- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.341
o yollar bitirmezse bizleri iyi14 saat git oh kaydirigubbakcemile2 allahtan eylül havalar serin olacak yaz düğünü hiç istemiyordum zaten
duqi aynen canım ya gönül ferman dinlemiyor
bende hep diyodum 23-24 ten önce kimse evlendiremz beni diye
gittim kendim buldum birdehayırlısı buymuş demekki
çok sevdiğim bi laf var cuk oturuyo buraya insan kurar kader gülermiş
benimde öyle ama bi yerden tutumak lazım :1ninca: yoksa kıçıma ayakkabıyı yiyicemm sositososito
umarım atlatırız cimcimecim bu psikolojik baskılar bitiriyor zaten insanı.Senin yine çevrende ailesi olmayacak bizim aramızda 3 saat olacak zaten kalabalıklar hurra gelecekler bilmiyorumkismile yalnız kalmak istiyorum yalnız ailemden kimse olmayacaksa onlardanda kimse olmasın:gitme:
13-08-2009, 14:20
Bak Ece topiği ilk açtığım tarih. Geçen sene bu zamanlar İlk Speedy yorum yapmıştı. Sonra seninle tanışıp kaynaşmıştık. Bi ara çok soğumuştum bu topikten. 2 sene var diye. Yazasım gelmedi hiç. Ama şimdi yine canlandı eskisi gibi oldu. Eee zamanlarda yaklaştı =)) :teytey:
senin düğünler nerde olacak canımbilmiyorumkismile
evt bi ara her an burdaydık sonra
uzunnnca bi dönem hiçbirimiz bişey yazmadık böcüğü de bu topikte evlendirdik hatırlıyosun dimi
bak şimdi 1 senede az kaldı bizimde
13-08-2009, 14:20
Bak Ece topiği ilk açtığım tarih. Geçen sene bu zamanlar İlk Speedy yorum yapmıştı. Sonra seninle tanışıp kaynaşmıştık. Bi ara çok soğumuştum bu topikten. 2 sene var diye. Yazasım gelmedi hiç. Ama şimdi yine canlandı eskisi gibi oldu. Eee zamanlarda yaklaştı =)) :teytey:
benimde yemem yakındır :))
Ama ayrılacağımı biliyo ya ses çıkarmıyor patronceezim :))
Denizkoydumadımı, sana ben deniz diyeyim uzun geldi baya :))
Canım sen çeyiz işini nasıl yapacaksın, nasıl göndereceksiniz?
Eşya falan oradanmı alınacak, yoksa nişanlının varmı?
adana da osmaniyede canım
yakınmış canım :içelim: şanslısın
Bende buradan bulaşık makinesi alıcam sadece, o eşyalarla beraber gider.
Bizde çok fazla eşya almıcaz, zaten mobilyayıda ucuz alıcaz, çünkü yollarda mahfolur.
Bi kaç yıl sonra İstanbul'a gelirsem onları getirmem zaten, buradan yeni alırız...
Ama benim eşyalarımın gitmesi gerekiyor çünkü hepsi gerekli, nakliye firmaları 1000tl'den aşağı götürmüyor uzak yer çünkü...
Bir kamyonet gibi araç bulsak benzin parasına götürürüz artık...
Benim dayımda askeriyede. 4 yıl orda 4 yıl başka yerdeler.
Dayım evleniceği zaman çok güzel eşyalar almıştı fakat 4 yılın sonunda ikinci eve geçerken mahfoldular.
Bi doğu bi batı görevi yapıyor. İstanbuldan sonra Tunceliye gitmişti. Ordaki verdikleri evde çok küçük bir evmiş beton. eşyalar düzgün durmuyomuş falan. Sonra bartına geçtiler. Orda da sel olmuştu hatırlarsınız belki. eşyalar tümden su içinde kaldı =( Şimdi tekrar eşya alıcaklar.
Benim nişanlımda "çok telaş ediyorsun, hepsini ben düşünüyorum" diyor...
Bende korkuyorum eline yüzüne bulaştırır diye...
Bendeki eşyalarında bizle beraber aynı gün orada olsun istiyorum, ben yerleştiririm en azından...
2011 çok yoğun geçecek gibi görünüyor, korkuyorum bazen yaa(
Hele oralara gitmek daha kötü(
Senin 2 yıl gibi bir garantin var, benim belli bile değil(
Canım ögretmen degilim deşifre etmek istemedim mesleğimi..devlet memuruyum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?