2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben fırını yukarda istiyorum.benim musluğum pencerenin önü hemen.o kısımda dolap olamıyor maalesef.o nedenle l şeklinde çeviricem sanırım.beğendiğin modelleri paylaşırsan burdan sevinirim kleo.ben çok fazla bakamıorum da

zuzucum güle güle kullan aldıklarını
ayy seastarcim dehşet bir mutfak çok hoşuma gitti yaaaa

didoşş bu ne ki.valla param olsa çok daha iilerine bakarım ama o kadar masraf yapamayız.

imkanlar dahilinde düşününce çok güzel bbenceee
ama okadar para dökülmez yaniiii
biz ev alana ve emekli olana dek mutfağımızı yaptıramayacağıız ama olsunnnnnn
olmasın huzurumuz olsun yawww

aysuncum evet modellerini paylasırım canım :))senin de aklında olsun canım fayansa neleri monte ettirmek istiyorsan ettir canım mesela cezvelerini,bardaklarını ben baharat takımı aldım onu monte ettirecegim ...

yok canım beyazlardan almadım fayansa monteli askılı celik rengi baharatlık takımı aldım ...bu arada didosum ank'ya da ikea acıldı çoo güzell seyler var fiyatlar da uygun ...

yok canım beyazlardan almadım fayansa monteli askılı celik rengi baharatlık takımı aldım ...bu arada didosum ank'ya da ikea acıldı çoo güzell seyler var fiyatlar da uygun ...

nereye açıldı canımm
hiç haberim yokkk
netten bi bakayım
teşekkür ederim kleocummmm

lütfen burdan yetkililere sesleniyorum ANTALYA yada IKEA açılsııııın=)
veya ocakta atanırsan ikea sı olan bi yere atanıyım bursa meselaa:82:

lütfen burdan yetkililere sesleniyorum ANTALYA yada IKEA açılsııııın=)
veya ocakta atanırsam ikea sı olan bi yere atanıyım bursa meselaa:82:

bu ara benim birşey alasım gelmiyor çeyiz namına.en son ütü,süpürge falan aldım işte o da ucuz diye.bi süre bişey almıcam.zaten bi ben koşturuyorum:97:

canımm bi biz kosturuoruz erkek tarafının fazla bir masrafı olmuyor ki ama benim babam ev istedi ist'da eviniz olmadan olmaz bu iş dedi Allah'a çok sükür ki kayınbabam da ev aldı bize ...

altın 67 tl olmuş kızlar.biz 61den almıştık.iyiki almışız önceden.eğer birikiminiz varsa bi an önce bu işi de halletseniz iyi olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…