- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #34.821
ev yerleşmen olduşmuydu canım yoksa sadece bohçalar mı var
inşallah canım Allah yardmcn olsn mutlaka bir hayır gelecektr bnn arkasndan
tanyelcm ne kadar pürüzler olsada istediğinzn olmasna sewndm inşallh senn içinde hayrlı olan olacaktır annesiyle ablasnnda suyuna gt yani daha bu aşamadyken kötü şeyler olmasn kaç yaşındasn bacm sen
canim, neden ne? niye ayrilmayi göze aldiniz? kesin mi hani aileler de biliyormu yoksa kavga edip siz kendinizce böyle bir karara mi vardiniz?
Her daim hayırlısı olsun hakkında canım...
İyi günde kötü günde insanoğlu içindir, o nedenle zararın neresinden dönersek kardır.
Hiçbirimiz ne olacağımızı bilmiyoruz, belkide bu hüzünlü günler gelecek mutlu günlerin habercisidir...
Ama öyledir ben her akşamın bir sabahı olduğuna kesinlikle inanıyorum...
ece çok üzüldüm canım allah hakkından hayırlısını versin umarım kolay atlatırsın
esra ablam benim INSALLAH öyle olur...insallah vallahi insallah....
evet cesurum bu konuda ve umarim cok büyük bir pismanlik yasamam cünki hayatimda cok keskelerim oldu elbet. ama ne bilim...dogru insan dedigim icin bunlari yapiyorum yani....onu anlayabildigim icin her hareketini,
evet belki ben farkli tepkiler gösterirdim veya farkli davranirdim...
ama onlari hosgörebiliyorum, anlayabiliyorum ve bence bir iliskide en önemli sey budur iste.
hani iliskinin etrafindaki etkenler evet zor ve olumsuz duruyor. ama biz icerden kurduk dünyamizi , yuvamizi......
cogu insanda bunu yapamiyor iste....
insallah olur hersey birtürlü bakalim....simdi hersey erkek tarafa bakiyor....sözdü nisandi dügündü =)
bundan sonra bana beklemek düsüyor...hayirlisi kizlar....
bir gün ayrilsak bile, keske demicem...cünki cok seviyordum ve aileme cikmaya o hakk etti...o olmaliydi yani.. =))) esros sende nasil gidiyor?
hoşgeldn fatmaaaaaa
Bizim iyi çok şükür, artık rutin bir hal aldı nişanlılık dönemi, şubat gibi tekrar hareketlenecek inşallah.
Nasipse haziranda düğünümüz var...
merhabaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kız burdamıydın sen bakıyım napıorsun
hoşbulduk canım hamilelik iyi yaa Allah sizlerde göstersin inş.Selam tanyel umarım kararından pişman olnaz mutlu olursun canım allah pişman etmesin
hoşgeldin fatma hamilelik nasıl gidiyor
maşallah de kıza hızlıyım tabi.. napiyim bide bebeğim olsun fenamıKörpe anne gelmiş :))
Körpe gelinken bir anda anne oluverdin, hızlısın haa...:emir_bebek:
allah kolaylık versin cnım 3 gündür bulantı yok rahatım inş. geçmiştir. bakalım bebiş benden iyi napsın yiyip içip yatıp büyüyo işde 6 cm olmuş yavrumnapiiim cnm yaa işteym çalışıorm kk ya yetşmeye çalışıorm diğer yandan da sen napıosn bebş nasıl bulantılar dewammı
hoşbulduk canım hamilelik iyi yaa Allah sizlerde göstersin inş.
maşallah de kıza hızlıyım tabi.. napiyim bide bebeğim olsun fenamı
allah kolaylık versin cnım 3 gündür bulantı yok rahatım inş. geçmiştir. bakalım bebiş benden iyi napsın yiyip içip yatıp büyüyo işde 6 cm olmuş yavrum
kız varya insanın rahmine düştüğü an bi garip oluyprsun zaten erkeklerde pek bi duygu hemen olmuyo işde..ama rabbim herkese nasip etsin o kadar kustursa ettirsede insan genede seviniyooyyyy yirim onu 6 cm cik şeyn werdiği mutluluğa bak mucize gbi bişey bu yaa
Merveşkoooo sesin çıksın...
Çalıştır klavyeni bacım...
tabi canım sende hemen yapıcak bu mutluluğu sende yaşayacaksın hihihihihihiii zaten senle aynı heyecanı denk gelirse birlikte yaşayacagızSeni gördükçe hemen evlenip çocuk yapasım geliyo zaten :))
Maşallah Barekallah
tabi canım sende hemen yapıcak bu mutluluğu sende yaşayacaksın hihihihihihiii zaten senle aynı heyecanı denk gelirse birlikte yaşayacagızSeni gördükçe hemen evlenip çocuk yapasım geliyo zaten :))
Maşallah Barekallah
Maşallah Barekallah
tabi canım sende hemen yapıcak bu mutluluğu sende yaşayacaksın hihihihihihiii zaten senle aynı heyecanı denk gelirse birlikte yaşayacagızkızlar cimcimenin düğün tarihi ile benim dogum yapma tarihim aynı tabi benim fındıgım zamanında gelirse
Rabbim bizlerede tattırsın, ama önce alnımızın akıyla baba evinden çıkıp yuvamıza yerleşelim :))
tabi canım sende hemen yapıcak bu mutluluğu sende yaşayacaksın hihihihihihiii zaten senle aynı heyecanı denk gelirse birlikte yaşayacagızkızlar cimcimenin düğün tarihi ile benim dogum yapma tarihim aynı tabi benim fındıgım zamanında gelirse
kız varya insanın rahmine düştüğü an bi garip oluyprsun zaten erkeklerde pek bi duygu hemen olmuyo işde..ama rabbim herkese nasip etsin o kadar kustursa ettirsede insan genede seviniyo
Rabbim bizlerede tattırsın, ama önce alnımızın akıyla baba evinden çıkıp yuvamıza yerleşelim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?