2011 gelin adayları buyrun sohbete

insallah canim sagol, ama daha benimde öyle pek ceyizim yok :) tencere seti, misafirlik porselen yemek takimi, catal bicak takimi, blender, kettle felan iste

hosbulduk kızlar ne cicisi aldın sultan?annem de bugün bana defacto'dan kazak almıs ben hastayım cıkamıyorum dısarı
iyi günlerde kullan zuhalcim benim de bornoz takımım yok ne kadara aldın canım?

120 tl aldim canim :) hatta benimki m beden cikti oyle cok genis degil dizlerimin altinda uzunluguda ama modelini bulamiyorum ya uretimden mi kaldirdilarki
birde magic home dan yatak ortusu aldim ayila bayila onuda 130 a aldim onunda modelini bulamadim :90:

canımm ben de magiz home'dan almayı düşünüyorum siyahını begendim bende sen ne renk aldın taksitli fiyatı 130'du peşinde 100'e bırakırım dedi sade,saten bir yatak örtüsü ii günlerde kullan canım mutfagı bitiriyim de onları en son alacagım :)))sen ank'ya geldigin zaman ikea'ya gidelim :))

hosbulduk kızlar ne cicisi aldın sultan?annem de bugün bana defacto'dan kazak almıs ben hastayım cıkamıyorum dısarı
iyi günlerde kullan zuhalcim benim de bornoz takımım yok ne kadara aldın canım?

2 tane buluz gibi bisey aldim, biraz uzun ama yani popomu örtecek sekilde, hosuma gitti aldim öyle,
Gecmis olsun bu arada canim :S

kizlar ya bisi sorcam, 120 TL filan bornoz takimina cok degilmi ? Yoksa normal fiyatlar öyle mi ? Bornoz takimin icinde neler oluyor peki ?
Bende türkiyeden almak istiyorum bornoz takimini, burda öyle ahim sahim güzel seyler yok, ondan soruyorum..

iyi günlerde kullan canım sen de :)))bornoz takıma jalu die bir markaya baktım ben de mini bornozlar bambuymus fiyatı da tek olarak satılıyor 60 lira içinde bornozu,terligi bir de havlusu var ama zuhal de çok uygun bir fiyata almıs çünkü hamam setleri filan var onlar 280 lira fiyatları bu arada canım sen almanya da mı yasayacaksın yoksa türkiye'ye mi gelin geliceksin?

Yok canim ben almanyada kalicam insallah, sevgilimde burda yasiyor zaten, türkiyeden sadece biraz ceyiz almak istiyorum yazin ondan sordum, cok güzel seyler var türkiyedeeeeee

ii akşamlar kızlar

hosgeldin papatyammm

beim sette de iki buyuk banyo havlusu iki kucuk havlu 120 ye aldim cok daha pahali setler var benim bornozda kucuk cikti sansima ama modeli bulamiyorum ya.turkuaz-turuncu cizgili bu modelden goren var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…