2011 gelin adayları buyrun sohbete

bizde 2 hafta önce görüştük harika bir 5 gündü ve nişanlım bana süpriz yapıp mardine özgü mü artık bilemeyeceğim buralarda görmedim çeyrekli bilezik yaptırmış otantik bir takı bende beğendim kızlar düşünüp yaptırmış köşedeki parasıyla sağolsun opuyorumnanaktan nasıl kızlar aşkımın hediyesi bunun aynısı opuyorumnanaktan
http://i1008.hizliresim.com/2010/8/4/2017.jpg

Evet canım daha doğrusu düşünüyorum ama mecburuz...
Nasılmış oralar ve insanları, memnunmu nişanlın?

Çok hoşmuş...
Benimki bu konularda biraz oduncuk sanırsam :))
Son geldiğinde vapura binene kadar nasıl becerdiyse benden saklayıp, bindiğimizde verdiği gülleri saymazsak :))

çok şık bi jestalkisalkisalkis

2 yıldır nişanlıyız sağolsun almadığı kalmadı tüm takılarımı tamamladı herhalde :)) parça parça..benimkide çiçek almayı beceremez hiç :)) sağolun kızlar en güzelleri sizlerin olsun

Evet canım daha doğrusu düşünüyorum ama mecburuz...
Nasılmış oralar ve insanları, memnunmu nişanlın?

[/B]

yazı çok sıcak oluyormuş pamuk yetişiyormuş orada:))
tabi istanbul gibi nemli değil,kışı çok soğuk değil ama baya yağmurlu geçiyor...
insanları genel anlamda iyiymiş,tabi her yerin iyi olduğu kadar ktü insanları da var ama baya memnun..hatta bazen diyor ki askerlik yerini kendin tercih et deseler yine ığdır derim...
öyle işte canım..

ohhh maşallah sohbet almış başını gitmiş. Benim nişanlım da biraz odundur ama süpriz yaptığı zaman çok güzel süprizler yapar ve çok düşünceli ve hassastır. flört ederken daha da hassastı boshayallersmile Yüzükler parmaklara takılınca bir rahatlık geliyor galiba

Son düzenleme:

senin ki benim ki gibi desene:))
ben hiç takı takmazdım,onun sayesinde takılarım oldu:))
çiçek almayı beceremez nedense
ama bi keresinde 101 gül almıştıbayanssulusmile

güle güle kullan deniz. düşünmesi yeterli ne güzel jest yapmış =)) sositososito

Canım gerçekten çok şık.. Güle güle kullan.. Bakalım bizde böyle jestler görecekmiyiz fisfisfis Buarada bende aldıklarımı söyleyim ama çok bişey değil daha senağlama
Kütahya Porselen 82 Parça Yemek Takımı
Kütahya Porselen 82 Parça Günlük Yemek Takımı
Kütayha Porselen 43 Parça Kahvaltı Takımı
Kahvaltı yani günlük kullanım için çatal bıçak takımı
Jumbo'dan(hala devam eden kampanyadan) Jumbo Kampanya hemen bakın İşte çatal-bıçak tencere cezve ve tepsi çay bardak ve altlığı
Kütahya Porselenden Baharatlık Takımı
Başkada aklıma gelirse yazarım kızlar şimdilik bunlar var aklımda

İyi süper, hatta siz oraya yerleşin :))
Banada arkadaş olursun :))

Nazar değmesin ama benimki nişanlandıktan sonra daha bi bağlandı.
Yani sahiplendiğini hissediyorum, hayatımda varlığını hissettiriyo, sözlüyken fazla karışmazdı, aslında daha sık görüşürdik ama konuşmalar şimdiki gibi ciddi değildi.
Ne bileyim şuanki halini daha çok seviyorum, zaten çok sık görüşmeyiz günde 1 kere ve o arar benim aramam sayılıdır...
Hatta bazen sen eşimsin diyo, mesela şehirdışına tek çıkmama çok kızar, ben annemden bile izin almış biri değilken şimdi nişanlıma soruyorum bazı şeyleri, ama kesinlikle yapabilirmiyim yok " yapıcam senin düşüncen nedir" diyorum :))

ben zaten ona izne geldiği zaman demiştim şakayla karışık nikahımızı yapıp oaraya yerleşelim ben hergün seni grmeye gelirim nbet yerine falan diye:)sonra askerliğin bitince karar veririz nereye gideceğimize:))
bizde nişandan sonra daha bir bağlandık,daha sahiplendi ve üstüme çok düşüyor
bunun askerlilede ilgisi var sanırım aklı hep bende uzaktayız diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…