2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar geçmşi filan okumadm uykumda var zaten yatıcam hemen sze söylycem die fırladm yataktan nişanlm aradı electrowordlerde bgn indrm varmş dn aslnn attığı lnkteki phılıps blendır seti 159 mlyna düşmş almak isteyenler istanbldaki electrowordlere koşsn bn tekrr yatağa yatay geçiş yapıorm uyandığımda gelirim öpüorm hepinizi

bu aralar evde hastamız var eve harcama oluyor telefon market ıvır zıvır pek kendim için elimde bişry kalmıyor belki fakirin katı meyve sıkacağını alırım .))) metrodan

buttim var bursada ticaret merkezi fabrikalrın ofisleri gibi artık g4elip geçerken yakın oluyorsun havlucusundan uyku setine perdecisi aklına gelen herşey teksitlüzerine gelip geçerken hangi kumaştagözüm kalıyorsa hemen sarıp veriyordu adam:)))
onlar için 2 metre sakız gibi parasız

taşındık oradan tam zamanında mutfak takım almıştım 50 tl :)))

ama bir ara uğramam lazım terlikçimde vardı gitmediyse alırım oradan olmasa bimmmmmm bekle bizi

alemsin betül bunun için mi kalktın sıcaık yatağından sevildiğimizi bilelim sağol canım benim öp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…