- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.421
çok zor Allah korusun hepsini
geride kalmak çok daha zor inş sizde bitirirsiniz bir an nce
özlenmezmi canım ya hemde deli gibi
cumartesi gidicek
tekrar 7 ay sonra grebilicem
Allahımhepimizi tez zamanda kavuştursun inşallah..
bu arada geçmiş sayfaları okudumda ığdıra mı gitmeyi düşünüyorsunuz
benim nişanlımda orada asker
bizde 2 hafta önce görüştük harika bir 5 gündü ve nişanlım bana süpriz yapıp mardine özgü mü artık bilemeyeceğim buralarda görmedim çeyrekli bilezik yaptırmış otantik bir takı bende beğendim kızlar düşünüp yaptırmış köşedeki parasıyla sağolsun opuyorumnanaktan nasıl kızlar aşkımın hediyesi bunun aynısı opuyorumnanaktan
http://i1008.hizliresim.com/2010/8/4/2017.jpg
bizde 2 hafta önce görüştük harika bir 5 gündü ve nişanlım bana süpriz yapıp mardine özgü mü artık bilemeyeceğim buralarda görmedim çeyrekli bilezik yaptırmış otantik bir takı bende beğendim kızlar düşünüp yaptırmış köşedeki parasıyla sağolsun opuyorumnanaktan nasıl kızlar aşkımın hediyesi bunun aynısı opuyorumnanaktan
güzelmiş canım iyi günlerde kullan benimki sağolsun yakmalık odun
Evet canım daha doğrusu düşünüyorum ama mecburuz...
Nasılmış oralar ve insanları, memnunmu nişanlın?
[/B]
2 yıldır nişanlıyız sağolsun almadığı kalmadı tüm takılarımı tamamladı herhalde :)) parça parça..benimkide çiçek almayı beceremez hiç :)) sağolun kızlar en güzelleri sizlerin olsun
yazı çok sıcak oluyormuş pamuk yetişiyormuş orada:))
tabi istanbul gibi nemli değil,kışı çok soğuk değil ama baya yağmurlu geçiyor...
insanları genel anlamda iyiymiş,tabi her yerin iyi olduğu kadar ktü insanları da var ama baya memnun..hatta bazen diyor ki askerlik yerini kendin tercih et deseler yine ığdır derim...
öyle işte canım..
ohhh maşallah sohbet almış başını gitmiş. Benim nişanlım da biraz odundur ama süpriz yaptığı zaman çok güzel süprizler yapar ve çok düşünceli ve hassastır. Daha flört ederken daha da hassastı boshayallersmile Yüzükler parmaklara takılınca bir rahatlık geliyor galiba
senin ki benim ki gibi desene:))
ben hiç takı takmazdım,onun sayesinde takılarım oldu:))
çiçek almayı beceremez nedense
ama bi keresinde 101 gül almıştıbayanssulusmile
İyi süper, hatta siz oraya yerleşin :))
Banada arkadaş olursun :))
Nazar değmesin ama benimki nişanlandıktan sonra daha bi bağlandı.
Yani sahiplendiğini hissediyorum, hayatımda varlığını hissettiriyo, sözlüyken fazla karışmazdı, aslında daha sık görüşürdik ama konuşmalar şimdiki gibi ciddi değildi.
Ne bileyim şuanki halini daha çok seviyorum, zaten çok sık görüşmeyiz günde 1 kere ve o arar benim aramam sayılıdır...
Hatta bazen sen eşimsin diyo, mesela şehirdışına tek çıkmama çok kızar, ben annemden bile izin almış biri değilken şimdi nişanlıma soruyorum bazı şeyleri, ama kesinlikle yapabilirmiyim yok " yapıcam senin düşüncen nedir" diyorum :))
güle güle kullan deniz. düşünmesi yeterli ne güzel jest yapmış =)) sositososito
oooo seninki ayrı bir jest 101 gün anlamı neki acababilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?