2011 gelin adayları buyrun sohbete

o yollar bitirmezse bizleri iyi 14 saat git oh kaydirigubbakcemile2 allahtan eylül havalar serin olacak yaz düğünü hiç istemiyordum zaten

Ayy valla benim sıcaklara denk gelecek heralde ne yapıcaz bakalımm kaydirigubbakcemile3 Neyse senin eylül olması o bakımdan ii olmuş canım yaa hayırlısı artık zemuszemus

Aynen öyle canım hakkımızda hayırlısı insan nasibinde ne varsa onu görürmüş işte sen mutlu olda gerisi çok da mühim değil..

benimde öyle ama bi yerden tutumak lazım :1ninca: yoksa kıçıma ayakkabıyı yiyicemm sositososito

benimde yemem yakındır :))
Ama ayrılacağımı biliyo ya ses çıkarmıyor patronceezim :))

Bizim herkese çok uzak olacak, bende aynı senin gibi düşünüyorum.
Allah'tan nişanlım bu konuda arkamda, biz onlara yakın oturursak mutsuz oluruz diyor...

Ayy zaman yaklaştı yazısını görünce heyecan bastı :))

Benimde 2 düğün olacak, yani İstanbul'da düğün, İzmir'de nikah...

Denizkoydumadımı, sana ben deniz diyeyim uzun geldi baya :))
Canım sen çeyiz işini nasıl yapacaksın, nasıl göndereceksiniz?
Eşya falan oradanmı alınacak, yoksa nişanlının varmı?

bende ne uyuz oluyordum bi ara bu topiğe daha çok vardı ya hiç gelmek bile istemiyordum.
arada yine öyle geliyorlar ama sohbet güzel ilerliyor sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
evlenecek kızlar çıktı meydaneeee yerimsenibenyerimseniben

benimde yemem yakındır :))
Ama ayrılacağımı biliyo ya ses çıkarmıyor patronceezim :))

ben yine işlerimi yetiştiriyorum yoksa asla tutumazlar çünkü fisfisfis
[/B]

Denizkoydumadımı, sana ben deniz diyeyim uzun geldi baya :))
Canım sen çeyiz işini nasıl yapacaksın, nasıl göndereceksiniz?
Eşya falan oradanmı alınacak, yoksa nişanlının varmı?

deniz de tabi canım:))) beyaz eşyaları aldık nereye gidersek oraya servis getirir dediler boshun şubesinde duruyor.ama silopide 2 yıl kalınacağı için öyle salon takımı yatak odası takımı almak istemiyoruz anca silopiden çıkılınca uzun sürecek olan bir ile gidince evimizi istediğimiz şekilde kuracağız benim aldığım eşyaları nasıl yapacağız bilmiyorum canım bir araç tutup götüreceğiz artık.Nişanlım şuan lojmanda kalıyor gayet güzel diyor hatta ben beyaz eşyalarıda kurmayalaım diyorum içimden gelmiyor güzel bir gelin evi kurmak oraya zaten eşyalarda mafolur akıl işi değil yani eyvahedigeldismile nişanlımın eşyalarıyla ve alırsakta yatak mutfak eşyalarını getirim çamaşır fırını kurarız idare edeceğiz bir şekilde diye düşünüyorumbilmiyorumkismile Nişanlımda sonra sana 4' 4 lük ev yapacağım diyor:))

Bende buradan bulaşık makinesi alıcam sadece, o eşyalarla beraber gider.
Bizde çok fazla eşya almıcaz, zaten mobilyayıda ucuz alıcaz, çünkü yollarda mahfolur.
Bi kaç yıl sonra İstanbul'a gelirsem onları getirmem zaten, buradan yeni alırız...
Ama benim eşyalarımın gitmesi gerekiyor çünkü hepsi gerekli, nakliye firmaları 1000tl'den aşağı götürmüyor uzak yer çünkü...
Bir kamyonet gibi araç bulsak benzin parasına götürürüz artık...

zor işlerr canım nişanlım hepsiyle ben uğraşırım der seni bile başımın üstünde götürürüm dert etme sen der o gün gelsin göreceğizkaydirigubbakcemile kesinlikle canım evi sıfırdan kurmak böyle yerlerde malesefki çok zor ve şanssızlık olur eyvahedigeldismile başımızı bir soksak eşyayı hiç düşünmüyorum bile

Benim nişanlımda "çok telaş ediyorsun, hepsini ben düşünüyorum" diyor...
Bende korkuyorum eline yüzüne bulaştırır diye...
Bendeki eşyalarında bizle beraber aynı gün orada olsun istiyorum, ben yerleştiririm en azından...
2011 çok yoğun geçecek gibi görünüyor, korkuyorum bazen yaa (
Hele oralara gitmek daha kötü (
Senin 2 yıl gibi bir garantin var, benim belli bile değil (

Benim dayımda askeriyede. 4 yıl orda 4 yıl başka yerdeler.
Dayım evleniceği zaman çok güzel eşyalar almıştı fakat 4 yılın sonunda ikinci eve geçerken mahfoldular.
Bi doğu bi batı görevi yapıyor. İstanbuldan sonra Tunceliye gitmişti. Ordaki verdikleri evde çok küçük bir evmiş beton. eşyalar düzgün durmuyomuş falan. Sonra bartına geçtiler. Orda da sel olmuştu hatırlarsınız belki. eşyalar tümden su içinde kaldı =( Şimdi tekrar eşya alıcaklar.

Katılıyorum sana, neyseki Iğdır bu konularda daha iyi, evleri çok güzel ve kiraları uygunmuş...
Ama yine de iyi mobilya almam, ablama bellonadan aldık taşınırken yatak odası hep hasar gördü.
Ben şehirden şehire gideceğim için iyisini almam çok mantıksız olur

umarım o 2 yıl 20 yıl gibi gelmez...ne yapacağım oralarda işsiz güçsüz bu yıl kpss deneyeceğim bende hiç olmazsa devlette olsaydım elimde mesleğimle türkiyenin her yerine giderdim iş yok güç yok senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…