2011 gelin adayları buyrun sohbete

Siz nerde yaşıcaksınız? Mardın mı konyamı istanbul mu =)
çok yorulucaksınız 2 düğünle ama yinede güzel çifte düğün =)

Siz nerde yaşıcaksınız? Mardın mı konyamı istanbul mu =)
çok yorulucaksınız 2 düğünle ama yinede güzel çifte düğün =)

yarama bastın canım :gitme: nişanlım askerdeyken silopiye gümrüğe atandı 1 yıl oldu ve ssk eş tayin hakkımız yok zaten o yüzden bu yıl düğünü geçtik.benimde 6 yıl emeğim var ,şu hayatta en büyük şansım işim derdim oda gidecek gibi :gitme: silopiye gidersem 2 yıl daha görevi var orda sonumuz hayır olsun istemeye istemeye gideceğim gidersemde :gitme:

Hayırlısı olsun ya ... Her işte bi hayır vardır diyelim.

sevgisine ona güvenyorum ama son zamanlarda korkar oldum evlilikten.
alacağım sorumluluktan.

çok normal canım kolay değil, bambaşka yepyeni bir hayat. Iki farklı kültür, yetiştirilme tarzı ve hayat bir araya geliyor. Bazen herşey sevgide bitmiyor. Mantık da çok önemli. Şahsen nişanlımın benim aynı sevyede olması yakın kültürlere sahip olmamız aile yapılarımızın benzer olması benim için çok önemli bir nokta.
Eğer o konular bir eksik yoksa hiiiiç korkma canım opuyorumnanaktan

Bizde hiç sorun olmadı ama Mardine gittim gördüm sanki millet yemek yapmak hizmet etmek için yaratılmış eve gelen misafirlerden başım döndükafamçokkarıştı çok kalabalık yaşıyorlar ve gürültülü başkada gözüme batan olmadı ben ise sessiz bir hayatı tercih ederim malesefki böyle olamayacak galiba

mardin tarih kokan bir şehir gezmedim ama çok merak ediyorum..uzun süre kalacak olmak nasıl bişey bilmiyorum ama oraya tayini cıkan arkadaşlarım vardı onlar begenmişlerdi. ii olur inşallah canımm

mardin tarih kokan bir şehir gezmedim ama çok merak ediyorum..uzun süre kalacak olmak nasıl bişey bilmiyorum ama oraya tayini cıkan arkadaşlarım vardı onlar begenmişlerdi. ii olur inşallah canımm

Mardin gerçekten güzel canım dillerin dinlerin birleştiği şehira.s iki kez gittim ben 3 er gün kaldım çok güzeldi gerçekten.Şırnak-Silopiyle kıyaslanamaz bile:1no2:

Bende 87 doğumluyum =)) 23 =))

Bendee öylee 87 doğumluyum olumunekankayizsmile Hepimiz çıtırız çıtır kalacağız..
Ayrıca öyle düşünme Pandomim yaşımız normal evlenmek için erken değil gibi bence kaydirigubbakcemile2

merhaba 2011 gelinleri nasılsınız?

Teşekkürler iyiyiz sen nasılsın ? sözde iş için gitmiştim ama arada bakmaktan kendimi alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…