- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.461
bende limon ve karonatı okudum ama denemedim daha etkili olur mu ki ya offf eskiden ağda yaptırırdım ondan oldu kesin
ya kızlar fikriniz var mı bıyık bölgemde koyuluk var biraz ama bakınca bıyıklar var sanki ne yapmam lazım nişanlımda farketmiş bıyıkların mı var dedi geçen:)))))
slm kızlar
ben uğramayalı baya bi hareketlenmiş burası
ne güsel ya, hep böle olur inş
eylülde kredim bitince kısmetse kalan 3-5 parça eksiğimi alayım diyorum
sonrada büyük eşya için para koymaya devam inş
lasım olan ne varsa liste tuttum
daha başka eksiğim varsada düğünden sonra artık
herşeyi tamamlamaya bakmıcam kaydirigubbakcemile3
hım agdadanmıdır diyosun bende yaptırıyodum son zamnlarda ipe döndüm..
hım agdadanmıdır diyosun bende yaptırıyodum son zamnlarda ipe döndüm..
bende iki parça aldım hevesim gitti tekrardan başlayacağım bakalım aslında insan alınca çeyizlerini ayrı bir mutluluk geliyor boshayallersmile.hepimize kolay gelsin canım
slm kızlar
ben uğramayalı baya bi hareketlenmiş burası
ne güsel ya, hep böle olur inş
eylülde kredim bitince kısmetse kalan 3-5 parça eksiğimi alayım diyorum
sonrada büyük eşya için para koymaya devam inş
lasım olan ne varsa liste tuttum
daha başka eksiğim varsada düğünden sonra artık
herşeyi tamamlamaya bakmıcam kaydirigubbakcemile3
evet canım ağdadan bide ağdadan sonra su değdirilmeyecekmiş ondan iz kalıyormuş çünkü benim bikini bölgemde de var koyuluklar akannehir yokmu bunun bi çaresi yüzüm pürüzsüz ama dudak üstünde lekeler var akannehir
evet canım ağdadan bide ağdadan sonra su değdirilmeyecekmiş ondan iz kalıyormuş çünkü benim bikini bölgemde de var koyuluklar akannehir yokmu bunun bi çaresi yüzüm pürüzsüz ama dudak üstünde lekeler var akannehir
ben bilmiyorum canım. öle bişiyde ilk kez duydum neden olmuştur ki acaba.
=(( Denize falan gitsen yansan biraz bronzlaşsan belki daha az belli olur.
Bende iple aldırıyorum. hiç ağda denemedim. Boynumda bi kaç kıl var onun içinde epilasyona gidiyorum 3 seans oldu.
genelde ağdadan oluyormuş sıcak yapılışı ağdadan sonra su değdirilmesi leke bırakıyormuşakannehir ip en iyisi canım birde hassas yer burası boshayallersmile
Bende yüzüm pürüzsüz olsun çok isterdim. Ergenlikten kalan küçük delikler var biraz yanak bölgemde =( Allahtan çok büyük büyük değil. ama keşke pürüzsüz olsaydı cildim.
Pandomin çene altındamı var?
Benim çene altında çıktı ve cımbızla çekince dağıldı, çok rahatsızım, ama lazer dağıtıyor diyorlar.
Sen faydasını gördünmü?
Belki iğneliye giderim ben, az olduğu için çok acımaz ama dağılma ihtimali vardır diye korkuyorum...
2011 yaklaştı kızlar
yılın yarısından çoğunu geride bıraktık
allahın izniyle hepimizin tarihleri kesinleşsin bi an önce inş
bnmki 4aydan önce kesinleşmez boshayallersmile
Tam olarak çene altında değil. Boyun bölgesinde var. Toplamda 10- 15 tane kıl. Benimde 2tane falandı çekince çoğaldı. Bende lazere gittim. 3 Seans oldu gireli. Faydasını gördüm.
Birde 4-5 aydan önce çıkmadı benim alınan kıllar. En son gideli 2 ay oldu galiba hala çıkmadı. Memnunum canım.
Bide benim göğüs arasında var biraz. ayva kılı gibi. onlardan rahatsız oluyorum. oNun içinde sordum aldırmak istedim. doktor almadı. dağılır çoğalır diye. rahatsız olduklarını makasla kes dedi.[/QUOTE
tüy sarartıcı kullanabilirsin o bölgede.
bephanten cildin dengesini sağlıyor ama biraz da kıllanma yapıyor. 3 hafta kullanıp bir hafta kullanmazsan çildinde ciddi düzelmeler görebilirsin. Ben kötü bişey yaşamıştım o onun etkisi olarak yüzümde ve bütüm sırtımda kızarıklar, sivilceler ve lekeler oluştu. ayrıca bir de zona oldum bütün lekeler bephanten ile geçti. ama cok uzun süreli kullanmayın
Tam olarak çene altında değil. Boyun bölgesinde var. Toplamda 10- 15 tane kıl. Benimde 2tane falandı çekince çoğaldı. Bende lazere gittim. 3 Seans oldu gireli. Faydasını gördüm.
Birde 4-5 aydan önce çıkmadı benim alınan kıllar. En son gideli 2 ay oldu galiba hala çıkmadı. Memnunum canım.
Bide benim göğüs arasında var biraz. ayva kılı gibi. onlardan rahatsız oluyorum. oNun içinde sordum aldırmak istedim. doktor almadı. dağılır çoğalır diye. rahatsız olduklarını makasla kes dedi.[/QUOTE
tüy sarartıcı kullanabilirsin o bölgede.
Arkadaşım kullanıyodu o sarartıcı kremi. Kız birgün bıyıklarına sürmüş. Sap sarı bıyıklarla okula gelmişti. Okadar komik olmuştu ki Ay hatırlayınca bile gülmek geldi :kedi:
neyse sonradan ikna ettikte aldırmıştı bıyıklarını kötükedihüso
ben göğüs arası için bi denim sarartıcıyı. onun etkisi galiba en fazla 1 ay falan.
memnun kalmazsam yine lazer yaptırcam ilerde doktoru dinlemeyip.
olsun ya sağlık olsun
nişanlım gelsin önce bide
şimdilik başka bişi istemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?