2011 gelin adayları buyrun sohbete

ev yerleşmen olduşmuydu canım yoksa sadece bohçalar mı var

yok canım ya daha düğün tarihi faln belli değildi

aminn canım sağolasın

canim, neden ne? niye ayrilmayi göze aldiniz? kesin mi hani aileler de biliyormu yoksa kavga edip siz kendinizce böyle bir karara mi vardiniz?

yok canım ya tamamen bitti anlık öfke olayını daha önce çok yaşadık kızlar bilir zaten bu son noktaydı bitti

aminn canım
haklısın aslında güzel söz her akşamın bir sabahı var...

ece çok üzüldüm canım allah hakkından hayırlısını versin umarım kolay atlatırsın

amin canım sağol

Bizim iyi çok şükür, artık rutin bir hal aldı nişanlılık dönemi, şubat gibi tekrar hareketlenecek inşallah.
Nasipse haziranda düğünümüz var...

Selam tanyel umarım kararından pişman olnaz mutlu olursun canım allah pişman etmesin

hoşgeldin fatma hamilelik nasıl gidiyor
hoşbulduk canım hamilelik iyi yaa Allah sizlerde göstersin inş.
Körpe anne gelmiş :))
Körpe gelinken bir anda anne oluverdin, hızlısın haa...:
emir_bebek:
maşallah de kıza hızlıyım tabi.. napiyim bide bebeğim olsun fenamı
napiiim cnm yaa işteym çalışıorm kk ya yetşmeye çalışıorm diğer yandan da sen napıosn bebş nasıl bulantılar dewammı
allah kolaylık versin cnım 3 gündür bulantı yok rahatım inş. geçmiştir. bakalım bebiş benden iyi napsın yiyip içip yatıp büyüyo işde 6 cm olmuş yavrum

oyyyy yirim onu 6 cm cik şeyn werdiği mutluluğa bak mucize gbi bişey bu yaa

Seni gördükçe hemen evlenip çocuk yapasım geliyo zaten :))
Maşallah Barekallah
[/QUOTE]
tabi canım sende hemen yapıcak bu mutluluğu sende yaşayacaksın hihihihihihiii zaten senle aynı heyecanı denk gelirse birlikte yaşayacagız kızlar cimcimenin düğün tarihi ile benim dogum yapma tarihim aynı tabi benim fındıgım zamanında gelirse
oyyyy yirim onu 6 cm cik şeyn werdiği mutluluğa bak mucize gbi bişey bu yaa
kız varya insanın rahmine düştüğü an bi garip oluyprsun zaten erkeklerde pek bi duygu hemen olmuyo işde..ama rabbim herkese nasip etsin o kadar kustursa ettirsede insan genede seviniyo

Maşallah Barekallah
tabi canım sende hemen yapıcak bu mutluluğu sende yaşayacaksın hihihihihihiii zaten senle aynı heyecanı denk gelirse birlikte yaşayacagız kızlar cimcimenin düğün tarihi ile benim dogum yapma tarihim aynı tabi benim fındıgım zamanında gelirse

kız varya insanın rahmine düştüğü an bi garip oluyprsun zaten erkeklerde pek bi duygu hemen olmuyo işde..ama rabbim herkese nasip etsin o kadar kustursa ettirsede insan genede seviniyo[/QUOTE]

çocuk sahibi olmak isteyipte uğraşan o kadar tanıdığım var ki canım bulantılar kurban olsun:)

Maşallah Barekallah

Rabbim bizlerede tattırsın, ama önce alnımızın akıyla baba evinden çıkıp yuvamıza yerleşelim :))

Maşallah Barekallah

kız varya insanın rahmine düştüğü an bi garip oluyprsun zaten erkeklerde pek bi duygu hemen olmuyo işde..ama rabbim herkese nasip etsin o kadar kustursa ettirsede insan genede seviniyo[/QUOTE]

bnmlede aynı güüüüüüüüün bn esrayla aynı gn evlenirem :))) fındğnda dnyaya ce eeeee dcek o zmn fatma

aaaaaamminnnn :)))

bnmlede aynı güüüüüüüüün bn esrayla aynı gn evlenirem :))) fındğnda dnyaya ce eeeee dcek o zmn fatma[/QUOTE]

aman kıııızzz sendemi 19 haziran aman bak şu olaya heyecanın doruklarında olacaz desene

Ay esroşcugum cumaya bugün ara ara yogunluk oluyor hızınızda yetişemiyorum
bide nişanlımla konuştum şimdi arkadasının sınıfı havacıymış o acemiliği başka yerde kaalnını başka yerde yapacakmış şasırdım değişebiliyormuş yani kızlar bu arada o da kısa dönem
fatmacım amin canım cümlemize inşallah

Amin canım benim içinde en güzel dua bu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…