2011 gelin adayları buyrun sohbete

metresin tepkiside diğeriyle aynımı canım

Bende anlatayım :))

Biri metres, biri nişanlı, diğeri ise evli olan 3 kadın anlaşıyorlar ve akşam sexsi bir kıyafet giyip üzerine pelerin takıyorlar.
İlk önce nişanlı çiftler görüşüyor, kadın adamı otelde bekliyor ve adam görünce dünyalar onun oluyor, iyikide seninle evleniyorum, hayatımın kadınısın diyor ve sabaha kadar beraber oluyorlar.
Sonra metres akşam kimse kalmayınca sevgilisinin ofisine gidiyor ve pelerini açıyor adam tabi zevkten dört köşe oluyor. Sen neden daha önce karşıma çıkmadın diyor ve sabah kadar beraber oluyorlar.
Sonra evli kadın hazırlanıyor evde, eşi kapıyı çalınca pelerini açıyor ve eşi...
"ne yemek var batman" diyor

kizlar ben geldimmmmm,

aramiza bir sürü yeni insan katilmis herkeze burdan bi hosgeldinizzzzz diyimmm....

bakiyorum bol bol dedikodumu yapiyorsunuz ;O =)))

isim listesi uzatilmis =) bende bi alim tekrardan benimkini güncelliyimmm =)

kizlar biz söz kesmedik =) sadece tanismaya geldiler......

nasil gecti=?

vallahi, ailesi bekledigim gibi degildi acikcasi....biraz köylülerdi ya =((( bizim ailede hep kendini gelistirmis, kendini gelistiren bir aile yapimiz var..ne bilim böyle baya farkliydi.....

cok heyceanli gecti....ve bitti sonunda allaha sükür.....

cocuk hasta sorularina söyle bir yanit vereyim bende.....ya bizim iliskimiz cok inisli cikisli bir iliskiydi yani cok yasandi iliskinin icinde...üzerine üstlük ikimizde daha önceki iliskilerimizden cok darbe yedik....ve bu yüzden birbirimize gercek anlamda baglanmamiz cok uzun sürdü.

ama biz simdi iste, vazgecemiyoruz....yasananlar yasanmis olsa bile yapamiyoruz yani....cok zor...bu yüzden vazgecmek de istemiyoruz. vazgecmek cok kolaydi cünki ama biz hep savastik eeehh simdi vazgecmenin anlami ne? ozaman bukadar yogun savasi neye verdik????

ablasina gelince, SACINI BASINI YOLLCAM ykinda =)))))) kari sürekli annesiyle konusup bana karsi dolduruyor yok böyle bir dünya....

ama ypcak birsey yok. basa gelen cekilirmis derler....bizde cekeriz anasini satim =)

böyle kizlar =)

sizlerden ne haber?

ECE???? NOLDU KUZUMM???

Son düzenleme:
cimcime bizim nişan bozuldu canım

Kız Tanyel ne hızlı bir hayatın var bee, inanki her defasında şok yaşatıyosun bana...
Ama çok cesursun inanki, empati kuruyorumda ben cesaret edemezdim yaa...
Hakkınızda her zaman hayırlısı olsun canımcım, inşallah çook mutlu olursunuz.
İnşallah yıllar sonra yine bir topicte buluşuruz, sende dersinki "Esra abla bak risk aldım ve başardım şuan çok mutluyum bebelerim ve kocemle
"

sağolun kızlar daha yeni bitti
zor bi durum alışmak zorlıcak bir süreç ama geçeceğini biliyorum
ki zaten son zamanlarda hep sorunlar yaşadık şuanda çokta farkında değilim neyin ne olduğunu
bazen yaşananlar geliyo aklıma o zaman kötü oluyorum ama çalıştığım için düşünmeye fırsat bulamıyorum
daha bohçaları toparlamadık o an kötü olacağım biliyorum eşyalar geri gidince daha da rahatlıcam

ev yerleşmen olduşmuydu canım yoksa sadece bohçalar mı var

esra ablam benim INSALLAH öyle olur...insallah vallahi insallah....
evet cesurum bu konuda ve umarim cok büyük bir pismanlik yasamam cünki hayatimda cok keskelerim oldu elbet. ama ne bilim...dogru insan dedigim icin bunlari yapiyorum yani....onu anlayabildigim icin her hareketini,
evet belki ben farkli tepkiler gösterirdim veya farkli davranirdim...
ama onlari hosgörebiliyorum, anlayabiliyorum ve bence bir iliskide en önemli sey budur iste.
hani iliskinin etrafindaki etkenler evet zor ve olumsuz duruyor. ama biz icerden kurduk dünyamizi , yuvamizi......
cogu insanda bunu yapamiyor iste....

insallah olur hersey birtürlü bakalim....simdi hersey erkek tarafa bakiyor....sözdü nisandi dügündü =)
bundan sonra bana beklemek düsüyor...hayirlisi kizlar....
bir gün ayrilsak bile, keske demicem...cünki cok seviyordum ve aileme cikmaya o hakk etti...o olmaliydi yani.. =))) esros sende nasil gidiyor?

inşallah canım Allah yardmcn olsn mutlaka bir hayır gelecektr bnn arkasndan

tanyelcm ne kadar pürüzler olsada istediğinzn olmasna sewndm inşallh senn içinde hayrlı olan olacaktır annesiyle ablasnnda suyuna gt yani daha bu aşamadyken kötü şeyler olmasn kaç yaşındasn bacm sen

canim, neden ne? niye ayrilmayi göze aldiniz? kesin mi hani aileler de biliyormu yoksa kavga edip siz kendinizce böyle bir karara mi vardiniz?

Her daim hayırlısı olsun hakkında canım...
İyi günde kötü günde insanoğlu içindir, o nedenle zararın neresinden dönersek kardır.
Hiçbirimiz ne olacağımızı bilmiyoruz, belkide bu hüzünlü günler gelecek mutlu günlerin habercisidir...
Ama öyledir ben her akşamın bir sabahı olduğuna kesinlikle inanıyorum...

betül ablam benimmmm,
ya ben onlarla muhatap olmuyorum ki zaten suyuna gidim =) onlar kendi aralarinda oturup kalkip tartisiyorlar yani, benimkide azda olsa bana yetistiriyoooor =)

ben 23 yasindayim canim =)

selammmmmmmmmmmmmmmmm mervoooooooooooooos

Son düzenleme:

ece çok üzüldüm canım allah hakkından hayırlısını versin umarım kolay atlatırsın

kizlar ben yine kaciyorum,
kuzenimin sözü var ona yetismem lazim hazirliklar sudur budur carti curtu derken =)

hepinizi kocaman öpüpyorummmmmm

kendinize iyi bakin haaaa havalar soguk =)
müstakbel kocislere iyi bakinnnn

muaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızzzzzzzzz bna abla deme bn daha geçen hafta 21 imi btrdm :))) madem muhatap olmuosn sen dkkat et yeter hayatım elleşme istediğini yaptr çekl kenara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…