2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canımcım hayırlısı olsun 5 ay sonuçta çarçabuk gelip geçecektir...
Biz kardeşimi 12 aydır bekliyoruz, martta geliyor inşallah

biz erkek arkadaşımla tanıştığımızda askerden yeni gelmişti ben asker yolu gözlemedim ama o da farklı bir heyecan mektup yazmak isterdim heyecanla beklemek isterdim

Ben 2 asker yolu bekledim, askerimin biri bitirdi şimdi de diğerini bekliyoruz...
Biran önce gelsin istiyorum, oda çok bunalmış artık, bazen saçmalıyor deli çocuk...

bnde asker yolu beklemedm nişanlım tanştığımzda btrmşti askerliğini ama o dnem tanşmş olsakda çk zorlanmazdk herhalde çnkü istanbulda yapmş askerliğini

bnde asker yolu beklemedm nişanlım tanştığımzda btrmşti askerliğini ama o dnem tanşmş olsakda çk zorlanmazdk herhalde çnkü istanbulda yapmş askerliğini

hangisi iyi bilemedim ben şimdi:) Erkek arkadaşım benim kafam askerde çok rahattı iyiki öyle oldu yoksa aklım sende kalırdı diyor ama bende o heyecanı yaşamak isterdim:)

hangisi iyi bilemedim ben şimdi:) Erkek arkadaşım benim kafam askerde çok rahattı iyiki öyle oldu yoksa aklım sende kalırdı diyor ama bende o heyecanı yaşamak isterdim:)

bn istemezdm tabiiki onnda ayrı bi tadı vardr ama yapmş olması daha gzel Allah asker yolu bekleyenleride bi an nce kavştrsn

kızlar hazırlıkların çogu bitti ama bende bittim yaa öldüm resmen şimdi bir süslendim bir patates kızartması kaldı onu da az sonra yapacam herşey hazır sonra herşeyi konuşuruz kıslar öpüldünüz ben kaçarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…