- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #34.641
canım ne mezunusun?herhangi bir uzmanlıgın var mı?eger varsa kendi işini yap derim istanbulda çünkü iş alanı daha geniş ama geçici bir süreç için arıyorsan çalış derim iş yok arkadasların belki uzun zamandır çalısıyorlardır ve o maası alıyorlardır anladıgım kadrıyla çalışman da gerekiyor bence calış derim ama yine de fikir senin ...
olur canım, sen kararlı oldukça üstesinden gelirsin ama dikkat et en ufak bi olumsuzluktan senin vazgeçme ümidine kapılıveriyo ailelerben 4 ayda ancak ikna edebildim.inşallah aileler yüzyüze gelince de her şey yolunda gider. biz de nisan-mayıs gibi istiyoruz nişanı, düğünü de temmuz ya da eylülde. babam çok aceleye getiriyorsunuz diyebilir düğün için, nişanda sorun yok ama şimdilik. eğer düğün tarihini ertelemeye çalışırsa, erkek tarafı üstelicek bakalım hayırlısı hepimizin hakkında. erkek arkadaşın geç bile kalmış, o çoktan onayı almalıydı ailesindenki ki sen de kendi ailenin karşısına geçip böyle böyle bi durum var diyebilesin. heyecan büyük tabi bu evrede, kendimden biliyorum
slm kıslar nasılsınızzzzzz
Aslı Elçin Buket ii aksamlar fatmagülü izledim ve geldim içim bi tuhaf oluo bu dizide
Bilmiyor canım nişanlıyken Kerimle aldattıgını düşünüyor o yüzden kızıyor eger söyleselerdi olay cıkarırdı o yüzden sakladılar..saklamaları karsılıgında fatmagülün yengesi para aldı
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
günaydın fıstıklar :)
dün gece askerlerimizin nereye gidecekleri belli oldu.burda bekleyecek olanlardan sulkor ve ykyy kaldı aklımda.Allah hepsine hayırlı teskereler nasip etsin.ben askerimi antakya-hataya yolluyorum:2:
tez zamanda kavuşuruz inş.
bu arada uzun süren işsizliğimin ardından geçen hafta bi inşaat firması ile görüşmüştüm.umut vardı.dün bi anda arayıp evrak istediler.apar topar çıkıp toparladım.az sonra evden çıkacağım çok heyecanlıyım.ilk günüm bugün.firmanın arazi şefliğini üstlenicem.kendi mesleğim deil ama Allahıma şükürler olsun.sizlere hayırlı haberlerimi vermek istedim.öpüyorum hepinizi iyi çalışmalar askerlerimize hayırlı tezkereler canlar :)
günaydın fıstıklar :)
dün gece askerlerimizin nereye gidecekleri belli oldu.burda bekleyecek olanlardan sulkor ve ykyy kaldı aklımda.Allah hepsine hayırlı teskereler nasip etsin.ben askerimi antakya-hataya yolluyorum:2:
tez zamanda kavuşuruz inş.
bu arada uzun süren işsizliğimin ardından geçen hafta bi inşaat firması ile görüşmüştüm.umut vardı.dün bi anda arayıp evrak istediler.apar topar çıkıp toparladım.az sonra evden çıkacağım çok heyecanlıyım.ilk günüm bugün.firmanın arazi şefliğini üstlenicem.kendi mesleğim deil ama Allahıma şükürler olsun.sizlere hayırlı haberlerimi vermek istedim.öpüyorum hepinizi iyi çalışmalar askerlerimize hayırlı tezkereler canlar :)
benimkide ankara canım hayırlısı olsun hepimiz için..diğer kızları merak ettimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?