- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #34.681
ewt nesrnde vardı bakalım öğrenrz mervecmm
kızlar yaa ne sorcam hani bu grupfonide markafoni çeki veriolarya 50 liraya 100, 90 liraya 200, 220 liraya 500 hediye çeki verioya bu çekleri kullanmak istediğimzde acaba bölebliyomyz yksa 100 liralık hediye çeki alsak tek seferde mi harcamak gerekio
hayırlı olsun canım ii yerlere düşmüşler inşallah çabuk gecer haftaya safak saymaya başlayalım
hoşgeldin elçin meltem
okudum aslıcım tam alayım dedmki kampanya btmiş üzüldümTek seferde harcamak gerekiyormuş. 100 liralık çeke 100 liranın üstünde alışveriş yapman gerekiyomuş sanırım.
kıslar şimdi gece 12 de ben unutmöuş gibi yaptım kutlamadım ama eşime
msj gelip duruyor bende tık yok eşim yattı sonra ben yattım ama halatık yok eşim
küstü bana ben yatmadan banyonun camına rujla nice yıllara sevgilim yazdım işte bişiler daha yazdım yattım sonra eşimsabah kalktı banyoya girdi şokkk hoşuna gitti gülüyor ben yataktayım tabiki
uyuyo numarası yapıyorum geldi beni öptü sonra gitti ben kalktım baktım aşkımda bana
not yazmış asmış daha sonra gün boyu konuştuk öle ben çarşıya gittim küçük bir pasta aldım 2 kilik hatta küçücük bişi yemekler hazırladım yere mumlarla kalp yaptım içine kagıtlara mutlu yıllar yazdım
bil.g dogum günü şarkısını açtım pastayıda koydum ortaya mumları yaktım eşim geldi lambalar söndü tabiki sonra eşim gördü çok begendi size resimde eklicemmm
kıslar şimdi gece 12 de ben unutmöuş gibi yaptım kutlamadım ama eşime
msj gelip duruyor bende tık yok eşim yattı sonra ben yattım ama halatık yok eşim
küstü bana ben yatmadan banyonun camına rujla nice yıllara sevgilim yazdım işte bişiler daha yazdım yattım sonra eşimsabah kalktı banyoya girdi şokkk hoşuna gitti gülüyor ben yataktayım tabiki
uyuyo numarası yapıyorum geldi beni öptü sonra gitti ben kalktım baktım aşkımda bana
not yazmış asmış daha sonra gün boyu konuştuk öle ben çarşıya gittim küçük bir pasta aldım 2 kilik hatta küçücük bişi yemekler hazırladım yere mumlarla kalp yaptım içine kagıtlara mutlu yıllar yazdım
bil.g dogum günü şarkısını açtım pastayıda koydum ortaya mumları yaktım eşim geldi lambalar söndü tabiki sonra eşim gördü çok begendi size resimde eklicemmm
Tek seferde harcamak gerekiyormuş. 100 liralık çeke 100 liranın üstünde alışveriş yapman gerekiyomuş sanırım.
ama kıslar ya onu sildikten sonra aklıma geldi resmini çekmek yaaa
kıslar yarın iş görüşmesine gidecem inş. iyi bir yerdir ya iyi deilse olmasın
memorııl hastanesii nasıl kıslar sizcee
evet kıslar sizde fikir olduuu ben şimdi börek yapıyorum kıslar bugün misafirim geliyorrr
evet kıslar sizde fikir olduuu ben şimdi börek yapıyorum kıslar bugün misafirim geliyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?