2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende almadım hiç markafoniden birşey ama şuan limitim olsa kesin yatak örtülerinden alırdım çok hoşuma gitti

ben internetten alısveris yapmıyorum artık gecen sene çok takılmıstım yurt dısından ayakkabı getirttim 1 kere giydim ayakkabı acıldı o yüzden hiç bulasmıyorum ...

betül iyi günlerde kullan canım ben günlük yemek takımımı aldım 36 parça ama misafir takımımı alamadım daha ...
bn gnlkleri aldmda bunu almamştm bu da bu şeklde oldu inşallah memnn kalırım çk teşekkr ederm cnm
betüşşş bastınn parayı aldın haa hiç bu kadar çok parayı elimden çıkarmadım bi anda :86:
kız walla bnde illkkez yapıorm kendme şaşrdım inşallah hayrlı olr modelini beğendn mi 438 e kütahya uygn geldi bna zuzu sen aldnmı yemek takımı kaça aldn aldysan

göz altı morlukları yorgunluktan oluyor canım ancak yeterince uyuyarak geçirebilirsin makyaj olarak soruyorsan da ben her makyaj öncesinde kullanıyorum golden rose kullanıyorum bi de aydınlatıcı sürüyorum :))

Kızlar göz altı morlugu yorgunluk izleri için tavsiyeedebileceginz bi ürün varmı

yeşil çay poşetleri canım uykusuz kaldığımda benimde gözlerimin altı morarıyor hemen bende içtiğim yeşil çay sallama poşetlerini atmam zaten buzlukta biriktiririm onları gözümü kapatım üstüne koyarım bir kaç günde güzenli uyuduğumda hiç kalmaz morluklarım dene istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…