2011 gelin adayları buyrun sohbete

çok canım sıkkın bugun ya.dün bir iş görüşmesine gittim.özel bir tıp merkezi.aylık 240 saat calısmaya 800lira veriyorlar.Hiç içime sinmiyor arkadaslarım 160 saat calısıp istanbulda 1600lira maas alıyor ama parayada ihtiyacım var ne yapacagımı bilemiyorum.bisürü kişiye danıstım herkes farklı bişey söylüyor napsam :S

canım ne mezunusun?herhangi bir uzmanlıgın var mı?eger varsa kendi işini yap derim istanbulda çünkü iş alanı daha geniş ama geçici bir süreç için arıyorsan çalış derim iş yok arkadasların belki uzun zamandır çalısıyorlardır ve o maası alıyorlardır anladıgım kadrıyla çalışman da gerekiyor bence calış derim ama yine de fikir senin ...

canım ben hemşirelik mezunuyum lisans mezunuyum.arkadaslarımda 5 ay önce girdiler işe ama düzce küçük bir yer oldugu için böyle.normalde ist ank hemşire maaşları cok iyi

bi de su acıdan bakmak lazım ank ve ist arasında bile maaslar arasında fark vardır anknın maası da düsüktür ist'a göre çünkü büyüksehirde yasamak gerçekten çok zor siz eminim düzcede çok kolay bir sekilde tek vesaitler her yere gidebilirsiniz ama ank ve ist için böyle bir durum söz konusu degil ank'da ulasım ücreti 1.850 kiralar da aynı sekilde bu da tabiki maasları etkiliyor...

çeyiz hazırlığı yapan kızlarr
markafoni ile ilgili bir kampanya paylaşıcam

https://www.grupfoni.com/r/lepidoflaky$0040hotmail.com

grupfoni de bugün markafoni hefiye çeki satılıyor
100 liralık hediye çeki sadece 50 lira ve mart ayına kadar da geçerli
yukarıdaki linkten üye olabilirsiniz.
yatak örtülerinden vs bahsediyorsunuz bu fırsat tam fırsat bence:)
ben aldım çekimi kodum geldi bile hemen
bence büyük miktarlı alacaklarınız varsa kaçırmayın derim.

Bu kampanyadan 13 Aralık 2010 – 31 Mart 2011 tarihleri arasında yararlanabilirsiniz.

iyi alışverişlerr

Son düzenleme:

Haklisin canim ama onu zaten annesi kardesleri biliyor,
sadece babasi bilmiyor
10 gün sonra evine gidicek, sonra babasinada anlaticak, ve dügün istedigimizi de söylicek,
baban ne tepki verir diye sordum dün gece,
bisey demez anlayisla karsilar dedi, insallahda öyle olur, sonucta babasini taniyor,
amaan nebilim hayirlisi olsun, hele bi o zamana gelelimde, bakalim aileler ne dicek..

Bu arada nabersiniz kizlar, ne var ne yok ? Bol bol ceyiz aliniyor herhalde

Bilmiyor canım nişanlıyken Kerimle aldattıgını düşünüyor o yüzden kızıyor eger söyleselerdi olay cıkarırdı o yüzden sakladılar..saklamaları karsılıgında fatmagülün yengesi para aldı

hımm anladım şimdi o yenge yok mu zaten çok fena ama ben fatmagülün yerinde olsam söylerdim kızın suçu günahı yok

günaydın kızlarrrrrrrrrrr

günaydın fıstıklar :)
dün gece askerlerimizin nereye gidecekleri belli oldu.burda bekleyecek olanlardan sulkor ve ykyy kaldı aklımda.Allah hepsine hayırlı teskereler nasip etsin.ben askerimi antakya-hataya yolluyorum:2:
tez zamanda kavuşuruz inş.
bu arada uzun süren işsizliğimin ardından geçen hafta bi inşaat firması ile görüşmüştüm.umut vardı.dün bi anda arayıp evrak istediler.apar topar çıkıp toparladım.az sonra evden çıkacağım çok heyecanlıyım.ilk günüm bugün.firmanın arazi şefliğini üstlenicem.kendi mesleğim deil ama Allahıma şükürler olsun.sizlere hayırlı haberlerimi vermek istedim.öpüyorum hepinizi iyi çalışmalar askerlerimize hayırlı tezkereler canlar :)

Son düzenleme:

benimkide ankara canım hayırlısı olsun hepimiz için..diğer kızları merak ettimm

benimkide ankara canım hayırlısı olsun hepimiz için..diğer kızları merak ettimm

Kızlar Allah kavuştursun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…