2011 gelin adayları buyrun sohbete

eger bütçeni asmıyorsa bak derim canım ben celik tencere takımı ve catal bıcak takımı aldım hisardan ömürlük evde de kullanıyoruz zaten hiçbir problem yasamadık simdiye kadar...

gecmiş olsun canım ben böbrek tası düşürdüm Allah kimseye vermesin dogum sancısı gibiymiş çook zormuş yane ...kasıkların agrıyorsa maydonoz suyu kaynat ve iç vucuttaki bütün iltihabı da alır ...
Aslıcım saol canım ...tarzlarımız benziyor seninle ...

hım iltihap olabilrimiki olurmu olurr tamam canım sağol

Meltem'cim çok hoş güzel günlerde kullan...
Merve'cim aman yumurtalıklarını falan üşütme, ağrının sebebi genelde onlar oluyor.
Ben 2 ay falan maydanoz suyu içtim, iltihaba hiç çözüm olmadı, doktor ilaç verdi yine geçmedi...

ay esroa bilmemki hep çıtçıtlı badi giyerim bide sıkı giyerim ben bilmemki
inşallah bizde günü belirledik 3 eylül 2011 :)) herkesin düğünü şimdiden hayırlı olsun

sagol canım h.geldin seninde hayırlı olsunn

Esra sen bir ara kan tahlili falan vermistin bir sey cıkmadı degil mi?
Kızlar bi de ben size bir sey sorucam evlenince ben 1 sene sonra bebek düsünüyorum siz hap kullanacakmısınız onu da arastırıyorum yumurtalıkları tembellestiyormus ...
Hosgeldin canım hayırlı olsun simdiden ...

ewt herkes öyle söylüo ama tek kesn çözmde hap gbi grünüo

hap tembellestirir kıl kilo problemi yapar hormonarı bozar.tabi kişiden kişiye farklılık gösterir.ben korunmycgm..eşim korunacak inşallah

Kız çıkmazmı krizlere girdim ben, prolaktin hormonu yüksek çıktı (
Netten araştırdım gebeliği falan engelliyomuş, o ara çok kötü oldum, sonra bir yakınımıza gösterdim oda çok yüksek olmadığını söyledi. Hayıt otu kullan dedi, diğer hormonlarda sorun yok çok şükür.
Yakınlarda tekrar yaptırıcam tahlili, hormonlar çok oynak oluyormuş, ah bu bayanların derdide bitmiyo bee...

bnde öyle istiyorum ama daha hiç konşmadk ve erkekler bna pek ılımlı bakmıolar hele ilk gece için

konusursun canım sen ona ozaman sen aylık iğne kullan de bakıym ne dicek onada karsı cıkar neden korkar hap nasıl yumurtalıkları etkiliyorsa ignede onlarınkini etkiler..benim sağlıgımmı senin nefsinmi dedim tabikide dedim sağlıgımız dedi

çok geçmiş olsun canım sıkıntı üzütü de etkiler hiç sıkma canını boncuk takımın bitti mi?

Saol canımcım, en büyük etki stresmiş zaten, doktor stresten uzak dur diyo ama olmuyorki bee...

Boncuk takımım bitti çok şükür, yani yatak odası bitti, şimdi misafir odasına başlayacağım, ama bir türlü fırsat bulamıyorum...
Kızlar ben dantel yapmıyorum, illa gereklimi?

dantel namına hiçbişeyim yok istemiyorumda

dantel namına hiçbişeyim yok istemiyorumda

ahh ahh herseyin bası stres Allah hayırlısıyla evimizi kurmayı gösterseydi iş stresi dügün stresi ben doktora bile gidemedim canım eczaneye girdim bogaz agrısı için antibiyotik aldım onu içiyorum ..
Annem bana dantel salon takımı yapmış ama ben götürmeyecegim benim de boncuk takımı ve kanavce takımım var onları serecegim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…