- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.321
cimcime iş olayını çözümlemeye çalışmak beni yıprattı hatta bitirdi diyebilirmen büyük kavgalarımızı bu aşamada verdik kabustu o günler nişanı bile atacaktık yani o noktaya gelmiştik psikolojik baskılar beni mahfetti (
off off askerlik hele ömrümü yedi yedi:gitme:
kızlar bir çoğunuzun yaşı daha ufak galiba, askere giden sevgilileriniz/nişanlılarınız var. Ben 28 yaşındayım galiba abla oluyorum biraz bu durumda:)
yarama bastın canım :gitme: nişanlım askerdeyken silopiye gümrüğe atandı 1 yıl oldu ve ssk eş tayin hakkımız yok zaten o yüzden bu yıl düğünü geçtik.benimde 6 yıl emeğim var ,şu hayatta en büyük şansım işim derdim oda gidecek gibi :gitme: silopiye gidersem 2 yıl daha görevi var orda sonumuz hayır olsun istemeye istemeye gideceğim gidersemde :gitme:
tabi kader kısmet, kim derdii konya nerde mardin nerde :)))
hoşgeldin canım..iyi sen nasılsın.
Teşekkürler iyiyiz sen nasılsın ? sözde iş için gitmiştim ama arada bakmaktan kendimi alamıyorum
eeee neler yaptın bakalım yerimseniben arada gel yine bekleriz :lepi:
Valla fırsat buldukça hep gelicem hala evraklar önümde duruyiii sositososito ne zaman elime alacam bakalımm nasipp laelaelaelaelae
anam muhabbeti kaçırdım yine ya bayağı kaynatmışsınız burayı böyle görmek çok güzel
panddomim ilk açtığında burayı ne devamlı burdaydık yine o günler gibi oldu burası
bende 90 lıyım :lepi: Sanırım en küçük benim aranızda
Ayy onu hiç söyleme canım.
Ben bırak Iğdır'ı bir ara Yalova dediler orayı bile istemedim :))
anam muhabbeti kaçırdım yine ya bayağı kaynatmışsınız burayı böyle görmek çok güzel
panddomim ilk açtığında burayı ne devamlı burdaydık yine o günler gibi oldu burası
bende 90 lıyım :lepi: sanırım en küçük benim aranızda
Yaa Pandomim banada geliyorlar bazen bende korkuyorum bazen niye acaba..? Nasıl olacak ne yapıcaz aynı evde nasıl yaşıycaz biz diyorum kendi kendime.. Buarada benimde 2 tane düğünüm olacak galiba sevgilimin tarafı hep kayseride ordada yaparız bir düğün dediler ne yapıcazz ne olacak bilmiyorum bakalımm
Hayırlısı olsun canım hakkımızda.
İki düğünlüler şanslı aslında :)) iki kere gelinlik giycen :dance:
Benimde iki düğün olcak kızlar..
Hayırlısı olsun canım hakkımızda.
İki düğünlüler şanslı aslında :)) iki kere gelinlik giycen :dance:
Tam herkese alıntı yapıyorum yazıcam. Pat işim çıkıyo. Kapat geri geliyorum. Bugün amma yoğunluk var bizim burda.
13-08-2009, 14:20
Bak Ece topiği ilk açtığım tarih. Geçen sene bu zamanlar İlk Speedy yorum yapmıştı. Sonra seninle tanışıp kaynaşmıştık. Bi ara çok soğumuştum bu topikten. 2 sene var diye. Yazasım gelmedi hiç. Ama şimdi yine canlandı eskisi gibi oldu. Eee zamanlarda yaklaştı =)) :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?