- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.441
Canım gerçekten çok şık.. Güle güle kullan.. Bakalım bizde böyle jestler görecekmiyiz fisfisfis Buarada bende aldıklarımı söyleyim ama çok bişey değil daha senağlama
Kütahya Porselen 82 Parça Yemek Takımı
Kütahya Porselen 82 Parça Günlük Yemek Takımı
Kütayha Porselen 43 Parça Kahvaltı Takımı
Kahvaltı yani günlük kullanım için çatal bıçak takımı
Jumbo'dan(hala devam eden kampanyadan) Jumbo Kampanya hemen bakınİşte çatal-bıçak tencere cezve ve tepsi çay bardak ve altlığı
Kütahya Porselenden Baharatlık Takımı
Başkada aklıma gelirse yazarım kızlar şimdilik bunlar var aklımda
İyi süper, hatta siz oraya yerleşin :))
Banada arkadaş olursun :))
Nazar değmesin ama benimki nişanlandıktan sonra daha bi bağlandı.
Yani sahiplendiğini hissediyorum, hayatımda varlığını hissettiriyo, sözlüyken fazla karışmazdı, aslında daha sık görüşürdik ama konuşmalar şimdiki gibi ciddi değildi.
Ne bileyim şuanki halini daha çok seviyorum, zaten çok sık görüşmeyiz günde 1 kere ve o arar benim aramam sayılıdır...
Hatta bazen sen eşimsin diyo, mesela şehirdışına tek çıkmama çok kızar, ben annemden bile izin almış biri değilken şimdi nişanlıma soruyorum bazı şeyleri, ama kesinlikle yapabilirmiyim yok " yapıcam senin düşüncen nedir" diyorum :))
güle güle kullan canım, Jumbolar süpermiş
evet canım bende çok şaşırmıştım birde üşenmeyip tek tek saydım
aslında bu 100 gül alacakmış
tek gülün anlamıda seni seviyorum demekmiş
o yüzden olmuş 101 gül:)))
şu 2 yıl içerisinde sevgininde saygınında alasını gördüm nişanlımdan ama en büyük kavgalarımızıda bu sürede yaptık akannehir. ama şimdi çok çok iyiyizo buhran günler geçti bitti hepside sebepsizmiş boşuna üzmüşüz birbirimizi inşallah sonuna kadar böyle gideriz.Gerçekten sevdiğinini yüzüğünü taşımak ayrı bir aşk kendini ona özel hissetmek ise apayrı....opuyorumnanaktan
Bunların ödemeleri bitincede başlıyoruz nevresim yatak örtüsü ıvır zıvır ne varsa işte zemuszemus Off zor işler geliyor bakalım :sinifsinif:
Bende şehir dışına çıkarken sormamıştım daha doğrusu arkadaşım götürecekti, bi trip attı.
"sen artık nişanlısın, hayatında ben de varım unutma" falan filan, ben şaşırdım aynı zamanda sevindim diyebilirim :)) Çok sıkmak iyi değil ama kıskanıldığını hissetmek güzel :))
Nişanlım doğum günümde yüzük almıştı, onu takmam çünkü hem taşı lila gibi hemde biraz kaba, her zaman sorardı neden takmıyorsun diye, bende takamıyorum demiştim. Acaba o yüzdenmi almıyor?
şu 2 yıl içerisinde sevgininde saygınında alasını gördüm nişanlımdan ama en büyük kavgalarımızıda bu sürede yaptık akannehir. ama şimdi çok çok iyiyizo buhran günler geçti bitti hepside sebepsizmiş boşuna üzmüşüz birbirimizi inşallah sonuna kadar böyle gideriz.Gerçekten sevdiğinini yüzüğünü taşımak ayrı bir aşk kendini ona özel hissetmek ise apayrı....opuyorumnanaktan
Cimcime o yüzden almıyor olabilir. Aldığım hediyeyi beğenmiyor kullanmıyor nasıl olsa diye düşünüyordur belki =(
Bende şehir dışına çıkarken sormamıştım daha doğrusu arkadaşım götürecekti, bi trip attı.
"sen artık nişanlısın, hayatında ben de varım unutma" falan filan, ben şaşırdım aynı zamanda sevindim diyebilirim :)) Çok sıkmak iyi değil ama kıskanıldığını hissetmek güzel :))
Nişanlım doğum günümde yüzük almıştı, onu takmam çünkü hem taşı lila gibi hemde biraz kaba, her zaman sorardı neden takmıyorsun diye, bende takamıyorum demiştim. Acaba o yüzdenmi almıyor?
yanındayken kesin gözleri parmaklarındadır çünkü bakıyorlar gerçekten değer verip takıyor mu diye. bende altını sevmem ama alıyorlar herdefasında bende takıyorum görüştüğümüz zamanlarda hoşuna gidiyor hem yakışıyormuş kayınvalidem öyle diyor altın takı sana yakışıyor diyor kaydirigubbakcemile3 o zaman durmasınlar taksınlar bende takarım
sende ilk görüştüğünüzde tak yüzüğünü canım alırkenki duygularını düşünsen zaten kendiliğinden girmesi lazım parmağına:asigim:
slm kızlar
ben uğramayalı baya bi hareketlenmiş burası
ne güsel ya, hep böle olur inş
eylülde kredim bitince kısmetse kalan 3-5 parça eksiğimi alayım diyorum
sonrada büyük eşya için para koymaya devam inş
lasım olan ne varsa liste tuttum
daha başka eksiğim varsada düğünden sonra artık
herşeyi tamamlamaya bakmıcam kaydirigubbakcemile3
ya kızlar fikriniz var mı bıyık bölgemde koyuluk var biraz ama bakınca bıyıklar var sanki ne yapmam lazım nişanlımda farketmiş bıyıkların mı var dedi geçen:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?