2011 gelin adayları buyrun sohbete

EftelyaSanem+ DENİZKOYDUMADIMI+

Günaydın kızlar.
Zuhal aldıklarını güle güle kullan. Bornoz takımını çok ucuza almışın. Normalde taçın filan 250 diyolar.

günaydın aslış zühoşşşş
kız tactan 120 ye bornoz setimi aldın afferin kız hayırlı olsun ona yakın bi model yokmu sitesinde paylaşsan merak ettim

evet kızlar 120 ye aldım hemde m beden benimki:) kolları filan tam hafif bol ama bornoz zaten bol olur değil mi:)) ya mervoşşşşş bulamadım ya turuncu-turkuaz takım aralarında pembe yeşil turuncu çizgiler var ikisinide adam bir tane kaldı sana 120 ye yaparım dedi:)) birde yatak örtüsü aldım geçmiş sayfada var kızlar bakın yastığın resmini çektim oda 210 dedi magıc home 130 a aldım bunlarda aradan çıkmış oldu:)))

hayırlı olsun canım fotlarını çekde görelim yarın..yastık kılıfını gördüm pek anlaşılmıyor ama tamamını çek ekle özellikle bornoz takımını merak ettim yokmu benzeri sitesinde

zuhal iyi günlerde kullan şekerim
ben özdilekte sırtı dekolteli tüllü bornoz gördüm çok güzel bayıldım mutlaka alıcam ondan kaç para olursa olsun

zuhal iyi günlerde kullan şekerim
ben özdilekte sırtı dekolteli tüllü bornoz gördüm çok güzel bayıldım mutlaka alıcam ondan kaç para olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…