2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bunların ödemeleri bitincede başlıyoruz nevresim yatak örtüsü ıvır zıvır ne varsa işte zemuszemus Off zor işler geliyor bakalım :sinifsinif:

güle güle kullan canım, Jumbolar süpermiş

Nişanlandıktan sonra bende soruyorum böyle böyle yapıcam ne dersin diyorum, önceden kızlarla şuraya gidicez diyordum gidiyordum. Değişmeyen tek şey tepkisi:) Tamam sen bilirsin gülüm der ama trip atar şakkıdı

Benimki tanıştık çıkmaya başladık 1 hafta sonra sahiplendi bilmiyorumkismile
hemen evlilik konularına falan girdi =)

Bide genelde hediyeleri filan özel günlerde alır. Haricen hediye aldığını hatırlamıyorum =))
Zaten çiçek almasını da ben istemiyorum. Arada çiçek alırdı falan ama acıyorum ona verilen paraya.

şu 2 yıl içerisinde sevgininde saygınında alasını gördüm nişanlımdan ama en büyük kavgalarımızıda bu sürede yaptık akannehir. ama şimdi çok çok iyiyiz o buhran günler geçti bitti hepside sebepsizmiş boşuna üzmüşüz birbirimizi inşallah sonuna kadar böyle gideriz.Gerçekten sevdiğinini yüzüğünü taşımak ayrı bir aşk kendini ona özel hissetmek ise apayrı....opuyorumnanaktan

Bende şehir dışına çıkarken sormamıştım daha doğrusu arkadaşım götürecekti, bi trip attı.
"sen artık nişanlısın, hayatında ben de varım unutma" falan filan, ben şaşırdım aynı zamanda sevindim diyebilirim :)) Çok sıkmak iyi değil ama kıskanıldığını hissetmek güzel :))
Nişanlım doğum günümde yüzük almıştı, onu takmam çünkü hem taşı lila gibi hemde biraz kaba, her zaman sorardı neden takmıyorsun diye, bende takamıyorum demiştim. Acaba o yüzdenmi almıyor?

Bizde bu dönemde çok kavgalar ettik, ama neyseki saygımızı yitirmedik, kesinlikle argo kelime bile kullanmayız. Telefonda "sana o msjları yazarken içim çok acıdı" dedi :))
Tabi ben bittim o anda...
İnşallah evlendiğimizde de bu sevgiyi hissettirir bana, gerçi bazen ben söyletiyorum ama oda işin naz tarafı işte :))

Bunların ödemeleri bitincede başlıyoruz nevresim yatak örtüsü ıvır zıvır ne varsa işte zemuszemus Off zor işler geliyor bakalım :sinifsinif:

bende iki parça aldım hevesim gitti tekrardan başlayacağım bakalım aslında insan alınca çeyizlerini ayrı bir mutluluk geliyor boshayallersmile.hepimize kolay gelsin canım

Cimcime o yüzden almıyor olabilir. Aldığım hediyeyi beğenmiyor kullanmıyor nasıl olsa diye düşünüyordur belki =(

çünkü zamanla alışıyorsun ona huyunu suyunu herşeyini biliyorsun
ve ona gre davranıyorsun,tabi aynı şekilde o da aynı
ama en önemliside saygının yitirilmemesi...

:teytey:2011 Gelin Adayları Tahmini Düğün Listemiz:teytey:

04.03.2011 - papatyam2011 - Kına:teytey:
05.03.2011 - papatyam2011 - Düğün

23.04.2011 - Ayten_s - Kına:teytey:
24.04.2011 - Ayten_s - Düğün

13.05.2011 - Ece - Kına:teytey:
14.05.2011 - Ece - Düğün

20.05.2011 - Pandomim - Kına:teytey:
21.05.2011 - Pandomim - Düğün

27.05.2011 - dugiii - Kına:teytey:
29.05.2011 - dugiii - Nikah

04.06.2011 - Speddy Gonzales - Kına:teytey:
05.06.2011 - Speddy Gonzales - Düğün

17.06.2011 - Cimcime eses - Kına:teytey:
19.06.2011 - Cimcime eses - Nikah

17.06.2011 - AMMANYA - Kına:teytey:
19.06.2011 - AMMANYA - Düğün

24.06.2011 - latinsugar - Kına:teytey:
25.06.2011 - latinsugar - Düğün

yanındayken kesin gözleri parmaklarındadır çünkü bakıyorlar gerçekten değer verip takıyor mu diye. bende altını sevmem ama alıyorlar herdefasında bende takıyorum görüştüğümüz zamanlarda hoşuna gidiyor hem yakışıyormuş kayınvalidem öyle diyor altın takı sana yakışıyor diyor kaydirigubbakcemile3 o zaman durmasınlar taksınlar bende takarım
sende ilk görüştüğünüzde tak yüzüğünü canım alırkenki duygularını düşünsen zaten kendiliğinden girmesi lazım parmağına:asigim:

Herhangi bir tepki göstermedi ama sormuştu 1-2 kez, bende takamıyorum demiştim.
Şimdi gönlünü alayım aşkımın bak üzüldüm şimdi
opuyorumnanaktan

slm kızlar
ben uğramayalı baya bi hareketlenmiş burası
ne güsel ya, hep böle olur inş
eylülde kredim bitince kısmetse kalan 3-5 parça eksiğimi alayım diyorum
sonrada büyük eşya için para koymaya devam inş
lasım olan ne varsa liste tuttum
daha başka eksiğim varsada düğünden sonra artık
herşeyi tamamlamaya bakmıcam kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım..orası öyle eksik bitmez..yapabildiğimiz kadarr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…