2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ayy onu hiç söyleme canım.
Bu baskılar varya beni deli etti (
Saolsun yengem ve kuzenim dışında hiç kimse gitmeme onay vermiyor.
Şaşırdım kaldım, ne yapayım yüzüğümü atayım (
Yengemde akşam diyorki "başına tlih kuşu konmuş haberin yok, kayınvalide den ayrı oturmak herkese nasip olmaz"
Bi yandan annem laf sokuyo, o nedenle biran önce geçsin istiyorum...

off off askerlik hele ömrümü yedi yedi:gitme:

benim nişanlımın askerliği bitti, şimdide kardeşimin var (

kızlar bir çoğunuzun yaşı daha ufak galiba, askere giden sevgilileriniz/nişanlılarınız var. Ben 28 yaşındayım galiba abla oluyorum biraz bu durumda:)

Ben 24 yaşındayım :))
Bizimki gecikmeli yaptı askerliğini..

Bende o konuyu açmasaydım, önyargım çok olacaktı.
Neyseki rahatladım...
Nişanlımı bazen bunaltıyorum endişelerimle, hep aynı konu var gündemde...
İsyan edecek yakında adam...

tabi kader kısmet, kim derdii konya nerde mardin nerde :)))

Ben bırak Iğdır'ı bir ara Yalova dediler orayı bile istemedim :))

Yaa Pandomim banada geliyorlar bazen bende korkuyorum bazen niye acaba..? Nasıl olacak ne yapıcaz aynı evde nasıl yaşıycaz biz diyorum kendi kendime.. Buarada benimde 2 tane düğünüm olacak galiba sevgilimin tarafı hep kayseride ordada yaparız bir düğün dediler ne yapıcazz ne olacak bilmiyorum bakalımm

anam muhabbeti kaçırdım yine ya bayağı kaynatmışsınız burayı böyle görmek çok güzel
panddomim ilk açtığında burayı ne devamlı burdaydık yine o günler gibi oldu burası

bende 90 lıyım :lepi: sanırım en küçük benim aranızda

gel gel ece nerelerdesin fazla bişe kaçırmadın..

Ayy onu hiç söyleme canım.
Ben bırak Iğdır'ı bir ara Yalova dediler orayı bile istemedim :))

umarım atlatırız cimcimecim bu psikolojik baskılar bitiriyor zaten insanı.Senin yine çevrende ailesi olmayacak bizim aramızda 3 saat olacak zaten kalabalıklar hurra gelecekler bilmiyorumkismile yalnız kalmak istiyorum yalnız ailemden kimse olmayacaksa onlardanda kimse olmasın:gitme:

Evet çok güzel yaa sevdim burayı ben çok sıcak herkess zemuszemus Valla bilmiyorum diğerlerinin yaşını ama en küçük senmişsin gibi gözüküyor şuan Erken gibi değilmi yaa daha 20lik çıtırsın sen bayanssulusmile gerçi gönül bu yaşa başa bakarmıı :hulya:

Hayırlısı olsun canım hakkımızda.
İki düğünlüler şanslı aslında :)) iki kere gelinlik giycen :dance:

galiba en küçük sensin canım bizler abla olmuşuzbayanssulusmile

13-08-2009, 14:20
Bak Ece topiği ilk açtığım tarih. Geçen sene bu zamanlar İlk Speedy yorum yapmıştı. Sonra seninle tanışıp kaynaşmıştık. Bi ara çok soğumuştum bu topikten. 2 sene var diye. Yazasım gelmedi hiç. Ama şimdi yine canlandı eskisi gibi oldu. Eee zamanlarda yaklaştı =)) :teytey:

duqi aynen canım ya gönül ferman dinlemiyor
bende hep diyodum 23-24 ten önce kimse evlendiremz beni diye
gittim kendim buldum birde hayırlısı buymuş demekki

çok sevdiğim bi laf var cuk oturuyo buraya insan kurar kader gülermiş

Hayırlısı olsun canım hakkımızda.
İki düğünlüler şanslı aslında :)) iki kere gelinlik giycen :dance:

sositososito valla öyle 2 gelinlik, kınayıda sayarsam 3 kez göbek atıcam zemuszemus Hayılısı olsun hakkımızda her konuda inşallahh

Tam herkese alıntı yapıyorum yazıcam. Pat işim çıkıyo. Kapat geri geliyorum. Bugün amma yoğunluk var bizim burda.

Bizim burdada öyle yaa aman boşladık bakalım ne olacak.. Benim korkum 23nde izne ayrılıcam ozmana kadar işlerimi bitirmiş olarak gitmem lazım ki geldiğimde hüsrana uğramayım birde ameliyatlı olucam kii hiç sormaa

evt bi ara her an burdaydık sonra
uzunnnca bi dönem hiçbirimiz bişey yazmadık böcüğü de bu topikte evlendirdik hatırlıyosun dimi
bak şimdi 1 senede az kaldı bizimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…