- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #34.801
allah tamamına erdirsin arkadaşım
cimcime bizim nişan bozuldu canım
metresin tepkiside diğeriyle aynımı canım
Ay koptum ya betüş esroş alemsinizz
kizlar ben geldimmmmm,
aramiza bir sürü yeni insan katilmis herkeze burdan bi hosgeldinizzzzz diyimmm....
bakiyorum bol bol dedikodumu yapiyorsunuz ;O =)))
isim listesi uzatilmis =) bende bi alim tekrardan benimkini güncelliyimmm =)
kizlar biz söz kesmedik =) sadece tanismaya geldiler......
nasil gecti=?
vallahi, ailesi bekledigim gibi degildi acikcasi....biraz köylülerdi ya =((( bizim ailede hep kendini gelistirmis, kendini gelistiren bir aile yapimiz var..ne bilim böyle baya farkliydi.....
cok heyceanli gecti....ve bitti sonunda allaha sükür.....
cocuk hasta sorularina söyle bir yanit vereyim bende.....ya bizim iliskimiz cok inisli cikisli bir iliskiydi yani cok yasandi iliskinin icinde...üzerine üstlük ikimizde daha önceki iliskilerimizden cok darbe yedik....ve bu yüzden birbirimize gercek anlamda baglanmamiz cok uzun sürdü.
ama biz simdi iste, vazgecemiyoruz....yasananlar yasanmis olsa bile yapamiyoruz yani....cok zor...bu yüzden vazgecmek de istemiyoruz. vazgecmek cok kolaydi cünki ama biz hep savastik eeehh simdi vazgecmenin anlami ne? ozaman bukadar yogun savasi neye verdik????
ablasina gelince, SACINI BASINI YOLLCAM ykinda =)))))) kari sürekli annesiyle konusup bana karsi dolduruyor yok böyle bir dünya....
ama ypcak birsey yok. basa gelen cekilirmis derler....bizde cekeriz anasini satim =)
böyle kizlar =)
sizlerden ne haber?
ECE???? NOLDU KUZUMM???
sağolun kızlar daha yeni bitti
zor bi durum alışmak zorlıcak bir süreç ama geçeceğini biliyorum
ki zaten son zamanlarda hep sorunlar yaşadık şuanda çokta farkında değilim neyin ne olduğunu
bazen yaşananlar geliyo aklıma o zaman kötü oluyorum ama çalıştığım için düşünmeye fırsat bulamıyorum
daha bohçaları toparlamadık o an kötü olacağım biliyorum eşyalar geri gidince daha da rahatlıcam
Kız Tanyel ne hızlı bir hayatın var bee, inanki her defasında şok yaşatıyosun bana...
Ama çok cesursun inanki, empati kuruyorumda ben cesaret edemezdim yaa...
Hakkınızda her zaman hayırlısı olsun canımcım, inşallah çook mutlu olursunuz.
İnşallah yıllar sonra yine bir topicte buluşuruz, sende dersinki "Esra abla bak risk aldım ve başardım şuan çok mutluyum bebelerim ve kocemle"
ki zaten son zamanlarda hep sorunlar yaşadık şuanda çokta farkında değilim neyin ne olduğunu
bazen yaşananlar geliyo aklıma o zaman kötü oluyorum ama çalıştığım için düşünmeye fırsat bulamıyorum
daha bohçaları toparlamadık o an kötü olacağım biliyorum eşyalar geri gidince daha da rahatlıcam
inşallah canım Allah yardmcn olsn mutlaka bir hayır gelecektr bnn arkasndan
tanyelcm ne kadar pürüzler olsada istediğinzn olmasna sewndm inşallh senn içinde hayrlı olan olacaktır annesiyle ablasnnda suyuna gt yani daha bu aşamadyken kötü şeyler olmasn kaç yaşındasn bacm sen
[ı]sağolun kızlar daha yeni bitti [/ı]
[ı]zor bi durum alışmak zorlıcak bir süreç ama geçeceğini biliyorum [/ı]
[ı]ki zaten son zamanlarda hep sorunlar yaşadık şuanda çokta farkında değilim neyin ne olduğunu[/ı]
[ı]bazen yaşananlar geliyo aklıma o zaman kötü oluyorum ama çalıştığım için düşünmeye fırsat bulamıyorum [/ı]
[ı]daha bohçaları toparlamadık o an kötü olacağım biliyorum eşyalar geri gidince daha da rahatlıcam [/ı]
betül ablam benimmmm,
ya ben onlarla muhatap olmuyorum ki zaten suyuna gidim =) onlar kendi aralarinda oturup kalkip tartisiyorlar yani, benimkide azda olsa bana yetistiriyoooor =)
ben 23 yasindayim canim =)
selammmmmmmmmmmmmmmmm mervoooooooooooooos
merhabaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?