2011 gelin adayları buyrun sohbete

bnde yapmıorm bonck takımını nasl yapıosn esra resmni eklermsn albme
dantel namına hiçbişeyim yok istemiyorumda

bnde istemiorm

O zaman banada boncuk takımı yeter, aslında çarşıda takımların fiyatı 50 lira yetiştiremezsem belki ondan alırım...

bnde yapmıorm bonck takımını nasl yapıosn esra resmni eklermsn albme

bnde istemiorm

Albümde var canım, o yatak odası takımım.
Misafir odası kare olacak

Hayırlı akşamlar arkadaşlarrr yarın görüşürüzz..

Bugün kk çok kötü yaa

esra nasl bu bonck takımını yapmak zor mu ne kadar zamanını alıo bi peçetesi bde nerden öğrendn ypmayı bnde istiorm ama

selam kızlar
yorucu günden merhaba
akşam annemlere gidicez balığa
özlüyo insan
dünde eltimdeydik karşıda
eşim gitmiş
akşam da ben gittim.
napıyorsunuz

esra nasl bu bonck takımını yapmak zor mu ne kadar zamanını alıo bi peçetesi bde nerden öğrendn ypmayı bnde istiorm ama

Yapmak zor değil canım, zamanın olduktan sonra hemen yapabilirsin, ben bir parçayı yapsam 1 günde bitiririm ama fırsat olmuyor malesef...
Birde boncukları toptancıdan almaya özen göstermek lazım, normalde baya pahalıya geliyor, ama annem toplam boncuğu 7,5 liraya almıştı.

bnde istyrm ama nasl yapılır belmiorm işte bnmde kasnakta yaptığım peçeteler var sarı renkte 5 tane peçete yaptım onu 6ya tamamlayıp gümüş renkte yapıcam peçeteler

bnde istyrm ama nasl yapılır belmiorm işte bnmde kasnakta yaptığım peçeteler var sarı renkte 5 tane peçete yaptım onu 6ya tamamlayıp gümüş renkte yapıcam peçeteler

Kasnağıda merak ediyorum ama tutkalını falan tutturmak zor gibi geliyor bana...
Canım biz netten bakıp çözdük, tek tek anlatmışlar, aslında çok basit

Esracım hoşbulduk canım.
Geçmişebakamadım ne oldu doktor bişey mi dedi

Canımcı kan tahlili vermiştimde doktor prolaktin hormonunun yüksek olduğunu söylemiş.
Normalde en fazla 29 olmalıymış ama benimki 33 çıktı (
Ama neyseki çok yüksek değilmiş, netten baktığıma göre 160 falan çıkan varmış, ayy Allah muhafaza...
Rabbim şifasını versin diyelim artık...
hangi siteden bna da atarmsn lnkini esra bn tutkalla diil silikonla yapştırıorm daha sağlam daha bast oluo

Bi araştırıp atarım canım mesaim bitti, ama hatırlat olurmu, şimdi çıkmam gerekiyor...
İyi akşamlar kızlar...
Betişcüm akşam gelirsem linki özelden atarım sana

tamam balım grşrz ii akşamlar

çok geçmiş olsun esracım
dediğin gibi sınıra yakın bişey yoktur.
öpüyom ikinizi de kızlar gideyim bende.

çok geçmiş olsun esracım
dediğin gibi sınıra yakın bişey yoktur.
öpüyom ikinizi de kızlar gideyim bende.

kıslar kocişe güsel bir süpriz hazırladım sizlere sonra hepsini anlatacam
resim de çekerim bugün çok yoruldumyarın dahah çok yorulacam erken uyanırsam gelirim az öpüldünz
bebeklerr kocişe hediye almadım ama bu ayrı bir konu sonra onuda anlatırım sizleree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…