2011 gelin adayları buyrun sohbete

Tek seferde harcamak gerekiyormuş. 100 liralık çeke 100 liranın üstünde alışveriş yapman gerekiyomuş sanırım.

kıslar şimdi gece 12 de ben unutmöuş gibi yaptım kutlamadım ama eşime
msj gelip duruyor bende tık yok eşim yattı sonra ben yattım ama halatık yok eşim
küstü bana ben yatmadan banyonun camına rujla nice yıllara sevgilim yazdım işte bişiler daha yazdım yattım sonra eşimsabah kalktı banyoya girdi şokkk hoşuna gitti gülüyor ben yataktayım tabiki
uyuyo numarası yapıyorum geldi beni öptü sonra gitti ben kalktım baktım aşkımda bana
not yazmış asmış daha sonra gün boyu konuştuk öle ben çarşıya gittim küçük bir pasta aldım 2 kilik hatta küçücük bişi yemekler hazırladım yere mumlarla kalp yaptım içine kagıtlara mutlu yıllar yazdım
bil.g dogum günü şarkısını açtım pastayıda koydum ortaya mumları yaktım eşim geldi lambalar söndü tabiki sonra eşim gördü çok begendi size resimde eklicemmm

Tek seferde harcamak gerekiyormuş. 100 liralık çeke 100 liranın üstünde alışveriş yapman gerekiyomuş sanırım.
okudum aslıcım tam alayım dedmki kampanya btmiş üzüldüm

elçinnnn süper olmş nasl aklına geldi banyoya yazı yazmak :) resmleri mutlaka bekliorz

çok romantik çok hoşş olmuşşş ne güzelll

kıslar yarın iş görüşmesine gidecem inş. iyi bir yerdir ya iyi deilse olmasın
memorııl hastanesii nasıl kıslar sizcee

benim kuzenim orda çalışıyordu canım ist. da şimdi devlette çok çalıştırıyorlar az veriyorlar diyordu ama biryerden de başlamak lazım sen bilirsin canım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…