2011 gelin adayları buyrun sohbete

zuzucum hayrlı olsn yawrum bornozun yatakörtün eeeeen yakın zamanda resm beklorm bnnde haftasonu aldğm ufak tefek şeylern resmni ekliorm albüme

bebisimm sagoll bugun bi hisimla ciktim isten 250 tl kostum gibi geldim sen nasil 448 kostuysen ama gel gorki netten modelleri bulamiyorum kiz yoksa ben yillarin modellerini mi aldim :86:

güle güle kullanin kizlar

ya bisi daha sorcam, hani yeni evlenenler herkes böyle yatagina örtü aliyor ya ismini bilmiyorum simdi
hani böyle parliyor satenli tüllü felan oluyor. yastiklarida o renkte oluyor, hatta icinde perdeside oluyor
Onlardan örtmek zorundamiyiz yaa alternatifi yokmuu

caydanlık alacagım yarın kızlar bir tane misafir için bir tane de günlük kullanım için benim annemin ceyizinde emsan almıs ve kaç senedir kullanıyor hiçbir sey olmadı siz hangi markaları aldınız ben hisarı düşünüyorum?

cnm ben hepsi burada sitesinden arnica bora aldım süpürgeyi.su filtreli.200 tl.ütümü de yine ordan aldım philips 150 tl o da.
günlük çbk takımını züccaciyelerden bakıyorum ben.karaca falan pahalı onlara göre.çok güzel modeller oluyor.bence sende oralara bakkk

tabiki de örtmek zorunda degilsin canım ben onlardan almayacagım ben sade spor bir sey alacagım ..hangisi içine siniyorsa ondan al canım ...

iyi akşamlarrr

kleocum benim çaydanlığım korkmaz.netten almıştım bende.günlüğe de porselenli almayı düşünüyorum.

zuhalcim çok güsel aldığın yatak örtüsü.güle güle kullanınn.

iyi akşamlarrr

kleocum benim çaydanlığım korkmaz.netten almıştım bende.günlüğe de porselenli almayı düşünüyorum.

zuhalcim çok güsel aldığın yatak örtüsü.güle güle kullan.pandomimin aldığı çok şatafatlı ama güzel.ben öle modelleri sevmiyorum

Aysuncum siz de evin içini tadilata vermistiniz degil mi?mutfak dolaplarını nasıl yaptırıyorsun?ben dolapla tezgah arasındaki kısımı mozaik düsünüyorum ...

kleocum tadilat diil de bizimki yeni yapılıyor zaten.mutfağıni biz yaptırıcaz.ben taşlı düşünüyordum arayı ama bak bu model hoşuma gitti.fayans ve dolap uyumu çok cici olmuş.

kleocum tadilat diil de bizimki yeni yapılıyor zaten.mutfağıni biz yaptırıcaz.ben taşlı düşünüyordum arayı ama bak bu model hoşuma gitti.fayans ve dolap uyumu çok cici olmuş.

canım bizde müteahite mutfak dolaplarını yaptırmadık kendi zewkimize göre yaptıralım die bu ay verecegiz biz de mutfak dolabı,banyo dolabı bi de gömme dolap yaptıracagım ...evet bu model de çok sık ben de netten bakıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…