2011 gelin adayları buyrun sohbete

kütahyanın 40.yıl kampanyası canım

En özel sofra sizden, en güzel hediyeler Kütahya Porselen'den . Şimdi Kütahya Porselen'den 540 TL'ye 12 kişilik 85 parça yemek takımı alana, 195 TL değerinde 6 kişilik 38 parça yemek takımı hediye! Ya da 1.294 TL'ye 12 kişilik 85 parça yemek takımı, 90 parça çatal kaşık bıçak takımı ve 44 parça kahvaltı seti alana, günlük kullanım için 390 TL değerinde 12 kişilik 82 parça yemek takımı hediye!

Ya kızlar annem bana önceden almışdı 2007 yada 2008 yılında çok güzel takım ama ben çok korkuyorum demode olmuş mudur o ya , gerçi yanisini de alamam şu anda

hoşgeldin esros gizemmm
betüşcüm oda550 diye hatırlıyordum ama dur bi bakayım

betüşş bende resim görünmedi

albme ekliim cnm

mervecm link atarmsn

kızlar yemek takımını aldım 448 liraydı 10 milyonda puan werdiler 438 liraya geldi kapıda ödemeyi seçtm daha gwenli olr die stenn yerinide aradım izmrdeymş konştm problem olrsa hemen gnderrsnz dedi

kızlar bogaz agrısına ne iyi gelir dısarı cıkacak bile halim yok ...

cnm bnm annemn bz grip olmya başladığımzda yaptığı bi çay var hemen ayağa kaldırıo bnm boğazıma ii gelio o istersen yap 1 bardak kaynamş suya 1 çay kaşığı nane 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı elma srkesi yarım limon ve aspirin koyup 5 dk demle süzüp iç braz ekşi oluo ama ii gelio bna

geçmş olsn

ay betüşcüğüm kusura bakma canım ya işim vardı bakamadım aldın dmek hayırlı olsunn

markafonide üper kampanyalar var ya arsima fransız güpür yatak örtüleri 171 lira bayıldım vallahi bence bir bakın kızlar çok uygun geldi bana

Kızlar bu markafonundan aldıgınız ürünler için teslim edildiginde yorum yapınkı bizimde bilgimiz olsun
ben hiç cesaret edip alamadım çünkü

Kızlar bu markafonundan aldıgınız ürünler için teslim edildiginde yorum yapınkı bizimde bilgimiz olsun
ben hiç cesaret edip alamadım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…