havlular da vardı ayrıca:)
izmirden geliyor, hiç bir sorun yaşamadık, istersen geri iade edebiliyorsun ama benim aldığım ürün gerçekten çok güzeldi iade etmek aklımın ucundan bile geçmedi:)
bu arada days in colours un örgü battaniyeleri gerçekten çok ince, ben beğenmedim ama benetton güzeldir diye tahmin ediyormm
sevgiler

zühoşşşşşşşşş kız öğle arası bime gittim çoraplara söyle göz ucuynan bakarken gördümki angora çorap gelmiş 4 tane aldım alelacele sonra devam edicem geçen senede aldım kullandım memnun kaldımmmm

stesne baktım ama başka bi kampanya war mervecm bunun fytı çk uygn diilmi szcede kızlar hem kargo parasıda yok
betüşşş sitenin face gurubu bile varkızz :)))255 kişi beğenmiş :))başkada yorum bulamadım

canmsn hemende araştrmş modeli nasl sence zuzu

ben 12 tane aldım onlardan her renginden aldım yani nerdeyse.iyi yapmışsın mervoşkoo çok tatlılar değil mi 2,90 mı aldın

mervem hoşgeldin
bende sormuştum sevgilin naptı diye yazdın mı bilmiyorum cevap.
netleşirse haber ver canım
en güzel yere çıksın yasemininde seninde.

ben 12 tane aldım onlardan her renginden aldım yani nerdeyse.iyi yapmışsın mervoşkoo çok tatlılar değil mi 2,90 mı aldın
evet şekerüm bi ara gidip yine bakcam

mervem hoşgeldin
bende sormuştum sevgilin naptı diye yazdın mı bilmiyorum cevap.
netleşirse haber ver canım
en güzel yere çıksın yasemininde seninde.
aysecik daha yeri belli degil memleketinde şimdi.3 gün sonra yeri belli olacak 12 sinde asker 17 martta yanımda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…